Ένα πλήρες οικοσύστημα συσκευών προσθέτει «νοημοσύνη» σε κάθε δωμάτιο. Εσείς ακόμα ανοιγοκλείνετε διακόπτες;

H TP-Link έχει καταξιωθεί για τις αξιόπιστες λύσεις δικτύωσης που προσφέρει και όχι μόνο. Το επόμενο φυσικό βήμα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο χώρος του Smart Home, όπου η συνδεσιμότητα των συσκευών του σπιτιού μας έρχεται στο προσκήνιο. Με ένα πληρέστατο προϊοντικό portfolio, η οικογένεια Tapo αναλαμβάνει να μετατρέψει πρίζες, φωτιστικά και κάμερες σε ένα αρμονικά δεμένο σύνολο, έτοιμο να υπακούσει σε κάθε σας εντολή!

Tapo P100: Κάντε smart τις συμβατικές συσκευές σας

Η mini smart WiFi πρίζα της TP-Link έρχεται σε μια απίστευτα δελεαστική τιμή και μπορεί να μετατρέψει σε «έξυπνο» οτιδήποτε συνδεθεί πάνω της. Οποιαδήποτε συσκευή ισχύος έως 2300W (10A), ακόμα και ένας παλιός ανεμιστήρας, μια κλασική καφετιέρα, ένας φορτιστής ή ένα συμβατικό φωτιστικό μπορούν να αποκτήσουν smart λειτουργικότητα. Μπορείτε να ανοίξετε και να κλείσετε οποιαδήποτε συνδεδεμένη συσκευή από το κινητό σας, να προγραμματίσετε πότε θα ενεργοποιού-νται/απενεργοποιούνται οι συσκευές σας, να θέσετε χρονοδιακόπτες ή να επιστρατεύσετε το Away Mode, όπου η συνδεδεμένη συσκευή ανοιγοκλείνει σε τυχαίες στιγμές, δίνοντας την εντύπωση σε επίδοξους διαρρήκτες πως δεν έχετε εγκαταλείψει το σπίτι. Η Tapo P100 είναι συμβατή και με Google Assistant ή Amazon Alexa για φωνητικό έλεγχο (δεν υποστηρίζονται προς το παρόν ελληνικά βέβαια).

Tapo C200: Τα μάτια σας μέσα στο σπίτι…

Η Full HD 1080p κάμερα ασφαλείας εσωτερικού χώρου μπορεί να μετακινήσει το οπτικό της πεδίο (360º οριζόντια και 114º κατακόρυφη κίνηση), ενώ ταυτόχρονα έχει την ικανότητα να βλέπει στο σκοτάδι σε απόσταση έως και 10 μέτρα. Μόλις ανιχνεύσει κίνηση μπορεί να ειδοποιήσει τον χρήστη και να ενεργοποιήσει τον συναγερμό, με ικανότητα αμφίδρομης επικοινωνίας (Two-Way Audio) χάρη στο ενσωματωμένο μικρόφωνο και ηχείο. Συνεργάζεται και με ψηφιακούς βοηθούς όπως Google Assistant και Amazon Alexa. Αποθηκεύει τοπικά έως και 128GB σε κάρτα microSD, γεγονός που μεταφράζεται σε έως και 384 ώρες βίντεο.

Tapo C310: …αλλά και έξω από αυτό!

Η κάμερα παρακολούθησης εξωτερικού χώρου είναι και αυτή με τη σειρά της συμβατή με τους βοηθούς Google Assistant και Amazon Alexa. Διαθέτει αισθητήρα 3MP για υψηλή ευκρίνεια βίντεο, συνδέεται στο δίκτυο μέσω Ethernet ή WiFi και έχει IP66 πιστοποίηση για αντοχή σε βροχή και σκόνη. Η αμφίδρομη επικοινωνία με τον χώρο (Two-Way Audio) εξασφαλίζεται με χρήση του ενσωματωμένου μικροφώνου και ηχείου. Υποστηρίζεται ανίχνευση κίνησης, ενώ το σύστημα Advanced Night Vision παρέχει ένα οπτικό πεδίο έως και 30μ., ακόμη και σε απόλυτο σκοτάδι. Μόλις η Tapo C310 εντοπίσει κάποιον στον κήπο σας, στο μπαλκόνι σας ή στους εξωτερικούς χώρους της επιχείρησής σας ενώ λείπετε, ενεργοποιεί το αυτόματο σύστημα σειρήνων, με έντονο φως και ήχο να αναλαμβάνουν αποτρεπτική δράση. Υπάρχει δυνατότητα τοπικής αποθήκευσης έως και 128GB βίντεο σε κάρτα microSD.

Tapo L530E: Δώστε χρώμα στον χώρο σας

Αντί να βάφετε τοίχους και να αλλάζετε διακόσμηση, ένας οικονομικότατος έγχρωμος smart LED λαμπτήρας από την TP-Link αρκεί για να δώσει άλλη πνοή σε όποιο δωμάτιο τον φιλοξενήσει. Με ένα σας άγγιγμα στην οθόνη του smartphone, ο Tapo L530E αποκτά οποιαδήποτε απόχρωση ταιριάζει στη διάθεσή σας, από μια παλέτα 16 εκατομμυρίων χρωμάτων. Δεν απαιτεί κεντρικό hub, απλά τον βιδώνετε στο φωτιστικό σας. H smart WiFi λάμπα υποστηρίζει λειτουργίες όπως χρονοδιακόπτες για πρωινό ξύπνημα, ενώ μπορεί να σας χαρίσει έως και 806 lumens φωτεινότητας με ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας. Τέλος, είναι συμβατή με Amazon Alexa και Google Assistant.