Τα… παρελκόμενα που μπορούν να συνοδεύσουν τη φωτογραφική μηχανή αποτελούν σημαντικό παράγοντα για ένα πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα. Αν θέλετε να πλαισιώσετε με πολύτιμους συμμάχους την κάμερά σας, εξοπλιστείτε!    

Sentio TR-800

Το εν λόγω τρίποδο είναι εξοπλισμένο με όλους τους απαραίτητους μηχανισμούς που σας επιτρέπουν να περιστρέψετε την κεφαλή και να δώσετε στη φωτογραφική μηχανή τη γωνία που θέλετε. Με καθαρό βάρος στα 1,150 γραμμάρια, είναι αρκετά ελαφρύ, για να το παίρνετε μαζί σας. Μπορείτε να ρυθμίσετε με ευκολία το ύψος του, με τα τηλεσκοπικά πόδια και τα clips ασφάλισης που κλειδώνουν στο σημείο που επιθυμείτε. Τι μένει; Το τέλειο τοπίο και θα έχετε την καλύτερη φωτογραφία! 

Panasonic Hand Grip Lumix DC-GX9

Αυτό το Hand Grip, κατασκευασμένο για την κάμερα mirrorless DC-GX9 της Panasonic είναι εργονομικό, επιτρέποντας να την κρατήσετε πιο σταθερά. Ετσι, είναι κατάλληλο για βίντεο και φορητές λήψεις σε χαμηλό φωτισμό. Εγκαθιστώντας στο τρίποδο του νήματος του GX9 μια βίδα, η λαβή προσφέρει μια φλάντζα σε μία από τις γωνίες της, για να αποτρέψει την περιστροφή της κάμερας. Είναι από αλουμίνιο για ανθεκτικότητα και σχεδιασμένο για να ταιριάζει με την κάμερα, με παρόμοιο συνδυασμό χρωμάτων και κατασκευή. 

Rollei Selfie Mini

Πόσες φορές θέλουμε να βγάλουμε μια ωραία φωτογραφία με το τοπίο από πίσω μας, αλλά είμαστε μόνοι και δεν θέλουμε να φαίνεται το χέρι μας, όπως σε μια ερασιτεχνική selfie; Το επιτραπέζιο και μικρό τρίποδο Rollei Selfie Mini θα σας… λύσει τα χέρια, καθώς διαθέτει αντιολισθητική λαστιχένια επένδυση και είναι πολύ εύκολο στον χειρισμό του, χάρη στην πλάκα γρήγορης απελευθέρωσης. Ζυγίζει μόλις 61 γραμμάρια, ενώ αντέχει 500 γραμμάρια. Τέλος, περιλαμβάνεται στη συσκευασία και προσαρμογέας για smartphones. 

Case Logic BRBP106 

Τι να το κάνετε εάν έχετε φωτογραφική, έχετε αξεσουάρ, αλλά δεν έχετε μια καλή και σταθερή τσάντα που θα ξεκουράζει τους ώμους σας και παράλληλα θα προστατεύει τη φωτογραφική μηχανή και τα αξεσουάρ σας; Η τσάντα πλάτης Case Logic BRBP106 είναι σχεδιασμένη για μηχανή SLR με φακό normal, τρεις επιπλέον φακούς και θέση για drone. Παράλληλα, διαθέτει εσωτερική θήκη για Mac Pro 15″/PC 14”, εξωτερικές θήκες για διάφορα αξεσουάρ και θέση για τρίποδο. Πλήρως εξοπλισμένη δηλαδή! 

Fujifilm Ιnstax mini EU 2 Glossy 

Φωτογραφία στη στιγμή, έτοιμη να την πιάσετε και να τη στολίσετε κάπου; Οι φωτογραφικές Instax της Fujifilm μάς προσφέρουν αυτή τη δυνατότητα και μας έχουν τρελάνει με τη λειτουργία και τα χρώματά τους μικρούς και μεγάλους! Απαραίτητο αξεσουάρ είναι το φωτογραφικό φιλμ. Προμηθευτείτε, λοιπόν, το εν λόγω φιλμ 20 φύλλων, που είναι συμβατό με τη φωτογραφική μηχανή Fujifilm και ξεκινήστε τις απίθανες και στιγμιαίες φωτογραφίες, που δεν μένουν αποθηκευμένες μόνο σε μια οθόνη, αλλά εκτυπώνονται αμέσως!