H Internetq προχώρησε σε ανανέωση της αποκλειστικής της συνεργασίας με το Alter Channel για την περίοδο 2009 – 2012. Η στρατηγικής σημασίας συνεργασία με τον τηλεοπτικό σταθμό ξεκίνησε το 2004.


internetq_LogoAπό τότε η Internetq παρέχει τις υπηρεσίες της δημιουργώντας καινοτόμες λύσεις για να καλύψει τις ανάγκες των εκπομπών του Alter Channel. Από την αρχή της συνεργασίας η Internetq διεξάγει με μεγάλη επιτυχία ψηφοφορίες, διαγωνισμούς και παρέχει υπηρεσίες περιεχομένου κινητών τηλεφώνων.


Ο εμπορικός Διευθυντής του Alter Channel κ. Στέλιος Πανταζόπουλος δήλωσε σχετικά: «Στο Alter Channel είμαστε ικανοποιημένοι με την ανανέωση της συνεργασίας με την Internetq. Σκοπός αυτής της συνεργασίας, είναι να παρέχουμε στους τηλεθεατές μας υπηρεσίες οι οποίες απαντούν στις ανάγκες τους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.»


Ο εμπορικός Διευθυντής της Internetq κ. Γιάννης Λιαρόπουλος δήλωσε σχετικά: «Η συνεργασία με το Alter Channel η οποία διανύει έξι έτη επιτυχίας, επισφραγίζεται με την ανανέωσή της. Για μας στην Internetq η ανανέωση αυτής της συνεργασίας είναι μεγάλη επιβράβευση των προσπαθειών μας για παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Στόχος μας είναι να εξακολουθήσουμε με την ίδια αφοσίωση να προσφέρουμε στο κανάλι άρτιες και ολοκληρωμένες λύσεις, ανταποκρινόμενοι στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες τους.»