Μια ηχομπάρα ολοκληρώνει κάθε home entertainment εμπειρία, από παρακολούθηση ταινιών μέχρι gaming. Μοναδικά χαρακτηριστικά έρχονται σε περιορισμένο χώρο και με λιγότερα καλώδια, χαρίζοντας ένα εντυπωσιακό ηχητικό αποτέλεσμα. 

Sony HT-ZF9 3.1

Με την HT-ZF9, απολαμβάνετε σύγχρονα φορμά κινηματογραφικού ήχου, όπως Dolby Atmos/DTS:X, ενώ τα τρία ενσωματωμένα ηχεία και η μοναδική επεξεργασία σήματος της Sony αναπαράγουν «κάθετα» τον ήχο (Vertical Surround Engine). Με προδιαγραφή διέλευσης σήματος 4K HDR 18Gbps και HDCP2.2/HDCP2.3, είναι κατασκευασμένη για τη νέα εποχή. Εχει Bluetooth, WiFi, τεχνολογία DSEE HX, καθώς και HDMI με ARC (2x in/1x out) για να μεταδίδονται πληροφορίες χειρισμού και ήχου από την TV με ένα και μόνο καλώδιο. 

LG SN7Y 3.1

Το LG soundbar SN7Y έρχεται με την προηγμένη τεχνολογία επεξεργασίας ψηφιακού σήματος της Meridian. Διαθέτει Dolby Vision, Dolby Atmos και σύστημα surround 3.1.2 ch και υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση για έξοδο 5.1.2 ch. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει ρυθμό δειγματοληψίας 96kHz και βάθος 24 bit. Λειτουργεί και ως οικιακό σύστημα διαχείρισης. Μπορείτε να παρακολουθείτε και να χειρίζεστε όλες τις συνδεδεμένες οικιακές συσκευές LG ThinQ, π.χ. μπορείτε να ελέγξετε την κατάσταση του ψυγείου σας.

Crystal Audio 2.1  CASB240 

To soundbar της Crystal Audio αποτελείται από μία αποσπώμενη ηχομπάρα, που «σπάει» και μεταμορφώνεται σε δύο δορυφορικά ηχεία, και ένα ασύρματο subwoofer με Bass Reflex υψηλής ισχύος, για βαθύ κι ισχυρό μπάσο. Εκτός από Bluetooth, έχει θύρα USB και τηλεχειριστήριο. Επίσης, η κεντρική ηχομπάρα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κανονικό – ενιαίο – ηχείο ή ξεχωριστά στην κατακόρυφη λειτουργία, ενώ μπορείτε να τοποθετήσετε τη μισή μπάρα στο πίσω μέρος για τη δημιουργία μιας surround ηχητικής εμπειρίας!

Samsung 2.1 HW-T550

Η συγκεκριμένη ηχομπάρα της Samsung προσφέρει εύκολη εγκατάσταση και δυνατότητα σύνδεσης μέσω Bluetooth (Multipoint) και HDMI. Εχει ισχυρό ασύρματο subwoofer 6,5 ιντσών, υποστηρίζει τεχνολογίες Dolby Audio και DTS Virtual:X 3D surround sound. Είναι συμβατή με πολλά μοντέλα τηλεοράσεων Samsung, ώστε να χρειάζεται ένα τηλεχειριστήριο για τον έλεγχο της, αυτό της τηλεόρασης. Διαθέτει αυτόματη βελτιστοποίηση ήχου για μουσική, κινηματογράφο και gaming, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη λύση.

Sonos Arc 

Σε χρώμα λευκό ή μαύρο, η Sonos Arc είναι μία έξυπνη ηχομπάρα που προσφέρει ένα πολυδιάστατο ηχητικό πεδίο και εντυπωσιακά μπάσα. 11 drivers, συμπεριλαμβανομένων δύο upward firing drivers για τρισδιάστατο ήχο, παράγουν εντυπωσιακή ευκρίνεια, λεπτομέρεια και βάθος. Σχεδιασμένη σε συνεργασία με βραβευμένους με Οσκαρ μηχανικούς ήχου, έχει ξεχωριστό design, υψηλή απόδοση σε πρίμα και μεσαία μπάσα. Προσφέρει υποστήριξη για Google Assistant και Amazon Alexa για να τα κάνετε όλα με τη φωνή σας. 

Panasonic SC-HTB250 2.1

Το μικρό σε διαστάσεις soundbar SC-HTB250 παράγει εξαιρετικά δυναμικό ήχο. Εξοπλισμένο με δύο ηχεία πλήρους εύρους 10×4 εκ., αυτό το ηχοσύστημα περιλαμβάνει ενισχυτή υψηλής ισχύος εξόδου 80W. Επιπλέον, η λειτουργία H.BASS ενισχύει το εύρος των χαμηλών συχνοτήτων, αποδίδοντας απίστευτα μπάσα και το Virtual Surround γεμίζει τον χώρο ακρόασης, ενώ με τις λειτουργίες ήχου μπορείτε να επιλέξετε τον ήχο που ταιριάζει καλύτερα στην εικόνα, την οποία παρακολουθείτε. 

