Όταν διαβάζει κανείς τον παραπάνω τίτλο περιμένει αρκετές διαφορετικές προτάσεις smartwatches, ειδικά προσανατολισμένες σε κάθε εναλλακτικό σενάριο χρήσης. Η Huawei έκανε τη ζωή μας ευκολότερη, καταθέτοντας την απόλυτη λύση που καλύπτει κάθε απαίτηση και κάθε τύπο χρήστη!

Είστε αθλητικός τύπος και θέλετε να παρακολουθείτε με επαγγελματική συνέπεια την εξέλιξη των επιδόσεών σας, επιδιώκετε ό,τι αρτιότερο τεχνολογικά ή μήπως θέλετε ένα… σαγηνευτικό, πολυτελές ρολόι να ομορφαίνει τον καρπό σας σε κάθε σας νυχτερινή έξοδο; Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, όποιο κι αν είναι το στιλ σας, τα «ευφυέστατα» ρολόγια της σειράς Huawei Watch 3 σάς καλύπτουν στο έπακρο. Οι αποδείξεις ακολουθούν…

Για αυτόν που προσέχει την υγεία του

Σε μια εποχή που η παρακολούθηση της υγείας μας έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ, το να υπάρχει μια συσκευή στον καρπό μας, που παρακολουθεί σχεδόν όλες τις ζωτικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, και να μας προειδοποιεί όποτε παρατηρούνται απροσδόκητες τιμές, είναι αν μη τι άλλο ευπρόσδεκτο. Και μπορεί η μέτρηση ποσοστού οξυγόνου στο αίμα (SPO2), η καταγραφή καρδιακών παλμών, η παρακολούθηση ποιότητας ύπνου και στρες να είναι χαρακτηριστικά που έχουμε συναντήσει και σε προηγούμενες εκδόσεις ρολογιών της Huawei, ωστόσο η σειρά Watch 3 εισάγει για πρώτη φορά τη λειτουργία μέτρησης της θερμοκρασίας της επιδερμίδας. Επίσης, σημαντικότατη (ειδικά για άτομα ευπαθών ομάδων ή μεγαλύτερης ηλικίας) είναι η δυνατότητα εκπομπής μηνύματος «SOS» προς μια επαφή που έχει προκαθοριστεί για τον σκοπό αυτό. Η εν λόγω επικοινωνία πραγματοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που το ρολόι ανιχνεύσει πτώση και ο ιδιοκτήτης του δεν αποκριθεί εγκαίρως στην ερώτηση που θα εμφανιστεί στην οθόνη, αν είναι εντάξει στην υγεία του. Επιπρόσθετα, σε οποιαδήποτε διαφορετική περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πατήσετε την περιστρεφόμενη κορώνα 5 διαδοχικές φορές για να στείλετε SOS στην επαφή που έχετε ορίσει.

Για τον αθλητικό τύπο

Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας άθλημα, όποιος και αν είναι ο προτιμώμενος τρόπος εκγύμνασής σας, από τον πιο συμβατικό μέχρι τον πιο… παράδοξο, ένα Huawei Watch 3 μπορεί να παρακολουθήσει, να καταγράψει και να αξιολογήσει κάθε σας επίδοση. Ακόμα και δίχως να ανατρέξετε στα εύχρηστα μενού του, υπάρχει αυτόματη αναγνώριση 6 διακριτών ειδών προπόνησης. Για όσους θέλουν πλήρη έλεγχο και επαγγελματική εποπτεία της άθλησής τους, 15 επαγγελματικές δραστηριότητες και 85 προσαρμοσμένοι τρόποι προπόνησης συνθέτουν μια ευρύτατη γκάμα επιλογών. Φορτώστε την αγαπημένη σας μουσική, αφήστε το κινητό σπίτι (υποστηρίζεται και eSIM για απευθείας αποδοχή/πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων) και ξεχυθείτε σε γήπεδα, παραλίες, δρόμους και γυμναστήρια!

Για… νυχτοπερπατήματα

Με εναλλάξιμα λουράκια που μπορούν να ακολουθούν τη διάθεση και το στιλ σας και με αξεπέραστα υλικά κατασκευής, τα μέλη της οικογένειας Huawei Watch 3 απευθύνονται σε όσους θέλουν ένα κλασικό, πολυτελέστατο και διαχρονικής αισθητικής ρολόι στον καρπό τους, που να μην παραπέμπει σε… gadgetάκι άθλησης. Με το ανοξείδωτο ατσάλι και το καμπύλο 3D γυαλί να δίνουν τη θέση τους σε τιτάνιο και κρύσταλλο από ζαφείρι στην Pro έκδοση, τα ρολόγια Huawei Watch 3 Series ξεχωρίζουν για τον premium αέρα που αποπνέουν. Αλλάξτε τη γεμάτη χρηστικές πληροφορίες watchface της ημέρας σε μια πιο minimal και κομψή πρόσοψη… εξόδου, φορέστε τα καλά σας και απολαύστε τη συνοδεία του απόλυτου σύμμαχου στιλ σε κάθε σας βραδινή εξόρμηση! Με τη βοήθειά του άλλωστε (εγκαθιστώντας πρώτα την κατάλληλη εφαρμογή) μπορείτε να ρίχνετε κλεφτές ματιές και στο σκορ ενός σημαντικού αγώνα, όσο πίνετε τα κοκτέιλ σας σε κάποιο beach bar.

