Η νέα γενιά αξεσουάρ υπολογιστών της εταιρείας γεννήθηκε από τα μικρά, καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τους προηγούμενους μήνες, όταν και η τεχνολογία μπήκε αρκετά… κλικ παραπάνω στις ζωές όλων.

Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse

Πολυλειτουργικές και έξυπνα σχεδιασμένες συσκευές, όπως το Lenovo Go Wireless Multi-Device Mouse, κάνουν την εργασία μας ευκολότερη. Το συγκεκριμένο ασύρματο ποντίκι  μπορεί να συνδεθεί ταυτόχρονα με έως και τρεις συσκευές, ενώ η εναλλαγή μεταξύ τους γίνεται με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συνεχίζουμε με το «ταξιδιάρικο» Lenovo Go USB-C Mouse, ένα ασύρματο ποντίκι με επαναφορτιζόμενη μπαταρία που προσφέρει έως και τρεις μήνες χρήσης. Ο οπτικός αισθητήρας ακριβείας λειτουργεί ακόμα και για χρήση… κυριολεκτικά στο πόδι! Προγραμματιζόμενο κουμπί λειτουργειών και δυνατότητα ρύθμισης DPI ολοκληρώνουν τις αρετές της συσκευής.

Lenovo Go Wireless Vertical Mouse

Σχεδιασμένο από φελλό επικαλυμμένο με UV, το απαλό στην αφή Lenovo Go Wireless Vertical Mouse προσφέρει βελτιστοποιημένη γωνία και καμπυλότητα με στόχο τη μείωση της πίεσης που ασκείται στον καρπό. Μην σας ξεγελάει, όμως, η χαλαρή εμφάνισή του, η ακρίβειά του μπορεί να αγγίξει έως και τα 2400DPI!

Lenovo Go Wireless Split Keyboard

Κατασκευασμένο για απαιτητικούς επαγγελματίες είναι και το Lenovo Go Wireless Split Keyboard, με αρνητική κλίση για μείωση της πίεσης στον καρπό. Διαθέτει στήριγμα παλάμης από φελλό με επικάλυψη UV για περισσότερη άνεση.

Αν το laptop σας δεν διαθέτει αριθμητικό πληκτρολόγιο, το φορητό, ασύρματο και επαναφορτιζόμενο Lenovo Go Wireless Numeric Keypad θα γίνει η σανίδα σωτηρίας σας στα «μακροβούτια» πληκτρολόγησης ατελείωτων αριθμών!

 

Φορτίζοντας… on the go

Lenovo Go USB-C Wireless Charging Kit

Προβλήματα λύνει και το Lenovo Go USB-C Wireless Charging Kit, καθώς χάρη στη μοναδική τεχνολογία Power-by-Contact (PbC) μπορεί να φορτίσει ασύρματα φορητούς υπολογιστές 13 και 14 ιντσών. Τοποθετείτε το αξεσουάρ ασύρματης φόρτισης στην USB Type-C θύρα του φορητού υπολογιστή και έπειτα απλά τον ακουμπάτε πάνω στη βάση φόρτισης, δίχως καλώδια.

Εξίσου χρήσιμο είναι και το Lenovo Go Wireless Mobile Power Bank (χωρητικότητας 10.000mAh) που προσφέρει δυνατότητα ταυτόχρονης φόρτισης έως και 30W συσκευών (μίας συσκευής μέσω ασύρματου Qi και δύο συσκευών μέσω θύρας USB-C) καθώς και του μεγάλου του «αδερφού» για φορητούς υπολογιστές, του Lenovo Go USB-C Laptop Power Bank.

 

Μεταμορφώστε κάθε εμπειρία τηλεδιάσκεψης

Lenovo Go Wired Speakerphone

Σε εποχές που τα περισσότερα meetings πραγματοποιούνται στο Microsoft Teams, το Lenovo Go Wired Speakerphone σάς απελευθερώνει από το βάρος των ακουστικών, προσφέροντας εξαιρετική ποιότητα ήχου και καταγραφή της φωνής σας μέσα από δύο μικρόφωνα πολλαπλής κατεύθυνσης για τη διαμόρφωση δέσμης και far-field pick up. Ο συμπαγής σχεδιασμός του ευνοεί την φορητότητα, καθώς προβλέπει ακόμα και έξυπνη διαχείριση του καλωδίου.

Lenovo Go ANC In-Ear

Αν πάλι σας εξυπηρετούν περισσότερο τα ακουστικά, ειδικά σε περίπτωση που δεν βρίσκεστε μόνοι σας στον χώρο εργασίας, τα Lenovo Go Wired ή Wireless ANC Headsets προσφέρουν την ίδια εξαιρετική εμπειρία ήχου, είτε ενσύρματα μέσω USB Type-C ή Type-A είτε ασύρματα (Bluetooth) με δυνατότητα σύζευξης με δύο συσκευές ταυτόχρονα. Τα ακουστικά Lenovo Go ANC In-Ear προσφέρουν την ίδια εμπειρία ήχου υψηλής ποιότητας με ακύρωση θορύβου, σε ένα εξαιρετικά φορητό πακέτο που προσαρμόζεται στο εσωτερικό του αυτιού για απόλυτη απομόνωση από το περιβάλλον. Οταν κάποιος στον χώρο θέλει να σας μιλήσει, με το πάτημα ενός κουμπιού μεταβαίνετε σε λειτουργία «talk-through» και τον ακούτε χωρίς να αφαιρέσετε τα ακουστικά.

 

Πακετάροντας το οικοσύστημα!

Lenovo Go Tech Accessories Organizer

Επιστέγασμα όλων, το λογισμικό Lenovo Go Central, το οποίο επιτρέπει εύκολες ρυθμίσεις του συνόλου των συμβατών αξεσουάρ (από ποντίκια και πληκτρολόγια μέχρι ακουστικά) από μία μόνο εφαρμογή. Καθολική είναι και η προσέγγιση του Lenovo Go Tech Accessories Organizer, μιας κομψότατης θήκης αποθήκευσης και μεταφοράς όλων των αγαπημένων σας αξεσουάρ, κάτι σαν το… νεσεσέρ ταξιδιού του laptop σας!