Όταν διαβάζει κανείς τον παραπάνω τίτλο περιμένει αρκετές διαφορετικές προτάσεις smartwatches, ειδικά προσανατολισμένες σε κάθε εναλλακτικό σενάριο χρήσης. Η Huawei έκανε τη ζωή μας ευκολότερη, καταθέτοντας την απόλυτη λύση που καλύπτει κάθε απαίτηση και κάθε τύπο χρήστη!

Είστε αθλητικός τύπος και θέλετε να παρακολουθείτε με επαγγελματική συνέπεια την εξέλιξη των επιδόσεών σας, επιδιώκετε ό,τι αρτιότερο τεχνολογικά ή μήπως θέλετε ένα… σαγηνευτικό, πολυτελές ρολόι να ομορφαίνει τον καρπό σας σε κάθε σας νυχτερινή έξοδο; Όποιες κι αν είναι οι ανάγκες σας, όποιο κι αν είναι το στιλ σας, τα «ευφυέστατα» ρολόγια της σειράς Huawei Watch 3 σάς καλύπτουν στο έπακρο. Οι αποδείξεις ακολουθούν…

Για αυτόν που προσέχει την υγεία του

Σε μια εποχή που η παρακολούθηση της υγείας μας έχει γίνει πιο σημαντική από ποτέ, το να υπάρχει μια συσκευή στον καρπό μας, που παρακολουθεί σχεδόν όλες τις ζωτικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού, και να μας προειδοποιεί όποτε παρατηρούνται απροσδόκητες τιμές, είναι αν μη τι άλλο ευπρόσδεκτο. Και μπορεί η μέτρηση ποσοστού οξυγόνου στο αίμα (SPO2), η καταγραφή καρδιακών παλμών, η παρακολούθηση ποιότητας ύπνου και στρες να είναι χαρακτηριστικά που έχουμε συναντήσει και σε προηγούμενες εκδόσεις ρολογιών της Huawei, ωστόσο η σειρά Watch 3 εισάγει για πρώτη φορά τη λειτουργία μέτρησης της θερμοκρασίας της επιδερμίδας. Επίσης, σημαντικότατη (ειδικά για άτομα ευπαθών ομάδων ή μεγαλύτερης ηλικίας) είναι η δυνατότητα εκπομπής μηνύματος «SOS» προς μια επαφή που έχει προκαθοριστεί για τον σκοπό αυτό. Η εν λόγω επικοινωνία πραγματοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που το ρολόι ανιχνεύσει πτώση και ο ιδιοκτήτης του δεν αποκριθεί εγκαίρως στην ερώτηση που θα εμφανιστεί στην οθόνη, αν είναι εντάξει στην υγεία του. Επιπρόσθετα, σε οποιαδήποτε διαφορετική περίπτωση έκτακτης ανάγκης, μπορείτε να πατήσετε την περιστρεφόμενη κορώνα 5 διαδοχικές φορές για να στείλετε SOS στην επαφή που έχετε ορίσει.

Για τον αθλητικό τύπο

Όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας άθλημα, όποιος και αν είναι ο προτιμώμενος τρόπος εκγύμνασής σας, από τον πιο συμβατικό μέχρι τον πιο… παράδοξο, ένα Huawei Watch 3 μπορεί να παρακολουθήσει, να καταγράψει και να αξιολογήσει κάθε σας επίδοση. Ακόμα και δίχως να ανατρέξετε στα εύχρηστα μενού του, υπάρχει αυτόματη αναγνώριση 6 διακριτών ειδών προπόνησης. Για όσους θέλουν πλήρη έλεγχο και επαγγελματική εποπτεία της άθλησής τους, 15 επαγγελματικές δραστηριότητες και 85 προσαρμοσμένοι τρόποι προπόνησης συνθέτουν μια ευρύτατη γκάμα επιλογών. Φορτώστε την αγαπημένη σας μουσική, αφήστε το κινητό σπίτι (υποστηρίζεται και eSIM για απευθείας αποδοχή/πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων) και ξεχυθείτε σε γήπεδα, παραλίες, δρόμους και γυμναστήρια!

Για… νυχτοπερπατήματα

Με εναλλάξιμα λουράκια που μπορούν να ακολουθούν τη διάθεση και το στιλ σας και με αξεπέραστα υλικά κατασκευής, τα μέλη της οικογένειας Huawei Watch 3 απευθύνονται σε όσους θέλουν ένα κλασικό, πολυτελέστατο και διαχρονικής αισθητικής ρολόι στον καρπό τους, που να μην παραπέμπει σε… gadgetάκι άθλησης. Με το ανοξείδωτο ατσάλι και το καμπύλο 3D γυαλί να δίνουν τη θέση τους σε τιτάνιο και κρύσταλλο από ζαφείρι στην Pro έκδοση, τα ρολόγια Huawei Watch 3 Series ξεχωρίζουν για τον premium αέρα που αποπνέουν. Αλλάξτε τη γεμάτη χρηστικές πληροφορίες watchface της ημέρας σε μια πιο minimal και κομψή πρόσοψη… εξόδου, φορέστε τα καλά σας και απολαύστε τη συνοδεία του απόλυτου σύμμαχου στιλ σε κάθε σας βραδινή εξόρμηση! Με τη βοήθειά του άλλωστε (εγκαθιστώντας πρώτα την κατάλληλη εφαρμογή) μπορείτε να ρίχνετε κλεφτές ματιές και στο σκορ ενός σημαντικού αγώνα, όσο πίνετε τα κοκτέιλ σας σε κάποιο beach bar.

Για τον techfreak