Η Epson ανακοίνωσε νέα σειρά εκτυπωτών που περιλαμβάνει δύο νέους εκτυπωτές 44 ιντσών – τον SC-T7700D για τον κλάδο της αρχιτεκτονικής/ κατασκευών (AEC) και τον κλάδο σημείων πώλησης (POS), αλλά και τον SC-P8500D για τον κλάδο των επαγγελματιών φωτογράφων. 

Και οι δύο έχουν σχεδιαστεί για χρήστες που αναζητούν έναν στιβαρό και κομψό εκτυπωτή με διπλά ρολά χαρτιού που να συνδυάζει τα υψηλότερα επίπεδα ασφάλειας με τα μέγιστα επίπεδα παραγωγικότητας και εξαιρετική ποιότητα εικόνας.

Χάρις στον κομψό και διακριτικό σχεδιασμό τους, ταιριάζουν απόλυτα στα περισσότερα εργασιακά περιβάλλοντα. Οι επίπεδες πλάτες των εκτυπωτών αυτών διευκολύνουν την τοποθέτησή τους, καθώς εφάπτονται άψογα στον τοίχο, ενώ η επίπεδη επιφάνεια στο επάνω μέρος τους, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως «πάγκος» για την διαδικασία «proofing».

Η εμπειρία για τον χρήστη απλοποιείται, καθώς όλες οι απαραίτητες λειτουργίες είναι προσβάσιμες από το εμπρός τμήμα των εκτυπωτών – ένα διαισθητικό περιβάλλον διεπαφής χρήστη, ανασυρόμενο καλάθι και αναλώσιμα – όλα χωρίς να χρειάζεται να μετακινήσετε τον εκτυπωτή από τη βολική του θέση.

Η παραγωγικότητα βελτιστοποιείται με τις τεχνολογίες PrecisionCore με κεφαλή εκτύπωσης MicroTFP 2,64 ιντσών, Variable Sized Droplet, καθώς και την τεχνολογία αυτόματου εντοπισμού και ρύθμισης της κατάστασης των ακροφυσίων (Nozzle Verification Technology). Η νέα απλοποιημένη δυνατότητα αυτόματης φόρτωσης ρολού καθιστά ακόμα πιο εύκολη την εγκατάσταση πολυμέσων, παρέχοντας ταυτόχρονα και αυτόματη εναλλαγή μέσων μεταξύ των ρολών χαρτιού. Η προαιρετική λειτουργία Production Stacker προσθέτει μια τελική λύση, στοιβάζοντας εκτυπώσεις έως και δύο ολόκληρων ρολών.

Εκτυπώστε με ασφάλεια χάρις σε ένα ευρύ φάσμα βελτιωμένων τεχνολογικών IT λειτουργιών και συστημάτων ασφαλείας. Οι ασφαλείς επικοινωνίες με τη δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας δικτύου, η προστασία δεδομένων και η δυνατότητα ελέγχου προσβασιμότητας της συσκευής διασφαλίζουν την προστασία ακόμα και των πιο εμπιστευτικών εγγράφων. Η υποστήριξη ανοιχτής πλατφόρμας (Open Platform) επιτρέπει στους πελάτες να συνεργάζονται με ISV για να προσαρμόσουν τις λύσεις εκτύπωσής τους, ενώ οι κεντρικές εφαρμογές διαχείρισης και παρακολούθησης όπως το Epson’s Cloud Solution PORT και τα εργαλεία λογισμικού επιτρέπουν την κεντρική διαχείριση εξωτερικών απειλών, καθιστώντας αυτούς τους εκτυπωτές ιδανικούς για εμπορικές επιχειρήσεις.

SureColor SC-T7700D

Ο SureColor SC-T7700D έχει σχεδιαστεί για εταιρείες αρχιτεκτονικής, μηχανικής και κατασκευών (AEC) που παράγουν λεπτομερή και ακριβή σχέδια CAD, καθώς και εμπόρους λιανικής που πρέπει να παράγουν αφίσες σημείου πώλησης (POS) με ακρίβεια στην αναπαραγωγή των χρωμάτων του λογότυπου. Δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί με εργαζόμενους από διαφορετικά σημεία θα επωφεληθούν επίσης από τα χαρακτηριστικά ασφαλείας υψηλού επιπέδου. Το σετ μελανιών 6 χρωμάτων Ultrachrome XD3 χρησιμοποιεί ένα νέο κόκκινο μελάνι, δίνοντας έντονο «βάθος» χρώματος και καθαρές, ευκρινείς γραμμές.

Ο Bradley Venn, Product Manager, Corporate printers στην Epson Europe, δήλωσε: «Το SC-T7700D προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση εκτύπωσης με λειτουργίες παραγωγικών εκτυπώσεων, έξυπνες λειτουργίες και ευκολία χρήσης διαθέτοντας τα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας εγγράφων».

SureColor SC-P8500D

Ο SC-P8500D έχει σχεδιαστεί για την παραγωγή αφισών μεγάλου όγκου εκτύπωσης, αλλά είναι ιδανικός και για τα φωτοτυπικά καταστήματα είτε για τις καθημερινές εκτυπώσεις φωτογραφιών μεγάλου μεγέθους στο πλαίσιο και της αυτοεξυπηρέτησης. Το σετ μελανιών 6-χρωμάτων UltraChrome Pro6 προσφέρει επιπλέον ματ απόχρωση και «φωτογραφικό» μαύρο μελάνι, καθώς και ένα νέο γκρι μελάνι για ομαλές διαβαθμίσεις και μειωμένη κοκκία/ μειωμένα ίχνη.

Ο Marc Boehmer, Product Manager, Photo Printers στην Epson Europe, δήλωσε: «Οι πελάτες μας σε αυτόν τον τομέα χρειάζονται χαμηλό κόστος λειτουργίας, υψηλές ταχύτητες παραγωγής και εύκολο χειρισμό εκτυπωτών. Συνδυάζοντας εξαιρετική ποιότητα εικόνας και μικρό αποτύπωμα, ο SC-P8500D αποτελεί μια ιδανική πρόταση.»

Οι SC-T7700D και SC-P8500D θα είναι διαθέσιμοι από τον Σεπτέμβριο του 2021.