Με ολοένα και περισσότερες επιχειρήσεις και οργανισμούς να ανακοινώνουν στρατηγικές για υβριδικά περιβάλλοντα εργασίας και τους μαθητές να συνεχίζουν την υβριδική μάθηση από το φθινόπωρο, η HP ανακοίνωσε νέες οθόνες για επιχειρήσεις και καταναλωτές για την υποστήριξη του υβριδικού μοντέλου εργασίας και τις ευέλικτες μαθησιακές πλατφόρμες.

«Ο τρόπος που εργαζόμαστε, μαθαίνουμε και παίζουμε έχει αλλάξει για πάντα. Οι οθόνες έχουν αναδειχθεί σε είδη πρώτης ανάγκης για τους επαγγελματίες και τους δια βίου μαθητές καθώς εργάζονται και μαθαίνουν σε υβριδικά περιβάλλοντα», δήλωσε η Joanne Bugos, επικεφαλής της Global Systems Displays Solutions της HP Inc. «Είτε επιθυμείτε να συνεργαστείτε είτε να είστε παραγωγικοί σε οποιαδήποτε συσκευή, η HP διαθέτει την τέλεια οθόνη που ταιριάζει στον τρόπο ζωή σας».

Για Πρώτη Φορά Συνεργαστείτε και Συνδεθείτε με την Πιστοποιημένη Οθόνη από την Πλατφόρμα Zoom 

Με περισσότερο από το 70% των ανθρώπων να κρίνουν τους άλλους με βάση την ποιότητα ήχου και βίντεο, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι το 50% των ανθρώπων επιθυμούν ο εξοπλισμός τους για τη διάσκεψη να προσφέρει επαγγελματικής ποιότητας εικόνα και ήχο ώστε να φαίνονται και να ακούγονται καλύτερα. Οι άνθρωποι επιθυμούν να χτίζουν διαπροσωπικές σχέσεις και η τεχνολογία που συνεισφέρει στη γεφύρωση της εξ’ αποστάσεως εργασίας μεταξύ συνεργατών και συναδέλφων είναι υψίστης σημασίας. 

Η οθόνη HP E24mv G4 FHD Conferencing είναι η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση Zoom στον κόσμο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να βιώνουν μια υπέροχη εμπειρία διάσκεψης με τεχνολογίες σχεδιασμένες να λειτουργούν απρόσκοπτα με το Zoom.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε την πρώτη οθόνη συνεργασίας με πιστοποίηση Zoom για τον προσωπικό χώρο εργασίας – την οθόνη HP E24mv Conferencing», δήλωσε ο Eric Yu, Head of Hardware Partnership, της εταιρείας Zoom. «Αυτή είναι η πρώτη πιστοποίηση στο είδος της, που περιλαμβάνει εκτεταμένες δοκιμές. Το Zoom έχει δεσμευτεί να παρέχει επικοινωνίες μέσω βίντεο που δίνουν τη δυνατότητα στους ανθρώπους να πετύχουν περισσότερα».

Η Οθόνη E24mv Conferencing είναι ιδανική για εργαζόμενους στο σπίτι και στο γραφείο που θέλουν να αισθάνονται αυτοπεποίθηση σε κάθε βιντεοδιάσκεψη. Οι χρήστες μπορούν να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους εαυτό με κάμερα 5MP για συνομιλία βίντεο υψηλής ποιότητας και η ανεξάρτητη επιλογή κλίσης στην κάμερα παρέχει καλύτερη εστίαση στο πρόσωπο, ενώ οι βελτιωμένοι αισθητήρες προσφέρουν περισσότερο χρώμα και φως, καθιστώντας την, την πιο προηγμένη κάμερα στον κόσμο σε οθόνη διάσκεψης. Τα ενσωματωμένα ηχεία και τα διπλά μικρόφωνα προσφέρουν πλούσιο, ζωντανό ήχο, έτσι ώστε οι χρήστες να μην χάνουν λέξη, και η τεχνολογία μείωσης μπλε φωτός HP Eye Ease και η εργονομική βάση τεσσάρων κατευθύνσεων παρέχουν άνεση καθ’ όλη τη διάρκεια της πολύωρης εργασίας.

Εργαστείτε, Μάθετε και Παίξτε με την Πιστοποιημένη για Πρώτη Φορά Οθόνη για Chromebook

Με το 33% των μαθητών να χρησιμοποιούν Chromebook για το σχολείο και το 37% των μαθητών να επιθυμούν εξωτερική οθόνη, τόσο οι μαθητές όσο και τα άτομα που εργάζονται από το σπίτι θέλουν μια αξιόπιστη εγκατάσταση που επιτρέπει στους γονείς και τα παιδιά να εργάζονται, να μαθαίνουν και να παίζουν από το σπίτι. Με τη χρήση Chromebook και άλλων συσκευών για μάθηση και εργασία, υπάρχει ανάγκη για μια οθόνη που να μπορεί εύκολα να λειτουργήσει και με τα δύο περιβάλλοντα.

Η οθόνη HP M27fd USB-C είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με πιστοποίηση Works With Chromebook που συνδέεται με ένα Chromebook κατευθείαν χωρίς να απαιτείται πρόσθετη ρύθμιση ή αντιμετώπιση προβλημάτων. Η πιστοποίηση Works With Chromebook σημαίνει ότι το προϊόν έχει δοκιμαστεί από την Google για να ικανοποιήσει συγκεκριμένες απαιτήσεις συνδεσιμότητας και ισχύος, ώστε οι χρήστες να έχουν μια απρόσκοπτη και ομαλή εμπειρία διασύνδεσης.

Φτιαγμένη για να λειτουργεί με το Chrome OS και να προσφέρει πλήρη λειτουργικότητα της σουίτας Google, αυτή η οθόνη λειτουργεί επίσης με οποιονδήποτε φορητό υπολογιστή που διαθέτει θύρα USB-C για σύνδεση και τροφοδοσία του υπολογιστή με μια απλή, μονή σύνδεση καλωδίου. Η οθόνη διαθέτει επίσης την τεχνολογία HP Eye Ease με πιστοποίηση Eyesafe® που μειώνει το μπλε φως χωρίς να επηρεάζει τα χρώματα που εμφανίζονται. Είναι βιώσιμα κατασκευασμένη από ανακυκλωμένο υλικό και πλαστικό που συλλέγεται από τον ωκεανό και συσκευάζεται σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία. Όταν συνδυάζεται με άλλα αξεσουάρ πιστοποιημένα με το Chromebook, όπως το ασύρματο ποντίκι HP 220, η οθόνη M27fd USB-C προσφέρει απρόσκοπτη σύνδεση και φιλική εμπειρία χρήστη με ένα Chromebook.