Οι ιδιοκτήτες Airbnb δωμάτιων αλλά και μικρών boutique ξενοδοχείων καλούνται να προσφέρουν μία αξιόπιστη και ισχυρή σύνδεση WiFi στους πελάτες τους. Η κάλυψη WiFi φαίνεται είναι ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής ενός χώρου ενοικιάσεων και αυτό γιατί η πρόσβαση στο Ιnternet από τις φορητές μας συσκευές αποτελεί πλέον αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και των αναγκών μας για διασύνδεση.

Η ιδανική λύση για μικρούς ξενοδόχους

Ιδανικό για ενοικιαζόμενα δωμάτια, Airbnb καθώς και για μικρά ξενοδοχεία έως 20 δωματίων, το devolo Magic 2 DINrail powerline και οι προσαρμογείς devolo Magic 2 WiFi next, αξιοποιούν τον ηλεκτρολογικό πίνακα και την υπάρχουσα ηλεκτρολογική εγκατάσταση και στη συνέχεια κάθε πρίζα δωματίου μετατρέπεται σε ένα πιθανό ισχυρό σημείο πρόσβασης στο Internet, χωρίς να χρειάζονται ιδιαίτερες κατασκευαστικές επεμβάσεις στις κτιριακές υποδομές του καταλύματος. 

Τα προϊόντα devolo λειτουργούν άνετα σε τριφασικές και μονοφασικές εγκαταστάσεις καθώς και σε υποπίνακες, ενώ δεν υπάρχει η ανάγκη για επιπλέον επενδύσεις σε εξοπλισμό, μερεμέτια και άλλα πιθανά κατασκευαστικά μέτρα.

Οι προσαρμογείς devolo Magic 2 προσφέρουν ταχύτητες έως 2400Mbps, τεχνολογία Mesh και θύρες Gigabit και αποτελούν τους πιο γρήγορους προσαρμογείς Powerline στον κόσμο. Δίνουν την δυνατότητα για κεντρική διαχείριση των σημείων πρόσβασης μέσω δωρεάν προγράμματος για Η/Υ και αλλά και κινητές συσκευές. Η παραμετροποίηση ονομασίας δικτύου και των κωδικών πρόσβασης είναι εφικτή καθώς και η αναβάθμιση του λογισμικού για άμεση ενσωμάτωση κάθε νέας προηγμένης τεχνολογίας που διατίθεται.

Εύκολη εγκατάσταση

Το μόνο που χρειάζεται είναι να τοποθετήσετε έναν προσαρμογέα Magic 2 DINrail Powerline στον ηλεκτρολογικό σας πίνακα με την βοήθεια ενός επαγγελματία ηλεκτρολόγου και να το  συνδέσετε με ένα καλώδιο Ethernet με το router. Το Magic 2 DINrail θα τροφοδοτήσει το σήμα του Internet στα καλώδια του ηλεκτρικού ρεύματος. Επιπλέον συσκευές Powerline μπορούν στη συνέχεια να συνδεθούν σε οποιαδήποτε πρίζα υπάρχει κάτω από το ίδιο ρολόι ρεύματος και έτσι να δημιουργηθούν νέα ισχυρά σημεία πρόσβασης WiFi, χάρη στους προσαρμογείς devolo Magic 2 WiFi Powerline.

Τιμές και διαθεσιμότητα

Το Magic 2 LAN DINrail είναι διαθέσιμο στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 169,90€ (με τον ΦΠΑ) και πρέπει να εγκατασταθεί από ειδικευμένο τεχνικό ηλεκτρολόγο. Το δίκτυο Magic μπορεί να επεκταθεί εύκολα με επιπλέον προσαρμογείς. Η devolo παρέχει εγγύηση κατασκευαστή τριών ετών για τις συσκευές της. Σε περίπτωση βλάβης εντός της εγγύησης γίνεται άμεση αντικατάσταση του προϊόντος. Η τεχνική υποστήριξη παρέχεται Δε – Πα από 09:00 έως 17:00, στα ελληνικά, στο τηλ. +30 22210 84387 με χρέωση αστικής κλήσης από σταθερό τηλέφωνο. Η τιμή διαφοροποιείται για κλήσεις από το εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορείτε να έχετε ένα τέλειο οικιακό δίκτυο, επισκεφθείτε το  HYPERLINK “http://www.devolo.gr” www.devolo.gr