Οι παρακάτω προτάσεις έχουν έρθει για να απογειώσουν τη λειτουργικότητα του smartphone ή του tablet σας. Δοκιμάστε τες και δεν θα χάσετε.

iLuv Sport Green Bluetooth 

Τα ασύρματα, επαναφορτιζόμενα ακουστικά Bluetooth 4.0, έχουν μικρόφωνο σειράς Sport, εργονομικό σχεδιασμό, διπλό κλείδωμα των ακουστικών στο αυτί και ανθεκτικότητα στον ιδρώτα και στη σκόνη. Επίσης, διαθέτουν εμβέλεια έως 10 μέτρα με αυτόματη απενεργοποίηση όταν τα ξεπεράσουν (άρα και εξοικονόμηση μπαταρίας) και έχουν μεγάλη διάρκεια αναπαραγωγής (έως 5.5 ώρες) και αναμονής (έως 150 ώρες).

Xiaomi Mi 3 Ultra Compact 22.5W

Το Powerbank της Xiaomi συμμορφώνεται με τα διεθνή πρότυπα για ασφαλείς μεταφορές σε αεροσκάφος. Εχει αντιολισθητική επιφάνεια, ενώ το μεγάλο του πλεονέκτημα είναι ότι υποστηρίζει γρήγορη φόρτιση 22.5W, τόσο για τη φόρτιση του ίδιου του Powerbank (διαθέτει μία είσοδο microUSB), όσο και των συσκευών σας. Με δύο εξόδους USB-A και μία USB Type-C, μπορείτε να φορτίσετε ταυτόχρονα 3 συσκευές, όπως το smartphone, το tablet και την ψηφιακή κάμερά σας!

Sandisk Ultra Dual Drive m3.0 Limited Edition

Το USB Stick χωρητικότητας 16GB κάνει εύκολη τη μεταφορά περιεχομένου. Με μία επαφή microUSB στο ένα άκρο και μία επαφή USB 3.0 στο άλλο, σας επιτρέπει να μεταφέρετε περιεχόμενο εύκολα μεταξύ των συσκευών σας από το Android κινητό ή tablet σας στον PC ή Mac υπολογιστή σας. Η εφαρμογή SanDisk Memory Zone app για Android (Google Play) σας βοηθάει να διαχειρίζεστε τη μνήμη και το περιεχόμενο της συσκευής σας.

Speck GrabTab 

Η Speck είναι διάσημη για τις προστατευτικές θήκες υψηλών αντοχών, αλλά με τις «έξυπνες» βάσεις στήριξης GrabTab κερδίζει την εκτίμησή μας σε έναν ακόμα τομέα! Κολλήστε το αξεσουάρ της Speck στην «πλάτη» του smartphone σας και χρησιμοποιήστε το ως λαβή για σταθερό κράτημα ή ως stand στήριξης για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο. Κυκλοφορεί σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων, αλλά εμείς επιλέξαμε το ξεχωριστό ανοιχτό μπλε/ροζ.

Τurbo-X ασύρματος φορτιστής 3 σε 1

Με τρεις διαφορετικές θέσεις, ο ασύρματος φορτιστής Turbo-X σάς επιτρέπει να φορτίζετε το iPhone, τα ακουστικά Apple AirPods/AirPods Pro και το Apple Watch (και όχι μόνο) ταυτόχρονα. Είναι συμβατός με το πρότυπο ασύρματης φόρτισης Qi (5W/7,5W/10W) και αποτελεσματικός, ακόμα και από απόσταση ≤4mm. Χρησιμοποιεί τεχνολογία διπλού πηνίου για εύκολη φόρτιση, ενώ η τροφοδοσία γίνεται μέσω Type-C.

Fujifilm instax mini Link

Smartphone printer είχατε ακούσει ξανά; Να που ήρθε η ώρα! Αυτό το gadget της Fujifilm σάς υπόσχεται και πραγματοποιεί αυτό που όλοι κάποια στιγμή έχουμε ζητήσει, όταν βγάζουμε μια ωραία φωτογραφία από το κινητό μας: «Αχ, να την είχα εκτυπωμένη στη στιγμή»! Τώρα, με το instax mini Link, μπορείτε να επεξεργαστείτε και να εκτυπώσετε τις φωτογραφίες σας, αλλά και το αγαπημένο σας καρέ από ένα βίντεο αμέσως. 

Intenso Micro SDXC UHS-I Premium 128GB

Η κάρτα μνήμης της Intenso  θα σας προσφέρει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και ένα ασφαλές μέρος. Χάρη σε αυτήν, θα απολαύσετε υψηλές ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων μέχρι 45MB/s (Class 10, με δυνατότητα αναπαραγωγής και εγγραφής), ενώ με χωρητικότητα 128GB μπορείτε να αποθηκεύσετε τα multimedia αρχεία σας. Τέλος, στη συσκευασία περιλαμβάνεται και αντάπτορας, για να έχετε τη δυνατότητα να τοποθετήσετε την εν λόγω κάρτα μνήμης σε αυτόν, ώστε να γίνει συμβατή και με συσκευές που έχουν υποδοχή SD.

Apple AirTag Leather Loop

Το AirTag Loop μπορεί να στερεωθεί με ασφάλεια στα κλειδιά ή το σακίδιό σας και είναι κατασκευασμένο από ευρωπαϊκό δέρμα, προσθέτοντας μια πινελιά κομψότητας αλλά και εξαιρετικής ανθεκτικότητας. Για να ξέρετε ανά πάσα στιγμή πού βρίσκεται το προσωπικό σας αντικείμενο, συνδέστε το AirTag Loop με το AirTag σας με τέλεια εφαρμογή, ώστε να χαρίζετε ταυτόχρονα απόλυτη σταθερότητα και προστασία στο AirTag.