Ο Σεπτέμβριος είναι παραδοσιακά ο μήνας των νέων στόχων.

Ο μήνας που πρέπει να μπούμε σε πρόγραμμα από την… ασυδοσία των διακοπών, ο μήνας που έχουμε προσδοκίες να είμαστε πιο οργανωτικοί, που θα βρούμε δουλειά, που θα χάσουμε τα κιλά των διακοπών, που θα βάλουμε τη ζωή μας σε μια τάξη. Αρκεί να υπάρχει διάθεση και φυσικά, η βοήθεια της τεχνολογίας!

Xiaomi Mi Pro 2 Mercedes-AMG Petronas F1 Team Edition

Αν κάθε Σεπτέμβρη που ξεκινάτε τη δουλειά σιχτιρίζετε για την κίνηση που τρώτε κάθε μέρα πηγαίνοντας στο γραφείο, τότε μήπως ήρθε η ώρα για ένα ηλεκτρικό πατίνι; Με ταχύτητα έως 25 χιλιόμετρα την ώρα και μέγιστη ισχύ 600W, χάρη στον κινητήρα DC χωρίς ψύκτρες, καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της αστικής μετακίνησης. Διαθέτει αυτονομία μπαταρίας έως 45 χιλιόμετρα, ενώ χαρίζει εύκολη πορεία ακόμα και σε δρόμους με κλίση έως 20%. Επιπλέον, προσφέρει αναβαθμισμένη ασφάλεια, όπως το αξιόπιστο σύστημα διπλού φρεναρίσματος (E-ABS και δισκόφρενο), πνευματικά ελαστικά 8.5 ιντσών εμπρός και πίσω, απορρόφηση κραδασμών και διαδραστικό πίνακα ελέγχου. Αγοράστε το από το «Γερμανό».

SanDisk Ext. SSD 2.5″ 

E30 Rugged 480GB

Εχετε τις φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές σας διακοπές, από τη βάφτιση του παιδιού σας και από το πάρτι σας από εδώ και από εκεί; Εάν επικρατεί ένα… χάος στην οργάνωση και την αποθήκευση των πιο σημαντικών στιγμών σας, τότε ήρθε η ώρα να αγοράσετε έναν αξιόπιστο σκληρό δίσκο. Με το SanDisk Portable SSD 480GB, αποθηκεύετε τα αρχεία σας σε μια ανθεκτική (αντέχει σε πτώσεις από 2 μέτρα) και γρήγορη (υποστηρίζει ταχύτητες ανάγνωσης 520MB/s) εξωτερική μονάδα αποθήκευσης. Διαθέτει θύρα USB 3.2 Type-C, ενώ στη συσκευασία περιέχεται καλώδιο USB Type-C σε USB Type-A για γρήγορες μεταφορές δεδομένων και συμβατότητα με ποικιλία υπολογιστών Windows ή macOS. Το βρήκαμε στα καταστήματα Πλαίσιο.

Huawei Watch 3 Pro

Δεν νοείται να είστε άνθρωπος της τεχνολογίας και να θέλετε να βάλετε τη ζωή σας σε μια τάξη, χωρίς να έχετε ένα smartwatch που θα είναι ο βοηθός σας στο νέο σας εγχείρημα για οργάνωση, ευεξία, υγεία και σωματική άσκηση. Με το πλαίσιο τιτανίου και το γυαλί από ζαφείρι, το Huawei Watch 3 Pro διαθέτει μεγάλη αυτονομία, ευφυή διάδραση, 24/7 καταγραφή καρδιακών παλμών και ολοήμερη καταγραφή SpO2. Επίσης, έχει μεγάλη, εξαιρετικά ζωντανή οθόνη AMOLED 1,43″ και προεγκατεστημένες προσόψεις, συμπεριλαμβανομένων κινούμενων προσώπων. Παράλληλα, πρόκειται για έναν ανιχνευτή φυσικής κατάστασης πλήρους λειτουργίας στον καρπό σας: 100+ λειτουργίες προπόνησης – 19 επαγγελματικές λειτουργίες, για αθλήματα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και 85 προσαρμοσμένες λειτουργίες. Αγοράστε το από τα καταστήματα Media Markt.

Rocket Book

Να ένα gadget για την οργάνωση των σημειώσεών σας που δεν το είχατε ξαναδεί! Το Rocketbook Fusion έχει σχεδιαστεί για κάθε τάξη ή γραφείο. Το Fusion είναι ένα επαναχρησιμοποιήσιμο σημειωματάριο με χαρτί από επτά διαφορετικά πρότυπα σελίδων που συνδέονται με τις αγαπημένες σας υπηρεσίες cloud. 42 φουτουριστικές σελίδες είναι γεμάτες με ημερολόγια, λίστες υποχρεώσεων και σχεδιαγράμματα. Και φυσικά το Fusion είναι κατασκευασμένο με πατενταρισμένη επαναχρησιμοποιήσιμη τεχνολογία Core. Το συνθετικό χαρτί σάς επιτρέπει να γράφετε ομαλά με ένα στιλό Pilot FriXion και μετά να το σκουπίζετε μαγικά με ένα υγρό πανί, ώστε να το χρησιμοποιήσετε ξανά και ξανά. Επιπλέον, χρησιμοποιήστε την εφαρμογή «Rocketbook» για να προσθέσετε σημειώσεις, σχέδια, λίστες. Αγοράστε το από το myrocketbook.eu. 

Philips TAPR702 

Οργανωτικότητα και τάξη χωρίς «έξυπνο» ρολόι για να σας ξυπνά και να σας θυμίζει την ώρα που περνά και εσείς δεν είστε συνεπείς, δεν γίνεται! Αυτό το ξυπνητήρι Bluetooth σάς δίνει τη δυνατότητα να μεταδώσετε ήχο από τις κινητές συσκευές σας. Επίσης, διαθέτει ασύρματο φορτιστή Qi και σημείο φόρτισης USB. Παράλληλα, επειδή είναι και ράδιο, μπορείτε να αποκοιμηθείτε με το αγαπημένο σας podcast ή να ακούσετε την πρωινή σας λίστα αναπαραγωγής όταν ξυπνάτε. Μπορείτε να το κάνετε δικό σας από τα καταστήματα Κωτσόβολος.