Η SCICOM, από τις σημαντικότερες εταιρείες στο χώρο του επιχειρηματικού λογισμικού, ανακοινώνει την πιστοποίησή της ως Oracle Certified Partner με ειδίκευση στην ERP λύση Oracle JD Edwards EnterpriseOne.


scicomΟ Πρόεδρος της SCICOM, κ. Παναγιώτης Κοκαλάκης, δήλωσε: “Μετά από μία μακρόχρονη και επιτυχημένη πορεία στο χώρο του Επιχειρηματικού Λογισμικού, τόσο με τις δικές μας λύσεις για μεγάλα και απαιτητικά συστήματα, όσο και με σύγχρονα διεθνή ERP συστήματα, επιλέξαμε να επενδύσουμε στη συνεργασία με την Oracle, με σκοπό να προσφέρουμε στους πελάτες μας την ευελιξία και τις επιλογές που χρειάζονται. Στόχος μας είναι, η ταχεία προσαρμογή και ανάπτυξη των πελατών μας στο διαρκώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον, με τρόπο ασφαλή και αποδοτικό».


«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πιστοποίηση της SCICOM ως συνεργάτη της Oracle, με εστίαση στην προώθηση και υλοποίηση του Oracle JD Edwards EnterpriseOne στην ελληνική αγορά και την καλωσορίζουμε στο Oracle PartnerNetwork. Η πιστοποίηση αυτή αποδεικνύει τη δέσμευση της SCICOM, στην επιτυχία της συνεργασίας αυτής και στην απόδοση της επιχειρηματικής της επένδυσης, σε μια αποδεδειγμένα επιτυχημένη λύση, όπως το Oracle JD Edwards EnterpriseOne», σχολίασε ο Πάνος Λαμπράκης, Alliances & Channel Sales Manager για το GCMM cluster χωρών, της Oracle Ελλάς.


Το εύρος και το βάθος της λειτουργικότητας, καθώς και η αρχιτεκτονική και ο σχεδιασμός των εργαλείων του Oracle JD Edwards EnterpriseOne βάσει ανοιχτών προτύπων, επιτρέπουν την ενοποίηση των διαφόρων συστημάτων της επιχείρησης, όπως αυτά της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων, παγίων, εφοδιαστικής αλυσίδας, σχέσεων με προμηθευτές και επιχειρησιακών πόρων.


Επιπλέον, παρέχει εργαλεία επιχειρηματικής ευφυΐας και διαχείρισης απόδοσης που μπορούν να βοηθήσουν την επιχείρηση στη βελτίωση της αποτελεσματικότητάς της. Η ευελιξία και η δυνατότητα κλιμάκωσης του Oracle JD Edwards EnterpriseOne επιτρέπουν στο σύστημα να ακολουθεί τους ρυθμούς ανάπτυξης και επέκτασης του εκάστοτε οργανισμού.