Η GIGABYTE TECHNOLOGY Co. Ltd, κορυφαίος κατασκευαστής μητρικών καρτών και καρτών γραφικών, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας σειράς AIO liquid coolers – AORUS WATERFORCE SERIES, που διατίθενται σε 3 μεγέθη ψυγείου και ανεμιστήρες αντίστοιχων διαστάσεων.

Τα νέα ψυγεία AIO διατίθενται σε μεγέθη 360mm, 280mm και 240mm για την κάλυψη διαφόρων αναγκών. Οι σειρές AORUS WATERFORCE υποστηρίζουν όλες τις σύγχρονες και επερχόμενες υποδοχές multy-core CPU υψηλής απόδοσης. Εκτός από την υψηλή συμβατότητα με πολλές συνθέσεις, η AORUS WATERFORCE SERIES διαθέτει τις προηγμένες λειτουργίες και τα σχέδια από το WATERFORCE X SERIES, συμπεριλαμβανομένου του χειροκίνητου περιστρεφόμενου καπακιού 330 μοιρών που επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέψουν το καπάκι για να το προσαρμόσουν στην προτιμώμενη γωνία τους, τη διάμετρο σωλήνα 7,8 mm που βελτιώνει τη ροή του νερού κατά 37% και έχει σχεδιαστεί με κεραμικό άξονα για τη βελτιστοποίηση της αντοχής και της απαγωγής θερμότητας.

Το κορυφαίο ρουλεμάν Nano με λιπαντικό γραφενίου με εξαιρετικά χαμηλή τριβή και θόρυβο που μειώνει την εναπόθεση άνθρακα ενώ παράλληλα παρατείνει τη ζωή του ανεμιστήρα. Σύμφωνα με τα παραπάνω, η AORUS WATERFORCE SERIES παρέχει βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας και αντοχή. Ακόμη και με radiator 240 mm, το AORUS WATERFORCE προσφέρει αποτελεσματική απαγωγή θερμότητας κατά την εκτέλεση όλων των πυρήνων στα 5,1 GHz σε 8 πυρήνες, αντιστοίχιση δοκιμής πίεσης με επεξεργαστή Intel ® Core ™ i9-11900K.

“Με την αύξηση της συχνότητας και του αριθμού των πυρήνων των επεξεργαστών, οι gamers χρειάζονται καλύτερη απορρόφηση θερμότητας και πιο αθόρυβους ψύκτες CPU. Τα AIO Liquid Coolers με εύκολη εγκατάσταση προτιμούνται περισσότερο από την παραδοσιακή ψύξη, αλλά αποκλείονται στην τιμή. ” Είπε ο Τζάκσον Χου, διευθυντής του τμήματος ανάπτυξης προϊόντων της GIGABYTE Channel Solutions. «Οι νέες σειρές AORUS WATERFORCE SERIES AIO Liquid Coolers λύνουν τα προβλήματα. Έρχονται με εξαιρετική απαγωγή θερμότητας, χαμηλό θόρυβο, ανθεκτικότητα και συμβατότητα σε προσιτή τιμή. ”

Βελτιωμένη απόδοση συστήματος με εξαιρετική απαγωγή θερμότητας και αθόρυβη λειτουργία.

Η σειρά AORUS WATERFORCE διαθέτει τις προηγμένες λειτουργίες και τα σχέδια της WATERFORCE X SERIES. Διαθέτουν μεγεθυμένη διάμετρο σωλήνα από 5,1 mm έως 7,8 mm, η οποία αυξάνει τη ροή του νερού κατά 37% και διαλύει τη θερμότητα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Ο άξονας είναι κατασκευασμένος με κεραμικό άξονα, ο οποίος έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής σε σύγκριση με τον παραδοσιακό μεταλλικό άξονα. Επίσης, έχει αντιδιαβρωτικές ιδιότητες και είναι πιο ανθεκτικός. Μια δομή ανεμιστήρα διπλού ρουλεμάν σε συνδυασμό με το κορυφαίο ρουλεμάν Nano λιπαντικού με εξαιρετικά χαμηλή τριβή και θόρυβο μειώνει το θόρυβο περίπου 15% από τα προηγούμενα συστήματα υδρόψυξης με την ίδια σταθερότητα και χαμηλή ταχύτητα ανεμιστήρα.

Σε δοκιμές αληθινών συνθηκών της εφαρμογής Prime95 non AVX stress, ακόμη και ο επεξεργαστής Intel Ts Intel ® Core ™ i9-11900K στα 125 W μπορεί να τρέξει όλους τους πυρήνες στα 5,1 GHz σε 8 πυρήνες με το AORUS WATERFORCE 240. Αυτό επιδεικνύει την κορυφαία απόδοση των AORUS WATERFORCE SERIES της GIGABYTE.

Συνδυάστε κομψή αισθητική και ευέλικτη εγκατάσταση.

Οι σειρά AORUS WATERFORCE διατείθετε σε 3 μεγέθη radiator, 240/280 / 360mm, τα οποία παρέχουν φωτισμό ARGB και αποκλειστικό χειροκίνητο σχεδιασμό περιστρεφόμενου καπακιού 330 μοιρών. Η χειροκίνητη περιστρεφόμενη σχεδίαση 330 μοιρών επιτρέπει στους χρήστες να περιστρέφουν το καπάκι στην προτιμώμενη γωνία τους. Μέσα από εκτεταμένες δοκιμές, η AORUS WATERFORCE SERIES διαθέτει τις πιο συνεργιστικές ρυθμίσεις μεγέθους λεπίδας ανεμιστήρα και ταχύτητας ανεμιστήρα για να εξασφαλίσει την υψηλή απόδοση απορρόφησης θερμότητας και να υποστηρίξει τέλεια την εξαιρετική απόδοση πολυπύρηνων επεξεργαστών στο Intel ® και πλατφόρμες AMD. Επιπλέον, η GIGABYTE κυκλοφόρησε επίσης τους μεμονωμένους ανεμιστήρες ARGB 120mm και 140mm, οι οποίοι είναι κατασκευασμένοι από τα ίδια υψηλής ποιότητας υλικά και σχεδιασμό εμφάνισης με τις AORUS WATERFORCE SERIES. Αυτός είναι ο καλύτερος συνδυασμός για τη ρύθμιση και την εύκολη επίτευξη συγχρονισμού RGB..

Οι σειρές AORUS WATERFORCE βρίσκονται ήδη στην αγορά. Ελέγξτε τον ιστότοπο της GIGABYTE για να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το premium σύστημα υδρόψυξης AIO με εξαιρετική απόδοση ψύξης, αντοχή και κομψή αισθητική.