Έχετε ανάγκη για μια TV… λογικών διαστάσεων για να τη βάλετε στο υπνοδωμάτιό σας ή στο εξοχικό σας; Η προσιτή κατηγορία των τηλεοράσεων από 32 μέχρι 43 ιντσών εξοικονομεί χώρο δίχως να θυσιάζει τεχνικά χαρακτηριστικά. 

Turbo-X  TXV-E3275

Mε λειτουργία PVR για να γράφετε τα αγαπημένα σας προγράμματα, λειτουργία TimeShift, USB Μedia Player και ψηφιακό δέκτη DVB-T2, αυτή η Τurbo-X 32”  TXV-E3275 είναι από τις καλύτερες οικονομικές λύσεις σε υψηλή ανάλυση HD στα 1366x768p. Η εν λόγω τηλεόραση προσφέρει ανάλυση HD για προβολές σειρών και ταινιών με αψεγάδιαστη ποιότητα εικόνας, αλλά και τεχνολογία LED για πιο ζωντανά χρώματα! Αυτή η τεχνολογία LED της οθόνης σάς επιτρέπει να έχετε υψηλή ευκρίνεια σε χρώματα, αλλά και να εξοικονομείτε ενέργεια και χρήματα.

32’’

Panasonic TX-32G310E

Η τηλεόραση Panasonic TX-32G310E 32″ με επιτραπέζια βάση στήριξης ταιριάζει παντού και χάρη στην οθόνη LED με υψηλή ανάλυση HD Ready 1366×768, απολαμβάνετε ζωντανά χρώματα, υψηλή αντίθεση, φωτεινότητα και την κάθε λεπτομέρεια. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία θέασης με πεντακάθαρο ήχο, χάρη στην υποστήριξη Dolby Audio και DTS 2.0. Διαθέτει Dolby Surround σύστημα ήχου, με ψηφιακό και δορυφορικό δέκτη, 2 θύρες ΗDMI και μία USB 2.0 υποδοχή και USB Media Player.

32’’

Samsung UE43TU8502 

Η 43άρα τηλεόραση της Samsung έρχεται με 4K UHD ανάλυση, Crystal Processor 4Κ για upscaling και λειτουργικό Tizen. Διαθέτει minimal design και εντυπωσιακές τεχνολογίες και η UHD οθόνη απογειώνει κάθε θέαση. Διαθέτει τεχνολογία οπίσθιου φωτισμού Dual LED για αντίθεση με ακρίβεια και χρωματικό τόνο που ταιριάζει καλύτερα στο περιεχόμενό σας, Dynamic Crystal Display για ένα δισεκατ. αποχρώσεις, λειτουργία Game Enhance για απρόσκοπτο gaming και πλήρη συμβατότητα με ψηφιακές βοηθούς (Bixby, Amazon Alexa & Google Assistant).

43’’

LG 32LM550 

Η 32” LG 32LM550 διαθέτει λεπτό πλαίσιο και κομψό φινίρισμα, LCD πάνελ τεχνολογίας TruMotion (500PMI) και στερεοφωνικά ηχεία 10W (2x 5W) για να ακούτε τα πάντα καθαρά, ενσωματωμένο USB Μedia Player για να βλέπετε τα βίντεο που έχετε αποθηκευμένα στο USB stick ή τον εξωτερικό δίσκο σας, καθώς και υποδοχή HDMI. Η εν λόγω τηλεόραση διαθέτει τεχνολογία εικόνας Dynamic Color, σύστημα ήχου Virtual Surround και Dolby Audio, δέκτη DVB-T2/C/S2 και ρυθμό ανανέωσης στα 500 PMI και HDMI/USB.

32’’

Philips 32PFS6855

Η Full HD TV της Philips έχει ευκρινή εικόνα και δυνατό ήχο, ενώ ο πίνακας SAPHI δίνει εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο κι η χαμηλή καθυστέρηση εισόδου μέσω HDMI είναι ιδανική για παιχνίδια. Το SAPHI είναι ένα έξυπνο λειτουργικό σύστημα που κάνει τη χρήση της Philips Smart TV πραγματική ευχαρίστηση. Το σύστημα Philips Pixel Plus HD βελτιστοποιεί την ποιότητα της εικόνας για καθαρές εικόνες με εκπληκτική αντίθεση. Ετσι, από όπου κι αν παρακολουθείτε θα απολαμβάνετε ευκρινέστερη εικόνα με πιο φωτεινά λευκά και πιο έντονα μαύρα.

32’’

Sony KDL32WD755

H 32’’ TV της Sony κρύβει κορυφαίες τεχνολογίες εικόνας, ενώ με smart λειτουργίες σάς βάζει στον συναρπαστικό κόσμο των εφαρμογών αλλά και του online ψηφιακού περιεχομένου των παιχνιδιών κ.λπ. Διαθέτει ανάλυση εικόνας Full HD, επεξεργασία εικόνας X-Reality Pro, λειτουργίες PVR και USB media player, έτσι ώστε να απολαμβάνετε το περιεχόμενο που έχετε στον σκληρό σας δίσκο ή να αποθηκεύσετε τον αγώνα της αγαπημένης σας ομάδας που δεν θα προλάβετε να δείτε.

32’’