Τα dual band WiFi routers γενιάς AC μπορούν να βελτιώσουν εντυπωσιακά την εμπειρία της ασύρματης συνδεσιμότητας σε κάθε χώρο.

Mόλις πήρατε το ολοκαίνουργιό σας smartphone, tablet ή laptop και στα κριτήρια αγοράς σας συμπεριλαμβανόταν και η υποστήριξη WiFi γενιάς AC, προκειμένου να απολαμβάνετε υψηλές ταχύτητες στο internet κάθε φορά που συνδέεστε ασύρματα στο οικιακό σας δίκτυο. Παρ’ όλα αυτά, έπειτα από λίγες ώρες χρήσης, δεν παρατηρείτε απολύτως καμία διαφορά σε σχέση με τις παλαιότερές σας συσκευές. Ο λόγος; Μα φυσικά το απαρχαιωμένο σας router, το οποίο αρνείται πεισματικά να αποδώσει τα υψηλά επίπεδα ταχυτήτων που υποστηρίζει η νέα σας φορητή συσκευή. Αν έχετε βιώσει το παραπάνω σενάριο ή αν θέλετε να αποφύγετε να το αντιμετωπίσετε στο άμεσο μέλλον, δεν έχετε παρά να αγοράσετε ένα AC dual band router, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει την εμπειρία σύνδεσης στο δίκτυο.


5 λόγοι για να αποκτήσετε ένα TP-Link WiFi AC Router

  1. Αυξημένες ταχύτητες WiFi, χάρη στο πρωτόκολλο AC
  2. Μεγαλύτερη εμβέλεια κάλυψης με τη βοήθεια εξωτερικών κεραιών
  3. Αποτελεσματικότερο streaming και έξυπνη διαχείριση dual band
  4. Αναβαθμισμένη ασφάλεια και γονικός έλεγχος
  5. Εύκολη εγκατάσταση και έλεγχος μέσω app

TP-Link Archer C80 (AC1900)

  • 11ac Wave 2 WiFi: Ταχύτητες έως και 1300Mbps στη ζώνη 5GHz και 600Mbps στη ζώνη 2,4GHz (1900Mbps συνολικά).
  • 3×3 MIMO – MU-MIMO: Μεταδίδει και λαμβάνει δεδομένα σε τρεις ροές, για να συνδυάζεται άψογα με τα 3×3 clients, ενώ βοηθά στην ταυτόχρονη σύνδεση πολλαπλών συσκευών.
  • Beamforming: Προσαρμόζει την εμβέλεια προς την κατεύθυνση των ενεργών συσκευών.
  • Διαχείριση δικτύου: Οι προηγμένες λειτουργίες, όπως για παράδειγμα ο γονικός έλεγχος, το δίκτυο επισκεπτών και ο έλεγχος πρόσβασης, παρέχουν εξατομικευμένα εργαλεία για τη διαχείριση του δικτύου.
  • Eξυπνη λειτουργικότητα: Το Smart Connect κατευθύνει τους πελάτες σε ζώνες με λιγότερη συμφόρηση και το Airtime Fairness βελτιστοποιεί τη χρήση του χρόνου.

TP-Link Archer C50 (AC1200)

  • 11ac WiFi: Ταχύτητες έως και 867Mbps στη ζώνη 5GHz και 300Mbps στη ζώνη 2,4GHz (1200Mbps συνολικά).
  • Βέλτιστη κάλυψη: 4 εξωτερικές κεραίες παρέχουν σταθερές ασύρματες συνδέσεις σε μεγάλη ακτίνα.
  • Απροβλημάτιστο streaming: Υποστηρίζει IGMP Proxy / Snooping, Bridge και Tag VLAN για τη βελτιστοποίηση της ροής IPTV.
  • Γονικός έλεγχος & δίκτυο επισκεπτών: Επιβλέψτε τα παιδιά ή το προσωπικό μιας εταιρείας με υπεύθυνη πρόσβαση. Χρησιμοποιήστε λέξεις-κλειδιά για να δημιουργήσετε εύκολα μια μαύρη λίστα και να περιορίσετε το επίπεδο πρόσβασης στο web.
  • Εύκολες ρυθμίσεις: Μέσω του web user interface ή της εφαρμογής Tether για smartphones, διαχειρίζεστε κάθε ρύθμιση με εξαιρετική αμεσότητα.