Οι instant cameras είναι πολύ εύκολες στη χρήση, καθώς δεν απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις. Απλά στοχεύστε το θέμα σας και σε λίγα δευτερόλεπτα έχετε τη φωτογραφία τυπωμένη.

Fujifilm Instax Mini 11

Πρόκειται για μια κάμερα με κομψά χρώματα, χαμηλό βάρος, προσαρμόσιμο σχεδιασμό, λειτουργία αυτόματης έκθεσης και ρυθμιζόμενο φακό. Η Instax Mini 11 της Fujifilm θα σας βοηθήσει, με τη λειτουργία Selfie, να τραβήξετε καθαρές, κοντινές φωτογραφίες από απόσταση 30 έως 50 εκατοστών. Επίσης, το φλας υψηλής απόδοσης υπολογίζει αυτόματα την περιβάλλουσα φωτεινότητα και ρυθμίζει την ταχύτητα κλείστρου ανάλογα, χωρίς ιδιαίτερες ρυθμίσεις, ενώ η κάμερα ενσωματώνει και ένα μικρό καθρέφτη στην πρόσοψη για τις selfies σας. Το ενσωματωμένο φλας της διασφαλίζει ότι οι φωτογραφίες σας θα «λάμπουν», ακόμη και σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό. Τέλος, χάρη στη λειτουργία αυτόματης έκθεσης, δεν χρειάζεται πλέον να κάνετε χειροκίνητες ρυθμίσεις.

Polaroid Now

Η σειρά Polaroid Now είναι μια εξέλιξη των αρχικών μηχανών Polaroid OneStep από τη δεκαετία του ’70, που έκαναν τη φωτογραφία προσιτή σε όλους. Η Polaroid Now παίρνει αυτήν την απλότητα και σας χαρίζει μεγαλύτερο δημιουργικό έλεγχο, καθαρό σχεδιασμό και έντονα χρώματα για να έχετε στην κατοχή σας μια φωτογραφική ζωής. Η νέα αναλογική στιγμιαία κάμερα της Polaroid διαθέτει αυτόματη εστίαση, χρονοδιακόπτη (με ένα μόνο πάτημα, έχετε 9 δευτερόλεπτα για να συγκεντρώσετε όλους τους φίλους σας και να χαμογελάσετε!) και σύστημα αυτόματης εστίασης 2 φακών που σημαίνει ότι η Polaroid Now αποφασίζει ποιος φακός είναι κατάλληλος, για να έχετε πάντα όμορφα πορτρέτα. Τέλος, διατίθεται σε μαύρο, κόκκινο, πορτοκαλί και κίτρινο χρώμα.

Fujifilm Instax Mini 90

Μία κάμερα με ρετρό σχεδίαση, φακό 60mm, ενσωματωμένο φλας και αυτόματο έλεγχο έκθεσης, η Instax Mini 90 διαθέτει προηγμένα χαρακτηριστικά, όπως τη δυνατότητα διπλής έκθεσης του φιλμ, όπου μπορείτε να συνθέσετε μία διπλή φωτογραφία, η οποία θα αποτελείται από δύο διαφορετικά καρέ, με το τελικό αποτέλεσμα να εκτυπώνεται σε ένα και μοναδικό φωτογραφικό χαρτί. Εύχρηστη, με μικρές διαστάσεις και σε δύο χρώματα (μαύρο και καφέ), είναι εξοπλισμένη με νέες λειτουργίες, όπως Macro Mode και φλας υψηλής απόδοσης, που της προσδίδουν επάξια τον χαρακτηρισμό της «ΝΕΟ CLASSIC» υλοποίησης, διατηρώντας παράλληλα την υψηλή κατασκευαστική ποιότητα μίας Fujifilm.

Canon Zoemini C

Η στιγμιαία φωτογραφική της Canon Zoemini C διαθέτει ανακλαστικό καθρέπτη για selfie, τεχνολογία προστασίας από λεκέδες Zink και δυνατότητα εκτύπωσης σε αυτοκόλλητο χαρτί, για να αξιοποιείτε στο έπακρο κάθε στιγμή σας. Αυτή η έξυπνη συσκευή συνδυάζει μια φωτογραφική μηχανή και έναν εκτυπωτή. Με κάμερα 5 Megapixel, υποδοχή κάρτας microSD, τεχνολογία Zink και μπροστινό καθρέπτη, θα έχετε άψογα αποτελέσματα. Εκτυπώστε την ιδανική πόζα, αφαιρέστε την επιφάνεια στο πίσω μέρος και κολλήστε τη φωτογραφία σας όπου θέλετε, από το ψυγείο μέχρι το τηλέφωνό σας. Τέλος, η ανάλαφρη συσκευή Canon Zoemini C σε τέσσερα χρώματα και με εξαιρετικά κομψή σχεδίαση, χωράει εύκολα στην τσέπη ή την τσάντα σας.

Fujifilm Instax Wide 300

Με εργονομική σχεδίαση, βελτιστοποιημένα πλήκτρα ελέγχου για το φλας και τη φωτεινότητα και οθόνη που ενημερώνει για το σύνολο των λήψεων, δεν θα χορταίνετε να κλικάρετε και να εκτυπώνετε φωτογραφίες. Η Instax Wide 300 διαθέτει ενσωματωμένο φλας και οθόνη LCD, δέχεται φιλμ μεγέθους 86×108 χιλιοστών, διπλάσιο από εκείνο της σειράς Fujifilm Ιnstax Μini και διαθέτει φακό 95mm με ελάχιστη απόσταση εστίασης τα 90 εκατοστά, ο οποίος με τη βοήθεια ειδικού αντάπτορα μπορεί να μειώσει την απόσταση στα 40 εκατοστά. Τέλος, η εν λόγω κάμερα θα… καταλάβει τον φωτισμό της ημέρας και ανάλογα με τη φωτεινότητα του χώρου, ο αισθητήρας θα προτείνει την κατάλληλη σκηνή (συννεφιά, σκοτάδι, ήλιος κ.λπ).