LG GX 3.1

Η ηχομπάρα LG GX διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας τις τηλεοράσεις της σειράς OLED GX Gallery. Το εν λόγω soundbar συνδυάζει την τελευταία τεχνολογία στον ήχο με την καλλιτεχνική σχεδίαση και συναντά τα Dolby Vision, Dolby Atmos και DTS:X. Υποστηρίζει ασύρματη σύνδεση για έξοδο 3.1 ch. Ο ήχος υψηλής ανάλυσης αποδίδει ρυθμό δειγματοληψίας 96kHz και βάθος 24 bit και το AI Sound Pro αναλύει αυτόματα το περιεχόμενο, βελτιστοποιώντας άμεσα τις ρυθμίσεις ήχου κατά την αναπαραγωγή. 

Sonos Beam

Το εν λόγω soundbar είναι σχεδιασμένο για να αναπαράγει ήχο, με εξαιρετική αναπαραγωγή στα μεσαία και 4 woofer για βαθύ και πλούσιο μπάσο. Επιπλέον, υποστηρίζει φωνητικές εντολές μιας και είναι συμβατό με τις ψηφιακές βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa, ενώ είναι και ιδιαίτερα εύκολο να το εγκαταστήσετε με μόλις 2 καλώδια. Διαθέτει θύρα Ethernet, αλλά και WiFi, για να το συνδέσετε στο τοπικό σας δίκτυο, υποστηρίζει AirPlay 2 της Apple, ενώ σας επιτρέπει να ρυθμίσετε μπάσα και treble. 

JBL Bar 5.1 Surround

To εν λόγω ηχοσύστημα αποτελείται από την κεντρική soundbar και ένα ασύρματο subwoofer 10 ιντσών, με συνολική ισχύ 550W. Διαθέτει πλούσια ισορροπημένα μπάσα τεχνολογίας JBL Multibeam, με υποστήριξη Dolby Digital και Dolby Pro Logic II. Το JBL Soundbar Bar 5.1 Surround  έχει δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης μέσω WiFi, ενσωματώνει Chromecast και Airplay καθώς και υποστήριξη HDR 10 και Dolby Vision. Χάρη στην ασύρματη συνδεσιμότητα μέσω Bluetooth, κάνετε streaming της μουσικής από μία φορητή συσκευή!

Turbo-X 2.1 SNB-209

H εγκατάσταση του Turbo-X 2.1 SNB-209 είναι εύκολη, καθώς συνοδεύεται από ειδική βάση στήριξης. Με ασύρματο τηλεχειριστήριο και ολοκληρωμένη σχεδίαση, είναι έτοιμο να καλύψει κάθε πιθανό σενάριο συνδεσμολογίας μέσω AUX-in, USB, Bluetooth 5.0, οπτική ίνα, Coaxial και HDMI ARC. Με ύψος μόλις 90x45x7,5cm, χωράει άνετα κάτω από την TV σας. Το ασύρματο subwoofer, με διαστάσεις 16x28x33cm, μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, ώστε να απολαμβάνετε πλούσια και δυνατά μπάσα!

Bowers & Wilkins Formation Bar 

Το εν λόγω soundbar αποδίδει το μέγιστο του ήχου της TV σας και συνδυάζει τη μυθική ποιότητα ήχου της στο wireless streaming. 9 βελτιστοποιημένα drive units δημιουργούν ένα πλήρες στούντιο ηχογράφησης, ενώ το κεντρικό κανάλι αποδίδει με ακρίβεια την ομιλία. Τα drive units, συμπεριλαμβανομένου του Decoupled Double Dome tweeter από την 600 Series, παρέχουν ήχο ακριβείας. Με τη Formation Bar, μπορείτε να στριμάρετε μουσική με έως 96kHz/24-bit hi-res εντός του Formation wireless mesh network.

AKAI ASB-6WSW

Το AKAI ASB-6WSW soundbar τοποθετείται με ευκολία στον χώρο για να αναδείξει το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Και αυτό, διότι το subwoofer αποδίδει πλούσια μπάσα χωρίς παραμορφώσεις για την έξτρα ώθηση που κάνει τη διαφορά (συνολική ισχύς 70W). Επιπλέον, παρέχει πληθώρα επιλογών ενσύρματης σύνδεσης, όπως HDMI (ARC), Optical και Aux-In, αλλά και θύρα USB. Επίσης, έχει συνδεσιμότητα Bluetooth και ενσωματώνει ραδιόφωνο FM, οθόνη LED και περιλαμβάνει τηλεχειριστήριο για απόλυτη ευχρηστία!