Η Fortinet συμμετείχε ως εκθέτης στη Διεθνή Έκθεση για την Άμυνα και την Ασφάλεια DEFEA 2021 που πραγματοποιήθηκε 13-15 Ιουλίου 2021 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expoστην Αθήνα. Στην έκθεση – την οποία επισκέφτηκαν χιλιάδες κόσμου συμμετείχαν περισσότερες από 300 εταιρίες αμυντικής τεχνολογίας & οπλικών συστημάτων και εξοπλισμού.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον επισκέφθηκαν το περίπτερο της FORTINET πολλά στελέχη κρατικών και ιδιωτικών οργανισμών, καθώς και μεγάλο κομμάτι κυβερνητικών εκπροσώπων από χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής. Οι ενδιαφερόμενοι, ενημερώθηκαν από τα στελέχη της FORTINET για όλες τις λύσεις, που διαθέτει η μεγαλύτερη εταιρεία παγκοσμίως στον τομέα του cyber security.

Την έκθεση εγκαινίασε ο υπουργός Εθνικής Αμύνης, Νίκος Παναγιωτόπουλος ενώ την 2η μέρα, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, μίλησε προς ένα εξειδικευμένο διεθνές ακροατήριο με θέμα την ανάπτυξη της ελληνικής ναυπηγικής βιομηχανίας. Η έκθεση έκλεισε την 3η μέρα, με μια ενημέρωση στο αντικείμενο: «Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις. Δυνατότητες και Προοπτικές – Απαιτήσεις και Εφαρμογή». Κεντρικοί ομιλητές, ήταν ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΓΔΑΕΕ Μισαήλ Παπαδάκης και ο Πρόεδρος του ΣΕΚΠΥ Τάσος Ροζολής.