Αδιάβροχο αλλά και εντυπωσιακά ανθεκτικό στη σκόνη και τις πτώσεις, το νέο «θωρακισμένο» κινητό του Motorola brand φέρει την κατασκευαστική υπογραφή της Bullitt, γνωστής μας από τα CAT κινητά και αποδεικνύει πως ένα rugged smartphone μπορεί να γίνει ελκυστικό για όλους.

Μέχρι σήμερα είχαμε συνηθίσει τα ανθεκτικά κινητά να απευθύνονται σε συγκεκριμένες κατηγορίες επαγγελματιών (όπως τεχνικούς, εργαζόμενους σε εργοτάξια κ.λπ.) και να συμβιβάζουν τις δυνατότητες και το στιλ τους προς ενίσχυση του «αλώβητου» προφίλ τους. Το στοίχημα του Motorola brand ήταν να κυκλοφορήσει ένα κομψότατο και σύγχρονο σε τεχνολογικές προδιαγραφές κινητό που να αντέχει τα… πάνδεινα και ταυτόχρονα να ανατρέπει τα παραπάνω στερεότυπα.  Μια νέα εποχή ανθεκτικών κινητών τηλεφώνων, λοιπόν, ξεκίνησε με το motorola defy. Για το νέο αυτό smartphone, η Motorola επέλεξε το Bullitt Group, έναν παγκόσμιο ηγέτη στα βραβευμένα στιβαρά κινητά τηλέφωνα, για να δημιουργήσει μια συσκευή που μπορεί να αντισταθεί σε κάθε ταλαιπωρία της καθημερινότητας στην πόλη ή των περιπετειών σας στη φύση. Το motorola defy παρέχει όλα τα χαρακτηριστικά αντοχής που χρειάζονται οι καταναλωτές, μα δίχως να προβαίνει στους συνήθεις συμβιβασμούς των rugged κινητών σε επιδόσεις και εμφάνιση. Παρά το γοητευτικότατο στιλ του, το motorola defy έχει δοκιμαστεί στις κακουχίες της πραγματικής ζωής. Είναι ένα αδιάβροχο τηλέφωνο, πιστοποιημένο σύμφωνα με τα βιομηχανικά πρότυπα (IP68) και μπορεί να βυθιστεί σε βάθος  έως 1,5 μέτρα για 35 λεπτά, χάρη ως ένα βαθμό στο περίβλημα με διπλή στεγανοποίηση που διαθέτει. Επιπλέον, είναι ανθεκτικό σε πτώσεις από τα 1,8 μέτρα και πιστοποιημένο με βάση τα στρατιωτικά πρότυπα (MIL SPEC 810H), αντιμετωπίζοντας με επιτυχία θερμικά σοκ, κραδασμούς και δονήσεις. Και επειδή ζούμε σε εποχές πανδημίας, μπορείτε να πλένετε (ναι, σωστά διαβάσατε!) το motorola defy όσο συχνά πλένετε τα χέρια σας! Ευκρινείς και φωτεινές φωτογραφίες εξασφαλίζονται χάρη στον αισθητήρα 48MP (f / 1.8) με τεχνολογία Quad Pixel. Ιδανική για λήψεις ανατολής ηλίου ή ηλιοβασιλέματος (και οτιδήποτε στο ενδιάμεσο!), αυτή η κάμερα ξεχωρίζει στην κατηγορία των στιβαρών τηλεφώνων, ενώ συνοδεύεται από αισθητήρα βάθους 2MP, macro κάμερα 2MP και 8MP selfie-cam στην πρόσοψη. Μπορείτε να απολαύσετε τις φωτογραφίες σας στην οθόνη HD+ 6,5 ιντσών που προστατεύεται από παχύ Corning Gorilla Glass Victus. Επιπλέον, δεν θα χρειαστεί ποτέ να χάσετε ούτε μια στιγμή με τη μπαταρία διάρκειας ζωής δύο ημερών με μία μόνο φόρτιση, χάρη στην μπαταρία 5.000 mAh με φόρτιση TurboPower. Αυτό είναι το τηλέφωνο για άτομα που αψηφούν όλα τα εμπόδια και απαιτούν ένα τηλέφωνο που κάνει το ίδιο!

Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής που φιλοξενείται από το SD662 chipset της Qualcomm αγγίζει ταχύτητες έως και 2GHz. 4GB RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου με κάρτα microSD) υπηρετούν αξιοπρεπέστατα το λειτουργικό Android 10 (αναβαθμίσιμο στην έκδοση 11). Το motorola defy διατίθεται σε σφυρήλατο πράσινο ή μαύρο χρώμα με κομψό, ανάγλυφο σχεδιασμό για καλύτερο κράτημα και διαθέτει αποσπώμενο λουράκι για να το κρεμάτε στο χέρι σας, όποτε νιώθετε την ανάγκη για μεγαλύτερη σιγουριά.