H νέα σειρά all-in-one συσκευών, EVO της Cambridge Audio σχεδιάστηκε για να προσφέρει άμεση πρόσβαση στην μουσική. 

Για περισσότερα από 50 χρόνια, η Cambridge Audio βρίσκεται στην πρώτη γραμμή καινοτομίας της βιομηχανίας του ήχου της Μ. Βρετανίας και ως πρωτοπόρος στον σχεδιασμό και την υλοποίηση αξιόπιστων ηχητικών συστημάτων, τολμά και δημιουργεί την εξέλιξη του hi-fi: Νέες all-in one συσκευές που συνδυάζουν διαχρονικό design, καινοτόμες τεχνολογίες, streaming δυνατότητες και μια απίστευτη ηχητική απόδοση. Και όλα αυτά να υλοποιούνται και να παραδίδονται έτοιμα να χαρίσουν μοναδικές στιγμές ηχητικής εμπειρίας, σε μια απλή και συμπαγή συσκευή.

Minimal, διαχρονικός σχεδιασμός

Σχεδιασμένη στο στούντιο της Cambridge Audio στο Λονδίνο, η minimal  και διαχρονική αισθητική της σειράς Evo, ταιριάζει σε κάθε διακόσμηση και lifestyle. Ο κύριος σχεδιαστής της Ged Martin επέλεξε υλικά υψηλής ποιότητας και ακολούθησε τις αρχές του βιομηχανικού σχεδιασμού για να δημιουργήσει ένα προϊόν που βασίζεται στην απλότητα και στην ανθεκτικότητα σε μεγάλο βάθος χρόνων. Εμπνευσμένος από τα ξύλινα διακοσμητικά στοιχεία του εμβληματικού P40, το πρώτο προϊόν της Cambridge Audio από το 1968, η σειρά Evo διαθέτει όμορφα, πλαϊνά πάνελ από ξύλο καρυδιάς, που συμπληρώνουν τη κομψή, μαύρη, ανοδιωμένη καμπίνα αλουμινίου. Η σειρά Evo έρχεται επίσης με μια επιλογή από διαμορφωμένα μαύρα πλαϊνά πάνελ κατασκευασμένα από Richlite, ένα καινοτόμο νέο υλικό που προέρχεται κυρίως από ανακυκλωμένο χαρτί. Τα πλαϊνά πάνελ μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με το στυλ κάθε πελάτη. Ολοκληρώνοντας την κομψή σχεδίαση της σειράς Evo στην πρόσοψη υπάρχει  ένας διπλός ομόκεντρος περιστροφικός επιλογέας τον οποίο συμπληρώνει μία μεγάλη οθόνη LCD 6,8 ιντσών.

 Υψηλής ποιότητας hi-fi ήχος 

Για περισσότερες από πέντε δεκαετίες, η εμπειρία ήχου και σχεδιασμού της Cambridge Audio είχε ως αποτέλεσμα   τη δημιουργία μιας σειρά συστήματος hi-fi: τη σειρά Evo. Στην έδρα της εταιρείας στο Λονδίνο, μια ομάδα ταλαντούχων μηχανικών πέρασε εκατοντάδες ώρες ακούγοντας τον Evo για να δημιουργήσει ένα σύστημα hi-fi που θα άγγιζε την τελειότητα. Ο στόχος ήταν να διασφαλιστεί ότι ο Evo θα προσέφερε μια εξαιρετικά απολαυστική απόδοση ήχου. Η σειρά Evo περιλαμβάνει δύο μοντέλα: Τον Evo 150 ο οποίος έχει ισχύ 150 Watt ανά κανάλι και τον Evo 75 με 75 Watt ανά κανάλι. Η τεχνολογία Hypex NCore®  που διαθέτει επιλέχθηκε ειδικά από τους μηχανικούς της Cambridge Audio καθώς προσφέρει κορυφαία απόδοση ήχου στην κατηγορία και σαφή πλεονεκτήματα σε καθαρότητα , ανάλυση και μουσικότητα.

Eιδικά σχεδιασμένη πλατφόρμα για streaming

Στο επίκεντρο της σειράς Evo βρίσκεται η ισχυρή πλατφόρμα StreamMagic της Cambridge Audio. Έχει σχεδιαστεί για να είναι η πλατφόρμα streaming με τις καλύτερες δυνατότητες και υποστηρίζει τις πιο πρόσφατες μορφές και υπηρεσίες ψηφιακής μουσικής. Είτε χρησιμοποιείτε το Roon για να οργανώσετε την ψηφιακή σας βιβλιοθήκη είτε κάνετε streaming κομματιών MQA υψηλής ανάλυσης χρησιμοποιώντας το TIDAL Connect – η σειρά Evo μπορεί να τα παίξει όλα. Επιπλέον το StreamMagic θα σας εξασφαλίσει ότι ακούτε τη μουσική σας με την καλύτερη δυνατή ποιότητα ήχου, ανεξάρτητα από το πού αναπαράγεται και από οποιαδήποτε ποιότητα πηγής. Eπίσης υποστηρίζει streaming χρησιμοποιώντας μια ποικιλία μεθόδων, όπως AirPlay 2, Bluetooth, ενσωματωμένο Chromecast, Qobuz, Roon Ready, Spotify Connect, Tidal Connect και διαδικτυακό ραδιόφωνο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ή το τηλεχειριστήριο που περιλαμβάνεται για εναλλαγή μεταξύ εισόδων και για αναπαραγωγή όλης της μουσικής σας από κάθε συνδεδεμένη πηγή. 

Ο Stuart George, Διευθύνων Σύμβουλος της Cambridge Audio, δήλωσε: «Στην Cambridge Audio, πιστεύουμε ότι η εξέλιξη δεν είναι παρά η βελτίωση της ποιότητας του ήχου που ακούτε και η ενίσχυση της απόλαυσης της μουσικής σας. Το Evolution αφορά επίσης την εξέλιξη της άνεσης και της ευκολίας κατά τη χρήση του hi-fi χωρίς να διακυβεύεται η απόδοσή του. Το Evolution έχει ως στόχο να φέρει το hi-fi στο μέλλον, να το ενσωματώσει στον τρόπο ζωής σας και να διασφαλίσει ότι φαίνεται τόσο καλό όσο ακούγεται.

“ Ο Evo είναι το προϊόν για το οποίο προετοιμαζόμασταν εδώ και 50 χρόνια.”

O Evo 75 και ο Evo 150  είναι πλέον διαθέσιμοι σε εξουσιοδοτημένους μεταπωλητές. Οι προτεινόμενες τιμές λιανικής είναι 1.199,00€ και 2.499,00€ αντίστοιχα. Περισσότερες πληροφορίες για τη σειρά Evo μπορείτε να βρείτε στο Cambridge Audio® | WaveMotion A.Ε.