Προετοιμάζεσαι φέτος να γράψεις τη δική σου καλοκαιρινή ιστορία με ταξίδια ή ξέγνοιαστες βόλτες στην πόλη; Ό,τι κι αν επιλέξεις, το Public σου προσφέρει όλες τις επιλογές για να διαμορφώσεις το δικό σου καλοκαίρι όπως σου αξίζει. 

Βρες στα καταστήματα Public και στο Public.gr όλα τα καλαίσθητα καλοκαιρινά είδη από τα μεγαλύτερα brands (όπως Terra Nation, Legami, Sunnylife, Ticket to the Moon κτλ) καθώς και μεγάλη ποικιλία σε ποιοτικά επώνυμα παιχνίδια (brands όπως Intex, Supersoaker κα) και ξανακέρδισε το καλοκαίρι σου. 

Αν ετοιμάζεσαι για καλοκαιρινές εξορμήσεις, σιγουρέψου ότι έχεις εξοπλιστεί πλήρως! Στο Public θα βρεις αδιάβροχες φωτογραφικές μηχανές για εντυπωσιακές υποβρύχιες λήψεις, GPS για να μη χαθείς, εξοπλισμό για camping, powerbanks για να μην μείνεις χωρίς μπαταρία ούτε στιγμή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, αδιάβροχα ηχεία, αλλά και wearables και smartphones. Φυσικά, στο Public θα βρεις καλοκαιρινά βιβλία που θα σου κρατήσουν συντροφιά. 

Αν έχεις οικογένεια και παιδιά, τότε δεν έχεις παρά να προετοιμαστείς για παιχνίδια στην άμμο, με τους πιο διάσημους ήρωες. Στο Public σε περιμένουν κουβαδάκια και οχήματα παραλίας, φουσκωτά, ρακέτες, νεροπίστολα και πολλά άλλα είδη, για ατέλειωτες μάχες παιδιών με… γονείς! Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσεις τα αντηλιακά που θα μπουν στη βαλίτσα σου και θα σε προστατεύσουν από τον καυτό ήλιο ενώ, στο public.gr θα βρεις και μια  μεγάλη ποικιλία σε ομπρέλες και σκίαστρα, πετσέτες.

Ακόμα και αν μείνεις στην πόλη όμως, το καλοκαίρι θα είναι αξέχαστο γιατί είτε επιλέξεις να κάνεις κοντινές εξορμήσεις με την παρέα, είτε να ανανεώσεις το σπίτι και το εξοχικό σου, στο Public θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να κάνεις πιο απολαυστική την εμπειρία! Διάλεξε από τις πολλές φουσκωτές πισίνες που προσφέρει το Public και τοποθέτησέ την στην ταράτσα ή το μπαλκόνι σου, για μερικές στιγμές δροσιάς με όλη την παρέα! Και αν αγαπάς τη μουσική, αναζήτησε τις καλοκαιρινές playlists που έχει δημιουργήσει το Public στο Spotify, μόνο για σένα!

Φέτος θα ζήσεις τις πιο αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές με την υπογραφή του Public, που θα σου προσφέρει ό,τι χρειάζεσαι για να ξανακερδίσεις το καλοκαίρι σου!