Το γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι φιλοξενεί πλέον ένα από τα ομορφότερα καταστήματα που έχουμε επισκεφθεί ποτέ, το ανανεωμένο και εντυπωσιακά μεγαλύτερο Public!


Περιηγηθήκαμε πρόσφατα στους ευρύχωρους διαδρόμους του νέου καταστήματος Public στο Golden Hall και βιώσαμε την αναβαθμισμένη εμπειρία εξυπηρέτησης με καινοτόμες υπηρεσίες και διευρυμένη ποικιλία προϊόντων. Αν και ο ενθουσιασμός που προκάλεσε η βόλτα μας δύσκολα μπορεί να καταγραφεί σε ένα post, συνοψίζουμε 5 από τους βασικότερους λόγους που θα μας κάνουν να επισκεφθούμε το συγκεκριμένο κατάστημα, ξανά και ξανά!

1) Τεράστιος χώρος με μοναδική αισθητική και διευρυμένη γκάμα

Το νέο κατάστημα καλύπτει 3.200 τ.μ. και εκτείνεται σε 3 επίπεδα. Το νέο concept συμβαδίζει με ένα διευρυμένο προϊοντικό μείγμα, το οποίο περιλαμβάνει πλέον αρκετές οικιακές μικροσυσκευές, αλλά και gadgets προσωπικής φροντίδας. Πάνω από 50.000 κωδικοί προϊόντων δημιουργούν έναν τεχνολογικό (και όχι μόνο!) παράδεισο για όλους τους επισκέπτες. Και επειδή σε έναν πεπερασμένο χώρο, όσο τεράστιος κι αν είναι, δεν υπάρχουν ράφια ικανά να στεγάσουν το σύνολο των προϊόντων που διαθέτει η εταιρεία, οι φυσικές αγορές συνδυάζονται αρμονικά με το e-commerce, επιβεβαιώνοντας τη θέση της Public ως κορυφαίου omnichannel retailer. Για του λόγου το αληθές, ειδικά σημεία εντός του καταστήματος (Pick Up Points), επιτρέπουν τη δυνατότητα άμεσης παραλαβής online παραγγελιών, ενώ υποστηρίζεται και η υπηρεσία παραγγελίας από το κατάστημα και παραλαβής σε οποιοδήποτε χώρο, καθώς και η υπηρεσία παραλαβής παραγγελίας αυθημερόν από το κατάστημα (Same Day Store Pickup).

2) Level up στην εμπειρία που προσφέρει ένα κατάστημα!

Στο σχεδιαστικό DNA του ανανεωμένου καταστήματος είναι χαραγμένη η ανάγκη της επαφής των καταναλωτών με τα προϊόντα. Κάθε χώρος, κάθε ράφι, κάθε γωνιά έχουν δημιουργηθεί με στόχο να γεννήσουν εμπειρίες και να διαμορφώσουν ευχάριστες αναμνήσεις και… διακαείς πόθους, όχι να «αποθηκεύσουν» κουτιά. Ψηφιακές οθόνες και σημάνσεις ενημερώνουν τους επισκέπτες για τις τιμές και τα χαρακτηριστικά των προϊόντων. Ενδεικτικό της άνεσης που προσφέρει η νέα εμπειρία Public, είναι το εξής: για να πληρώσουμε μια συσκευή που αγοράσαμε δεν χρειάστηκε να περιμένουμε σε ουρά στο ταμείο, πραγματοποιήσαμε ανέπαφη πληρωμή στο τερματικό του υπαλλήλου που μας εξυπηρέτησε μπροστά από το ράφι!

3) Διασκέδαση για μικρά και… μεγάλα παιδιά!

Με το kids’ area έτοιμο να φιλοξενήσει τα νεαρότερα μέλη μιας οικογένειας και το φουτουριστικού σχεδιασμού gaming zone, όπου τα παιχνίδια δεν ζουν μόνο στα ράφια, το Public μετατρέπεται σε προορισμό διασκέδασης για όλη την οικογένεια. Οι φίλοι του ήχου θα εκμεταλλευθούν αναμφίβολα τα δύο πρωτοποριακά Audio Rooms, ενώ ακόμα και αν χρειαστεί να περιμένετε όσο επισκευάζεται κάποια συσκευή σας, ένα πανέμορφο σαλόνι στο ισόγειο μετατρέπει σε απόλαυση κάθε διάλειμμα στη βόλτα σας.

4) Είδαμε μπάλα και μαγειρέψαμε!

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου, το κατάστημα φιλοξενεί ένα «γηπεδικό» καθιστικό με προβολείς, αυτοκόλλητο γρασίδι στο πάτωμα, κερκίδες- πολυθρόνες και τηλεόραση 85 ιντσών. Το συγκεκριμένο set up είναι ενδεικτικό της φιλοσοφίας του ανανεωμένου καταστήματος: αποτελεί «ζωντανό οργανισμό» που μεταμορφώνει τους χώρους του βάσει των σημαντικών γεγονότων της ζωής όλων μας, προκειμένου να συντονίζεται πάντα με το επίκεντρο της επικαιρότητας! Σε αυτό το πλαίσιο, δεν μπορούσαμε να αντισταθούμε και σε μια επίσκεψη στην πλήρως λειτουργική κουζίνα που έχει δημιουργηθεί εντός του Public! Επιπρόσθετα, είδη δώρων για κάθε περίσταση, καθώς και εποχικά είδη θα δηλώνουν δυναμικό «παρών» καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

5) Διαβάσαμε σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής

Το αναγνωστήριο του καταστήματος στο Golden Hall  (το οποίο συνοδεύεται και από χώρο εκδηλώσεων) είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο, ικανό με την ατμόσφαιρά του να μετατρέψει ακόμα και αδιάφορους περαστικούς σε φανατικούς βιβλιοφάγους! Ακόμα και όσοι έχουν να πιάσουν βιβλίο χρόνια στα χέρια τους, δύσκολα θα μπορέσουν να αντισταθούν στη σχεδόν… μεταφυσική έλξη που ασκεί ο χώρος σε όποιον ανηφορίσει τα σκαλιά του ειδικά αφιερωμένου επιπέδου. Η πλούσια βιβλιοθήκη (η ψηλότερη στην Ελλάδα παρεμπιπτόντως!) με περισσότερους από 25.000 μοναδικούς τίτλους και το αναγνωστήριο αποτελούν από μόνα τους ικανούς λόγους για να επισκέπτεστε τακτικά το κατάστημα.