Οσο βρίσκεστε στο σπίτι, στον κήπο ή στο μπαλκόνι, ένα σύγχρονο ασύρματο dect χαμηλής ακτινοβολίας αξιοποιεί στο έπακρο το πρόγραμμα σταθερής τηλεφωνίας του παρόχου σας. 

Panasonic KX-TG6812 Duos

Το εν λόγω μοντέλο της Panasonic είναι ένα σετ από δύο ασύρματα τηλέφωνα. Δείτε ποιος σας καλεί με τη λειτουργία αναγνώρισης κλήσης και αποθηκεύστε έως 120 αριθμούς στον τηλεφωνικό κατάλογο της συσκευής. Με τη λειτουργία ανοικτής συνομιλίας, έχετε τα χέρια σας ελεύθερα και με 75% καλύτερο ήχο χωρίς θορύβους. Η δυνατότητα αυτόματης επανάκλησης προσφέρει ευελιξία, ενώ το εν λόγω σετ ασύρματων τηλεφώνων λειτουργεί και σε διακοπή ρεύματος, διαθέτει sleep mode και βάση στην οποία συνδέονται έως 6 ακουστικά. Εχετε τη δυνατότητα να στείλετε SMS, αφού πρώτα ενεργοποιηθεί η συγκεκριμένη λειτουργία από τον πάροχο.

Gigaset C575

Το ασύρματο τηλέφωνο Gigaset C575 είναι κομψό και εύχρηστο, διαθέτει μεγάλο φωτιζόμενο πληκτρολόγιο με κεντρικό πλήκτρο πλοήγησης 5 κατευθύνσεων. Παράλληλα, η μεγάλη έγχρωμη οθόνη TFT 2,2″ υψηλής αντίθεσης είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη. Υποστηρίζει λίστα φραγής εισερχομένων κλήσεων χωρίς, μάλιστα, αυτός που σας καλεί να αντιλαμβάνεται την ύπαρξη φραγής. Η προηγμένη τεχνολογία «Eco» μειώνει αυτόματα την ακτινοβολία ανάλογα με την απόσταση ακουστικού και βάσης. Η μηδενική ακτινοβολία σε κατάσταση αναμονής οδηγεί σε μειωμένη κατανάλωση ρεύματος έως και 60%!

Turbo-X PL 350 

Mε υψηλή ποιότητα κατασκευής και παράλληλα ασυναγώνιστη τιμή, το Turbo-X PL 350 διαθέτει αυτόματο τηλεφωνητή (TAM) που καταγράφει τις αναπάντητες κλήσεις, με μέγιστο χρόνο τα 15 λεπτά, ενώ μαζί με την ηχογράφηση των εισερχόμενων μηνυμάτων, μπορείτε να εγγράψετε και φωνητικές υπενθυμίσεις για άλλους χρήστες του τηλεφώνου. Χάρη στον αποθηκευτικό του χώρο, κάνει άμεση επανάκληση των 10 τελευταίων εισερχόμενων κλήσεων και αποθηκεύει έως και 50 επαφές στον τηλεφωνικό κατάλογο του τηλεφώνου. Επιπρόσθετα, δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τον ήχο κλήσης, για να δώσετε τη δική σας νότα σε κάθε τηλεφώνημα!

AVM  FRITZ!Fon C5

Με το AVM FRITZ!Fon C5, απολαμβάνετε προηγμένες λειτουργίες, χωρίς να «θυσιάζεται» η ευχρηστία της συσκευής. Είναι ένα συμπαγές ασύρματο τηλέφωνο, με έγχρωμη οθόνη εξαιρετικής φωτεινότητας και απεικόνισης, καθώς και πρακτικό φωτιζόμενο πληκτρολόγιο. Μπορείτε να περάσετε φωτογραφίες στις επαφές, να δώσετε μία ξεχωριστή «πινελιά» στην αρχική οθόνη μέσω των διαφόρων σχεδίων και των πληροφοριών που εμφανίζονται. Εχει πεντακάθαρο ήχο υψηλής ευκρίνειας και μεγάλη εμβέλεια, ενώ υποστηρίζει κλήσεις ανοικτής ακρόασης και είναι φιλικό προς το περιβάλλον, με χαμηλή ακτινοβολία σε κατάσταση αναμονής, χάρη στη λειτουργία «Dect Eco».   

Vtech CS1050 

Θέλετε ένα διαφορετικό και αξιόπιστο brand για την αγορά του ασύρματου τηλεφώνου σας με πολλές δυνατότητες; Το ασύρματο τηλέφωνο Vtech CS1050 διαθέτει τηλεφωνητή, οθόνη 1,5” πορτοκαλί φωτισμού, τεχνολογίας LCD και τηλεφωνικό κατάλογο 20 ονομάτων. Παράλληλα, το ασύρματο τηλέφωνο της Vtech έχει ελληνικό μενού και τηλεφωνικό κατάλογο, ανοιχτή συνομιλία, αναγνώριση κλήσης και λίστα επανάκλησης των 10 τελευταίων αριθμών. Διαθέτει ενσωματωμένο τηλεφωνητή 15 λεπτών, ξυπνητήρι, λειτουργία Eco, χρόνο ομιλίας έως 7 ώρες και χρόνο αναμονής έως 100 ώρες.

Motorola T301

Το ασύρματο τηλέφωνο T301 της Motorola διαθέτει οικονομική λειτουργία (Eco), η οποία μειώνει την εκπεμπόμενη ισχύ και την κατανάλωση ενέργειας, ενώ έχει αναγνώριση κλήσης και στην αναμονή. Παράλληλα, η ακτινοβολία του εν λόγω τηλεφώνου είναι κατά πολύ μειωμένη, χάρη στη λειτουργία «Eco» και διαθέτει εμβέλεια 50 μέτρων σε εσωτερικούς χώρους και 300 μέτρων σε εξωτερικούς. Διαθέτει οθόνη υψηλής φωτεινότητας, ανοικτή συνομιλία, μνήμη επανάκλησης 10 αριθμών, χρόνο ομιλίας έως 10 ώρες και χρόνο αναμονής έως 200 ώρες.