Η realme, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα smartphone, ξεπέρασε επίσημα τα 100 εκατ. σε αποστολές smartphones*.

Ταυτόχρονα, η επίτευξη των 100M σε 37 μήνες σημαίνει επίσης ότι η realme είναι η ταχύτερη μάρκα smartphone στον κόσμο που ξεπερνά τις 100M πωλήσεις*. Η realme θα λανσάρει το προϊόν ορόσημο 100M realme GT Master Series και νέες σειρές προϊόντων στις 18 Αυγούστου για να γιορτάσει αυτό το επίτευγμα.

Η σειρά realme GT Master Edition Series, η high-end ναυαρχίδα της μάρκας, έχει σχεδιαστεί από τον διάσημο Ιάπωνα βιομηχανικό σχεδιαστή Naoto Fukasawa, ο οποίος έχει προηγουμένως εξερευνήσει τη νέα αισθητική των smartphones.

Εκτός από τα smartphones, η realme θα παρουσιάσει στην εκδήλωση και άλλες πτυχές του οικοσυστήματος TechLife, υπογραμμίζοντας παράλληλα την πρόθεσή της να γίνει η ταχύτερα αναπτυσσόμενη μάρκα και παράγοντας αλλαγών στις νέες κατηγορίες προϊόντων. 

Ταυτόχρονα, η realme θα ανακοινώσει στην εκδήλωση τη μεγαλύτερη προωθητική ενέργεια της χρονιάς για να ευχαριστήσει και τους 100 εκατομμύρια χρήστες για την υποστήριξή τους τα τελευταία τρία χρόνια. Η προωθητική ενέργεια θα περιλαμβάνει 61 αγορές, καλύπτοντας όλες τις κατηγορίες προϊόντων.  

Η εκδήλωση παρουσίασης θα πραγματοποιηθεί online στις επίσημες πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της realme, YouTube, Facebook. Μείνετε συντονισμένοι! 

* Πηγή δεδομένων: Counterpoint, Strategy Analytics, Canalys 2021 Q2  smartphone shipment report

* Πηγή δεδομένων: Strategy Analytics: realme is Fastest Brand Ever to Ship 100 Million Smartphones

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη διεύθυνση www.realme.com.