Ενα μωρό είναι ό,τι πιο ευχάριστο μπορεί να συμβεί σε ένα ζευγάρι, αλλά τις περισσότερες φορές, το πρώτο διάστημα με ένα νεογέννητο είναι ιδιαίτερα απαιτητικό. Οι πρώτοι μήνες είναι συνήθως δύσκολοι και η κούραση σε συνδυασμό με την αϋπνία, εξαντλούν τους νέους γονείς. Υπάρχουν, όμως, κάποια gadgets που μπορεί να σας βοηθήσουν και να κάνουν λίγο πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. 

Vtech Monitor bm2350

Θέλετε να τσεκάρετε το μωρό σας, όταν είναι στην κούνια κι εσείς είστε σε άλλο δωμάτιο; Τo monitor παρακολούθησης μωρού-αρκουδάκι από την Vtech είναι ο σύμμαχός σας. Εχει 5 διαφορετικά νανουρίσματα που ενεργοποιούνται από απόσταση και η μουσούδα στο αρκουδάκι φωτίζεται καθώς το βρέφος σας κοιμάται. Ταυτόχρονα, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του από τη συσκευή γονέα προς την συσκευή μωρού από ένα άλλο δωμάτιο ή από τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού, εφόσον είστε εντός εμβέλειας (300m). Το βρήκαμε στο Public. 

Laica TH4007 E

Ηρθε η ώρα για το πρώτο του μπανάκι και εσείς δεν ξέρετε ποια είναι η σωστή θερμοκρασία νερού! Με το ψηφιακό θερμόμετρο μπάνιου TH4007 E της Laica, μετράτε τη θερμοκρασία του νερού πριν βάλετε το παιδί σας μέσα στο μπανάκι. Η κόκκινη λυχνία αναβοσβήνει, σε περίπτωση που η θερμοκρασία υπερβεί τους 39°C, ενώ μισή ώρα μετά τη χρήση, σβήνει αυτόματα για να εξοικονομείτε ενέργεια από την μπαταρία. Τέλος, οι μικρές του διαστάσεις, το καθιστούν εξαιρετικά εύχρηστο. Βρείτε το στο Πλαίσιο. 

Xiaomi Mi Electric Kettle

Τους πρώτες μήνες με το μωρό στο σπίτι, χρειάζεστε ζεστό ή καυτό νερό στη στιγμή, είτε για αποστείρωση, είτε για το γάλα του μωρού, σε περίπτωση που δεν θηλάζετε. O Xiaomi Mi Electric Kettle βραστήρας έχει «έξυπνο» έλεγχο θερμοκρασίας, κράμα από ανοξείδωτο ατσάλι και τριπλή ασφάλεια. Απλά χρησιμοποιήστε τη σύνδεση Bluetooth του τηλεφώνου σας και συνδεθείτε με το Smart Home App της Xiaomi, καθορίζοντας απομακρυσμένα το επιθυμητό θερμοκρασιακό εύρος, ανάλογα με το αν θέλετε να βράσετε ή απλά να ζεστάνετε το νερό. Αγοράστε το από τα καταστήματα Expert€.

Alecto BC-125 

Υπάρχουν κάποια μωράκια που ηρεμούν πολύ με τους χαμηλούς φωτισμούς δωματίου και κοιμούνται πιο ευχάριστα. Ο εν λόγω προτζέκτορας έχει θέμα νυχτερινό ουρανό με απαλή μουσική, νανουρίσματα και χαμηλό φωτισμό, ενώ διαθέτει χρονοδιακόπτη, ώστε να επιλέξετε να μείνει ενεργοποιημένος για 5,10 ή 15 λεπτά. Χάρη στη λειτουργία VOX, όταν το μωρό αρχίσει να κλαίει, ένα νανούρισμα ενεργοποιείται αυτόματα για 5 λεπτά. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση ή να διαλέξετε να προβάλλονται μόνο εικόνες. Βρείτε το στον Κωτσόβολο.

Philips Avent SCF356/00

Εάν έχετε επιλέξει το ξένο γάλα για την τροφή του μωρού σας ή του έχετε ξεκινήσει στερεές τροφές, τότε αυτός ο θερμαντήρας μπιμπερό της Philips Avent θα σας λύσει τα χέρια. Το συγκεκριμένο προϊόν κάνει το γάλα ζεστό, αλλά όχι καυτό, ιδανικό για όλα τα στάδια ανάπτυξης του βρέφους και παράλληλα αποψύχει τη βρεφική τροφή, διατηρώντας όλα τα θρεπτικά στοιχεία της. Χάρη στην τεχνολογία ήπιας θέρμανσης και τον ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας, προλαμβάνεται η υπερθέρμανση της τροφής και αποφεύγεται η δημιουργία καυτών σημείων. Το βρήκαμε στο Πλαίσιο.