Δυo multitouch All In One PCs παρουσίασε η Packard Bell με λειτουργικό σύστημα Windows 7, στην οικογένεια OneTwoSeries PC και την οθόνη Viseo 200T Touch, τα οποία αναμένονται στην αγορά μετά τις 22 Οκτωβρίου.


Γράφει ο Νίκος Καϊμακάμης


packard_bell_logoΤα δύο νέα desktops επιδιώκουν να φέρουν μεγαλύτερη ευκολία στον χειρισμό μέσα από ένα εξελιγμένο interface αφής και εξελιγμένες οθόνες πολλαπλών χρήσεων. Το μοντέλο OneTwo M συνοδεύεται από μία οθόνη διαγωνίου 20 ιντσών LCD, η οποία έχει ανάλυση 1600×900 pixels. Το μεγαλύτερο μοντέλο OneTwo L φέρει οθόνη διαγωνίου 23 ιντσών υποστηρίζοντας full high-definition ανάλυση 1920×1080 pixels.


Και τα δύο μοντέλα θα έχουν εξελιγμένες κάρτες γραφικών και μέχρι 6 θύρες USB, ένα 5-in-1 card reader και ενσωματωμένη webcam. Σύμφωνα με την εταιρεία το μοντέλο OneTwo L θα είναι εξοπλισμένο με έναν επεξεργαστή Intel Core 2 Quad σε συνδυασμό με Blu-ray drive, 5.1-channel surround ήχο και ενσωματωμένο TV tuner.


Η οθόνη Viseo 200T είναι μία οθόνη διαγωνίου 20 ιντσών, η οποία υποστηρίζει multi-touch σε οποιοδήποτε PC είναι εξοπλισμένο με το νέο λειτουργικό σύστημα Windows 7. Η τεχνολογία αυτή επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέψουν εικόνες, να στρέψουν σελίδες, να κάνουν zoom in και zoom out, ενώ μπορούν να ζωγραφίσουν απλά σχήματα με τπο δάχτυλό τους στην οθόνη.


Η οθόνη έχει ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία, υποστηρίζει αναλογία 16:9, λόγο αντίθεσης 50,000:1 και θύρες VGA και DVI.