Τα 8Κ μοντέλα βρίσκονται πλέον στα ράφια των καταστημάτων, δίνοντάς μας μια πρόγευση για το επόμενο κεφάλαιο στην ιστορία της οικιακής ψυχαγωγίας. Μπορεί το 8K περιεχόμενο να μην είναι ακόμα διαδεδομένο, μα οι εν λόγω τηλεοράσεις αναβαθμίζουν το… συμβατικό 4Κ.

TCL X10 QLED

Η εν λόγω TV συνδυάζει την QLED τεχνολογία με ανάλυση 8K, ενώ έχει και Dolby Atmos. Υποστηρίζει smart λειτουργίες από το Android TV, με ενσωματωμένο Google Assistant. Η 8K τεχνολογία απεικόνισης, με 7680x320p, τετραπλασιάζει τον αριθμό των pixels μιας TV 4K για λεπτομερείς εικόνες. Το Dolby Vision χαρίζει μοναδικά χρώματα, λεπτομέρειες φωτεινότερες μέχρι και 40 φορές και μαύρο 10 φορές πιο σκούρο σε σύγκριση με μια τυπική εικόνα. Είναι από τα πιο λεπτά προϊόντα άμεσου οπίσθιου φωτισμού 75’’, χάρη στον οπίσθιο φωτισμό που μειώνει την οπτική απόσταση στα 4mm.

Samsung QLED QE75Q950

Γνωρίστε μια νέα εμπειρία στην ποιότητα εικόνας και απολαύστε θέαμα σε 75 ίντσες, με απίστευτο βάθος, λεπτομέρεια και με τεχνητή νοημοσύνη (AI), που βελτιστοποιεί την εικόνα σκηνή-σκηνή σε πραγματικό χρόνο. Η QLED 8K 2019 σάς επιτρέπει να αφεθείτε στην υπεροχή του αποκλειστικά μοναδικού αλγορίθμου αναβάθμισης, για να προσφέρει πιο καθαρές εικόνες, ενώ προσαρμόζει τη φωτεινότητα οθόνης και τον ήχο, προκειμένου να ταιριάζει με το δωμάτιό σας και τη σκηνή στην οθόνη.

Sony LED KD85ZG9

Η 8K LCD 85’’ τηλεόραση της Sony συνδυάζει το 8K HDR με τη φιλοσοφία της σειράς Master Series και την τεχνολογία Full Array LED. Εχει περισσότερα LEDs, προσφέρει μεγαλύτερη φωτεινότητα και υψηλότερη αντίθεση. Με την υποστήριξη του επεξεργαστή X1 Ultimate και την τεχνολογία 8K X-Reality PRO, απολαμβάνετε καθηλωτική ψυχαγωγία σε μεγάλη οθόνη. Με την τεχνολογία Sound-from-Picture Reality, ο ήχος περνά σε νέες διαστάσεις, ενώ με το Android TV αποκτάτε πρόσβαση σε on-demand περιεχόμενο και εφαρμογές.

LG NanoCell 65NANO956NA

Η 65άρα LG TV με τεχνολογία NanoCell αναπαράγει καθαρά χρώματα, εφαρμόζοντας νανοσωματίδια 1nm. Σε ανάλυση 8K, αποδίδει αξεπέραστη εικόνα. Ο επεξεργαστής α9 3ης γενιάς AI 8K αναλύει το περιεχόμενο για ποιοτική θέαση, ενώ με τα ζωντανά χρώματα και την πλούσια αντίθεση, λόγω του Nano Black, οι σκηνές μοιάζουν ρεαλιστικές. Με το Dolby Vision IQ, η φωτεινότητα, το χρώμα κι η αντίθεση ρυθμίζονται έξυπνα και το Dolby Atmos χαρίζει μοναδικό ήχο. Η τεχνολογία Full Array Dimming προσδίδει λεπτομέρεια και αντίθεση.

Samsung QE75Q800TATXXH

Η 75’’ TV της Samsung με QLED τεχνολογία πάνελ, που αποδίδει σε ανάλυση Ultra HD 8K, προσφέρει ζωηρά χρώματα κι άψογη αντίθεση. O επεξεργαστής Quantum Processor 8K, μαζί με το AI Upscaling, αναβαθμίζει το υλικό σας σε ανάλυση 8K, ενώ προσαρμόζει ανάλογα τη φωτεινότητα και τον ήχο. Το Quantum HDR 16X χαρίζει υψηλά δυναμικά HDR. Προσφέρει Samsung TV Apps για εφαρμογές TV και Social TV, αναπαραγωγή ταινιών/φωτογραφιών κ.ά., smart τεχνολογίες για σύνδεση στο internet και θύρες HDMI και USB.

LG OLED 77ZX9LA

Η εν λόγω TV 77’’ της LG έχει τεχνολογία αυτοφωτιζόμενων pixels (με περισσότερα από 100 εκατ. αυτοφωτιζόμενα υπο-pixels αποδίδει περισσότερες λεπτομέρειες). Με αλγορίθμους βαθιάς μάθησης, μετατρέπει το περιεχόμενο 2Κ ή 4Κ σε εικόνα 8Κ. Με υποστήριξη HEVC, AV1 και VP9 codec1, παρακολουθείτε 8K βίντεο στο YouTube ή από USB. Ολες οι ρυθμίσεις είναι αυτόματες, βελτιώνοντας εικόνα κι ήχο, ενώ με το smart ThinQ AI, ελέγχετε το Home IoT με φυσική αναγνώριση φωνής. Ενσωματώνει Google & Amazon Alexa.