Η HP Hellas διακρίθηκε στα Retail Business Awards 2021 στην κατηγορία «Τεχνολογία», λαμβάνοντας το βραβείο «Προμηθευτής της Χρονιάς», για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

H HP απέσπασε τη συγκεκριμένη βράβευση στο πλαίσιο της 19ης διοργάνωσης των Retail Business Awards, η οποία διεξήχθη την Τρίτη 20 Ιουλίου στο Ble Azure στην Παραλία Αλίμου, παρουσία διακεκριμένων προσκεκλημένων από το χώρο του ελληνικού λιανεμπορίου, θεσμικών φορέων αλλά και της Πολιτικής Ηγεσίας.

Το βραβείο παρέλαβε ο Διευθυντής Πωλήσεων για το Retail, κ. Αλέξανδρος Κινινής, ο οποίος δήλωσε: «Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αντιμετωπίζουμε με τόλμη τις προκλήσεις του κλάδου και να αξιοποιούμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν βάζοντας τον πήχη εξυπηρέτησης ακόμη ψηλότερα,  πάντα με σεβασμό προς τους συνεργάτες μας. Η σημερινή βράβευση είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας και του πάθους όλων των ανθρώπων της HP». Από την πλευρά του ο Διευθύνων Σύμβουλος της HP Hellas, κ. Νίκος Χρηστάκης πρόσθεσε:  «Μας τιμά ιδιαίτερα η συγκεκριμένη διάκριση, η οποία αποδεικνύει τη δυναμική παρουσία της HP στο κανάλι του retail για ακόμα μία χρονιά».

Η συγκεκριμένη διάκριση προέκυψε μέσω έρευνας που διεξήχθη από τη Direction Business Network σε συνεργασία με τον καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Γιώργο Πανηγυράκη, με την HP να συγκεντρώνει την υψηλότερη βαθμολογία στην κατηγορία «Τεχνολογία».