Οι μέχρι πρόσφατα απλησίαστες τηλεοράσεις 75 ιντσών έγιναν αρκετά πιο προσιτές, δελεάζοντας αρκετούς καταναλωτές να συνδυάσουν ζωηρά χρώματα και υψηλή ευκρίνεια με μία τεράστια επιφάνεια προβολής.

Panasonic TX-75HX940E 

Η 75άρα τηλεόραση της Panasonic προσφέρει απίθανη εικόνα και προηγμένες λειτουργίες. Την εικόνα και την απόδοση του χρώματος την έχουν επιμεληθεί οι ειδικοί του Hollywood! Η Smart TV Panasonic Corp. TX-75HX940E 75″ έχει ανάλυση 4K Ultra HD, ενώ διαθέτει ευρεία υποστήριξη HDR, ήχο Dolby Atmos και εξελιγμένο σύστημα διαχείρισης οπίσθιου φωτισμού (Smart Dimming Pro). Δύο ακόμα εκπληκτικά χαρακτηριστικά είναι το στιβαρό design της και o καλός επεξεργαστής της (ΗCX PRΟ). Σχετικά με το HDR, υποστηρίζει και Dolby Vision και HDR10+ πρότυπο. 

Samsung UE75TU7172

Ο εξαιρετικά γρήγορος Crystal Processor 4K επεξεργαστής της συγκεκριμένης τηλεόρασης μετατρέπει όλα όσα παρακολουθείτε σε εντυπωσιακό 4Κ, η οθόνη Crystal Display προσφέρει καθαρή εικόνα, το Smart Hub & One Remote Control σάς κάνουν εύκολη τη διαχείριση ψυχαγωγίας και συσκευών, ενώ για τους λάτρεις του gaming, η αυτόματη λειτουργία παιχνιδιού, το χαμηλό Input Lag και το Game Motion Plus διασφαλίζουν πως οι κινήσεις σας θα είναι πάντα εξαιρετικά ομαλές και οι εικόνες αρκετά ρεαλιστικές.

Sony KD75ZH8

Εξοπλισμένη με τεχνολογία Full Array LED για πιο ρεαλιστική αντίθεση, επεξεργαστή X1 Ultimate και τεχνολογία 8K X-Reality PRO, αξιοποιώντας μια μοναδική βάση δεδομένων 8K, αλλά και με οθόνη Triluminos, η TV της Sony χαρτογραφεί χρώματα από μια μεγαλύτερη παλέτα κι αναπαράγει κάθε τόνο του φάσματος. Ερχεται με Dolby Vision, Dolby Atmos, X-Motion Clarity, ηχείο X-Balanced, smart τηλεχειριστήριο, δυνατότητα φωνητικών εντολών και συμβατότητα με το Google Home, υποστήριξη Apple AirPlay και Apple HomeKit και με Chromecast. 

Metz Blue 75MUB6010G

Η Metz Blue 75MUB6010G 75” UHD 4K Android TV έρχεται με πάνελ UHD και αποδίδει εικόνες μέγιστης ευκρίνειας με 3840x2160p ανάλυση και με διαγώνιο οθόνης 190cm. Σε συνδυασμό με το HDR διασφαλίζεται η φυσική απόδοση των χρωμάτων με εντυπωσιακή αντίθεση, ενώ η τεχνολογία direct LED, στην οποία οι φωτοδίοδοι για τον φωτισμό του πάνελ κατανέμονται σε ολόκληρη την επιφάνεια πίσω από την οθόνη LCD, βελτιστοποιεί τον φωτισμό. Με το Android 9.0, καθώς και με μια απεριόριστη ποικιλία περιεχομένων, δεν θα βαρεθείτε!

LG 75UN71006LC

Η 75άρα τηλεόραση της LG έχει χαρακτηριστικά όπως 4K, τετραπύρηνο επεξεργαστή, ThinQ AI, Ultra Surround, χαμηλή καθυστέρηση εισόδου και λειτουργικό webOS. Ο κινηματογράφος και τα παιχνίδια αποδίδουν πραγματική εικόνα 4K με ζωντανά χρώματα και εξαιρετική λεπτομέρεια, ενώ το έξυπνο σύστημα LG ThinQ AI κάνει τη ζωή σας ακόμα πιο εύκολη. Η αναγνώριση ανθρώπινης φωνής σάς επιτρέπει να ελέγχετε και να δίνετε εντολές στο Home IoT ecosystem και τα πολλαπλά εικονικά ακουστικά κανάλια (Ultra Surround) προσφέρουν εξαίσιο ήχο.

LG 75NANO796

Η TV της LG χαρίζει εκπληκτική λεπτομέρεια, ζωντανά χρώματα, ευρεία γωνία θέασης και AI ThinQ. Η LG NanoCell είναι κάτι παραπάνω από μία 4K UHD! Είναι εξοπλισμένη με 4Κ IPS πάνελ 75”, 4πύρηνο επεξεργαστή 4K και TruMotion 100, πρότυπα HDR 10 Pro και HLG Pro, ήχο Ultra Surround, 4K Upscaler, δυνατότητα αποκωδικοποίησης HEVC/ VP9 και λειτουργικό webOS. Χάρη στο πλαίσιο Nano Bezel, την υποστήριξη HbbTV και τα 10 διαφορετικά Picture, έχετε ποικιλία περιεχομένου από πολλές ψηφιακές πλατφόρμες.