Τα μικρά –ή μεγάλα- μας τετράποδα χρειάζονται και αυτά, εκτός από φροντίδα, τη βοήθεια της τεχνολογίας για να κάνουν τη ζωή τους και τη δικιά μας πιο εύκολη, ευχάριστη και όμορφη. Γι’ αυτό, σας συγκεντρώσαμε μερικά gadgets που θα σας λύσουν τα χέρια!

CAMERON SINO CS-PRF670SL 6V

Η CAMERON SINO είναι μια μπαταρία κομβιόσχημη CS-PRF670SL 6V για κολάρο σκύλου PBC00-10677 Receiver που θα σας προσφέρει την έξτρα ενέργεια που χρειάζεται για ατελείωτες ώρες με τον τετράποδο φίλο, χωρίς περιορισμούς και άγχος! Η αυξημένη κατανάλωση ενέργειας μπορεί να μειώσει την απόδοση της μπαταρίας και να χρειαστεί να την αντικαταστήσετε νωρίτερα απ’ ό,τι υπολογίζατε. Ετσι, με τάση 6V και χωρητικότητα 150mAh θα έχετε όλο τον χρόνο μπροστά σας για τις βόλτες και την εκπαίδευση του καλύτερού σας φίλου! Τη βρήκαμε στο «Γερμανό». 

Nuvelle NVC-CE2

Απολαύστε το παιχνίδι μαζί με το κατοικίδιό σας, χωρίς να ανησυχείτε για το… χάος που αφήνει στο σαλόνι! Στα καταστήματα Πλαίσιο, η σκούπα Nuvelle με ισχύ 700W διαθέτει mini turbo σκουπάκι που εξαφανίζει τις τρίχες του κατοικιδίου σας και μηχανισμό παρκαρίσματος, ώστε να την αποθηκεύετε σε όρθια στάση, εξοικονομώντας χώρο! Με ενεργειακή κλάση Α, εξασφαλίζει οικονομική λειτουργία, ενώ διαθέτει και extra εξαρτήματα για να έχετε πρόσβαση σε κάθε σημείο -ακροφύσια για ταπετσαρίες, αρμούς και γωνίες. Ο θόρυβος της σκούπας δεν ξεπερνά τα 61dB και η LED οθόνη διαθέτει ενδείξεις που σας πληροφορούν για τις παραμέτρους της λειτουργίας της.

Χτένα- Τσουγκράνα Wahl Pet

Η περιποίηση του σκύλου μας πρέπει να είναι εύκολη, εύχρηστη και οικονομική για να γίνεται ευχάριστα! Η Χτένα-Τσουγκράνα της σειράς Wahl Pet είναι ένα εργαλείο καλλωπισμού 2 σε 1, σχεδιασμένο για εύκολη χρήση και άνεση. Οι λεπίδες διαλογής αφαιρούν τις επιπλέον τρίχες από την επιφάνεια του τριχώματος, ενώ η διπλή γραμμή λειτουργεί στο τρίχωμα της κοιλιάς του ζώου. Εχει άνετη λαβή από καουτσούκ και εργονομικό σχήμα και σχέδιο. Μπορείτε να την αγοράσετε από τα καταστήματα «Κωτσόβολος».  

Ariete 4145 Xvapor Comfort

Πόσα μικρόβια φέρνουν μετά από τη βόλτα τα σκυλάκια μας; Ο ατμοκαθαριστής πολλαπλών χρήσεων Ariete 4145 Xvapor Comfort ισχύος 1500 Watt έχει χωρητικότητα μπόιλερ 1,2 λίτρα, πίεση ατμού 5 bar και χρόνο θέρμανσης 6 λεπτά. Είναι εξαιρετικά συμπαγής κι ελαφρύς και καθαρίζει όλες τις επιφάνειες του σπιτιού, εξασφαλίζοντας μέγιστη υγιεινή, ενώ παράλληλα καθαρίζει και εξουδετερώνει τα λίπη χωρίς τη χρήση χημικών και απορρυπαντικών, απομακρύνοντας το 99,9% των μικροβίων και των βακτηριδίων. Είναι ιδανικός για κεραμίδια, γυάλινες επιφάνειες, παρκέ, μάρμαρο, χαλιά, υφάσματα κ.ά. Αγοράστε τον από τα Expert!

Kemei Rfjz-805

Εχετε δει και εσείς στον δρόμο σκυλάκια που τους πέφτουν τα μαλλιά στα ματάκια τους και απορείτε πώς βλέπουν; Δεν θέλετε να γίνεται αυτό και με το δικό σας! Θα το βρείτε στα Public, έχετε το κεφάλι σας ήσυχο όσον αφορά στην περιποίηση του τριχώματος του σκύλου σας. Η επαγγελματική κουρευτική μηχανή σκύλων Kemei Rfjz-805 διαθέτει 2 σκάλες κοπής και κουρεύει τον αγαπημένο σας φίλο ευχάριστα, εύκολα και γρήγορα. Λειτουργεί με ρεύμα και έχει έναν χρόνο εγγύηση.