Η νέα LG OLED G1 τηλεόραση που ξεχωρίζει για τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό της και το λεπτό πλαίσιο της, δεσπόζει στα showroom του σχεδιαστή Στέλιου Κουδουνάρη και του Βασίλη Ζούλια, σαν ένα έργο τέχνης. 

Μέσα σε χώρους οι οποίοι διακρίνονται για την μοναδική αισθητική τους,  έρχεται να ταιριάξει απόλυτα η OLED G1 TV της LG, με τον μινιμαλιστικό σχεδιασμό της και το ειδικό Gallery stand, που επιτρέπει την τοποθέτησή της οπουδήποτε, αποτελώντας ένα έκθεμα μοντέρνας τέχνης. Τα υψηλής ραπτικής ρούχα των σχεδιαστών χαρακτηρίζονται για τις ιδιαίτερες τεχνικές, δίνοντας πάντα σημασία στις λεπτομέρειες. Μέσω του Gallery Mode της LG OLED G1 TV, προβάλλονται τα μοναδικά ρούχα των σχεδιαστών, αλλά και στιγμιότυπα από επιδείξεις μόδας, ζωντανεύοντας ακόμη περισσότερο τις μοναδικές υφές και τα υφάσματα. 

Η συγκεκριμένη τηλεόραση της LG χάρη στα εξελιγμένα αυτό-φωτιζόμενα pixels παρέχει μια πραγματικά εκπληκτική ποιότητα εικόνας. Το πλήθος των σχεδιαστικών δυνατοτήτων παράλληλα με τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής συμβάλλουν σε μια ανεπανάληπτη εμπειρία θέασης. Παράλληλα, μπορεί να τοποθετηθεί επιτοίχια, εφαρμόζοντας απόλυτα στον τοίχο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα απόκρυψης των καλωδίων της τηλεόρασης για ένα όμορφο αποτέλεσμα. 

O Στέλιος Κουδουνάρης αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους εκπρόσωπους της νέας γενιάς Ελλήνων σχεδιαστών. Έχει παρουσιάσει μέχρι τώρα, 24 γυναικείες και 13 ανδρικές προσωπικές συλλογές. Από την πρώτη του κιόλας συλλογή, STELIOS KOUDOUNARIS, παίζει επιδραστικό ρόλο στην ελληνική σκηνή μόδας, ενώ τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής showbiz τον εμπιστεύονται για τις εμφανίσεις τους. 

Ο Βασίλης Ζούλιας, ένας από τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές με μακρόχρονη πορεία στον χώρο της μόδας, σχεδιάζει κομψά ρούχα για εκλεπτυσμένες εμφανίσεις. Το εξαιρετικό ταλέντο του αντικατοπτρίζεται στην ικανότητά του να περιγράφει συναισθήματα μέσα από γοητευτικά σχήματα και μοτίβα. Διάσημοι Έλληνες, πολιτικοί και επιχειρηματίες, αλλά και διεθνείς προσωπικότητες επιλέγουν τα σύγχρονα δημιουργήματά του, που αναδεικνύουν κάθε σιλουέτα.