Για τον techfreak

Ένα ρολόι αξίζει πραγματικά τον χαρακτηρισμό smart μόνο όταν μπορεί να φιλοξενήσει εφαρμογές της επιλογής μας. Το HarmonyOS, το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, αξιοποιεί στο έπακρο τη Dual-Core αρχιτεκτονική του chipset και φιλοξενεί με άνεση όλες τις ειδικές εφαρμογές για smartwatch, που θα βρείτε διαθέσιμες στο προεγκατεστημένο κατάστημα εφαρμογών, το γνωστό μας AppGallery. Χάρη στην απευθείας WiFi συνδεσιμότητα, μάλιστα, μπορείτε να εγκαταστήσετε τις αγαπημένες σας εφαρμογές χωρίς να μεσολαβήσει καθόλου το smartphone σας. Από apps που θα κάνουν τη ζωή σας ευκολότερη στο αεροδρόμιο μέχρι το barcode της εκπτωτικής σας κάρτας στο supermarket, όλα μπορούν να βρίσκονται άμεσα προσβάσιμα στον καρπό σας. Καθημερινά νέες εφαρμογές προστίθενται στο AppGallery, εμπλουτίζοντας με πρωτόγνωρη λειτουργικότητα τα πολυτάλαντα ρολόγια της σειράς Watch 3.  Αν, λοιπόν, θέλετε τη χρηστικότητα ενός smartphone γεμάτου με εφαρμογές… χωρίς το smartphone, βρίσκεστε στο κατάλληλο σημείο!

Για τον αδέξιο!

Είστε από αυτούς που κοπανούν τα χέρια σε πόρτες, βρίσκουν σε ό,τι γωνία υπάρχει σε ένα σπίτι, λούζονται κατά λάθος με το νερό που προορίζονταν για να το πιούν και δεν σταματούν να σκοντάφτουν δίχως… αφορμή; Τα premium υλικά κατασκευής των ρολογιών της σειράς Huawei Watch 3 θα φροντίσουν το ρολόι σας να επιβιώσει της όποιας κακομεταχείρισης του επιφυλάσσετε! Η Pro έκδοση είναι θωρακισμένη με τιτάνιο και κρύσταλλο από ζαφείρι στην πρόσοψη, ενώ το στιλβωμένο ανοξείδωτο ατσάλι ύψιστης ποιότητας και το καμπυλόγραμμο ανθεκτικό 3D γυαλί επωμίζονται τη μεγιστοποίηση των αντοχών του Huawei Watch 3.

Για αυτόν που μισεί τους φορτιστές

Έχουμε ήδη αρκετές συσκευές για να φορτίζουμε τακτικά στην καθημερινότητά μας, οπότε το να προσθέσουμε ακόμα μια, δεν αποτελεί μια ευχάριστη προοπτική. Η Huawei φημίζεται για την ασυναγώνιστη αυτονομία των έξυπνων ρολογιών της και η σειρά Huawei Watch 3 δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση. Οι απαιτούμενες επισκέψεις του ρολογιού στη βάση της ασύρματης φόρτισής του είναι αρκετά σπάνιες. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σε Ultra-Long Battery Life Mode η μπαταρία της Pro έκδοσης διαρκεί έως 21 ημέρες (!), ενώ σε λειτουργία Smart θα χρειαστεί να περάσουν έως και 5 ημέρες, πριν χρειαστεί να αναζητήσετε τον φορτιστή. Αντίστοιχα, το Huawei Watch 3 μπορεί να αντέξει δίχως φόρτιση για 3 ημέρες σε Smart Mode και 14 ημέρες σε Ultra-Long Battery Life Mode. Αξίζει να σημειωθεί πως περίπου 10 λεπτά στον φορτιστή επαρκούν για να καλύψουν το 20% της χωρητικότητας, ποσοστό ικανό για να βγάλετε τη μέρα. Φυσικά, υπάρχει πάντα η επιλογή (εφόσον το smartphone σας υποστηρίζει reverse wireless charging) να φορτίσετε το ρολόι στην πλάτη του κινητού σας.

Μοναδική FreeBuds προσφορά μέχρι τις 11/7!

Πότε είναι η καταλληλότερη εποχή για να αποκτήσετε ένα ρολόι της σειράς Huawei Watch 3;  Μα φυσικά τώρα, καθώς μπορείτε να πάρετε δώρο με κάθε Huawei Watch 3 τα Huawei FreeBuds 4i και με κάθε Huawei Watch 3 Pro τα Huawei FreeBuds Pro! Η προσφορά αφορά μόνο τις προπαραγγελίες και ισχύει μέχρι 11 Ιουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες ανατρέξτε εδώ: https://www.techpress.gr/index.php/archives/159946


Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Huawei ή τα εξής links:

Facebook:  https://www.facebook.com/HuaweimobileGR/

Instagram: https://www.instagram.com/huaweimobilegr/

YouTube:   https://www.youtube.com/channel/UCtx1OWkIs_5dTg-ypjuJlkQ