Μία νέα υπηρεσία, διαθέσιμη δωρεάν για όλους τους πολίτες, δημιούργησε η SoftOne, μία από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας στην Ελλάδα και μέλος του Ομίλου Εταιρειών Olympia, συνδράμοντας έτσι έμπρακτα την ευρύτερη προσπάθεια ανάληψης δράσεων και πρωτοβουλιών που υποστηρίζουν τη διαχείριση των επιπτώσεων που επιφέρει η εξάπλωση της πανδημίας.

Η νέα υπηρεσία COVID PASS της SoftOne διευκολύνει ουσιαστικά την καθημερινότητα των πολιτών, καθιστώντας εξαιρετικά γρήγορη και απλή την ανάκτηση, επίδειξη και ταυτοποίηση της βεβαίωσης εμβολιασμού έναντι του ιού SARS-Cov-2 στο πλαίσιο όλων των προβλεπόμενων ελέγχων κατά την άσκηση οποιασδήποτε κοινωνικής δραστηριότητας. 

Διαθέσιμη online (με τη χρήση οποιουδήποτε browser) και χωρίς απαίτηση εγκατάστασης πρόσθετων εφαρμογών, η υπηρεσία COVID PASS της SoftOne επιτρέπει στους πολίτες να δημιουργήσουν ένα ψηφιακό αντίγραφο του πιστοποιητικού εμβολιασμού τους μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα, εισάγοντάς το ταυτόχρονα στο «πορτοφόλι» οποιασδήποτε κινητής συσκευής, iOS ή Android.

Κάθε πολίτης μπορεί να επισκεφθεί την ηλεκτρονική διεύθυνση covidpass.soft1.eu και μέσα από απλά βήματα να παράξει και να αποθηκεύσει εντελώς δωρεάν ένα πάσο του εμβολιασμού του στο κινητό του τηλέφωνο, έχοντας άμεση πρόσβαση σε αυτό για οποιαδήποτε χρήση-έλεγχο, ακόμη κι όταν η συσκευή του βρίσκεται εκτός σύνδεσης.

Η υπηρεσία COVID PASS της SoftOne είναι διαθέσιμη προς χρήση για όλους τους πολίτες, τόσο στα ελληνικά όσο και στα αγγλικά, μέσα από την ηλεκτρονική διεύθυνση covidpass.soft1.eu.