Τα κανάλια Novacinema υποδέχονται τη νέα σεζόν και τον Σεπτέμβριο με πλούσιο και ξεχωριστό κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Οι συνδρομητές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν δυνατά blockbusters, ξεκαρδιστικές κωμωδίες, Ελληνικές συμπαραγωγές, νέες σειρές και ένα μοναδικό αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους συγγραφείς βιβλίων θρίλερ και τρόμου, τον Στίβεν Κινγκ.

Στις πρεμιέρες του μήνα από το Novacinema1 συμπεριλαμβάνονται το blockbuster – ταινία επιστημονικής φαντασίας «Archive», με τους Θίο Τζέιμς και Στέισι Μάρτιν, το καταιγιστικό θρίλερ δράσης «Greenland: Το τελευταίο καταφύγιο», με τους Τζέραρντ Μπάτλερ και Μορένα Μπάκαριν, η βασισμένη σε αληθινά γεγονότα ταινία «Ψεύτικη Πόλη» με τους Τζόνι Ντεπ και Φόρεστ Γουίτακερ που προσπαθεί να ρίξει φως στις δολοφονίες των διάσημων ράπερ Τούπακ Σακούρ και Notorious B.I.G., οι ρομαντικές κομεντί «Superintelligence» με τους Μελίσα ΜακΚάρθι και Τζέιμς Κόρντεν και «Κινητό, αγάπη μου» με τους Άνταμ Ντιβάιν και Αλεξάντρα Σιπ, το θρίλερ δράσης «The Silencing» με τους Νικολάι Κόστερ-Βάλνταου και Άναμπελ Γουόλις, η αστυνομική ταινία δράσης «The Tax Collector», με τους Σάια ΛαΜπαφ, Μπόμπι Σότο, η ξεκαρδιστική κωμωδία «Ακαταμάχητος» με τον Στιβ Καρέλ, η οικογενειακή ταινία φαντασίας με την Ατζελίνα Τζολί «Μια φορά και έναν καιρό», αλλά και η βραβευμένη συμπαραγωγή της Nova «Μήλα» με τον Άρη Σερβετάλη και τη Σοφία Γεωργοβασίλη, η οποία αποτέλεσε και την επίσημη υποβολή της Ελλάδας για το Όσκαρ Καλύτερης Διεθνούς Ταινίας. 

Το αφιέρωμα του μήνα για τον Σεπτέμβριο στο Novacinema2 αφορά στον τρομακτικό κόσμο του Στίβεν Κινγκ. Οι ταινίες που θα προβληθούν στο πλαίσιο του αφιερώματος  είναι:  η τρομακτική «Λάμψη» με τον Τζακ Νίκολσον, το Οσκαρικά «Το Πράσινο Μίλι» με τον Τομ Χανκς και η «Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ» με τους Τιμ Ρόμπινς και Μόργκαν Φρίμαν, η «Ολική Έκλειψη» με την Κάθυ Μπέιτς, το «1408» με τους Τζον Κιούζακ και Σάμιουελ Λ. Τζάκσον και το «Misery» για το οποίο η Κάθυ Μπείτς κέρδισε το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου.

Στο Novacinema4, το κανάλι των σειρών, έρχεται η νέα σειρά, «Chapelwaite», η οποία βασίζεται στη σύντομη ιστορία του Στίβεν Κινγκ «Jerusalem’s Lot». Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Έιντριεν Μπρόντι. Άλλη μία νέα άφιξη για τον Σεπτέμβριο αποτελεί και η νέα αστυνομική σειρά «Professor T» από τη ζώνη «House of Europe» και ακολουθεί και ακόμα μία συναρπαστική σειρά, αστυνομικό – θρίλερ, η «Rocco Schiavone».