Η Schneider Electric, πρωτοπόρος στον ψηφιακό μετασχηματισμό της διαχείρισης ενέργειας και του αυτοματισμού διακρίθηκε φέτος στα βραβεία Corporate Superbrands Greece 2021-22, προσθέτοντας μία ακόμη διάκριση στο δυναμικό της.

Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία βραβεύτηκε στην κατηγορία ‘Πρώτες Ύλες και Υλικά Κατασκευών’, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μια φορά την σταθερή δέσμευσή της για παροχή καινοτόμων προϊόντων και λύσεων που στοχεύουν στο να κάνουν τις ζωές των ανθρώπων ευκολότερες.

Στη Schneider Electric, η ικανοποίηση του πελάτη αποτελεί βασική προτεραιότητα και για τον λόγο αυτόν βασικό μέλημα της εταιρείας αποτελεί η παροχή μίας προσαρμοσμένης end-to-end εμπειρίας. Το brand Schneider Electric είναι συνώνυμο της αδιαπραγμάτευτης premium ποιότητας τόσο στα προϊόντα όσο και στις λύσεις και στις υπηρεσίες. Η ποιότητα συνοδεύει όλο τον κύκλο ζωής της προσφοράς, από τον σχεδιασμό της (για τον οποίο η εταιρεία λαμβάνει συχνά σχετικές βραβεύσεις, πχ. IF Design awards), την παραγωγή, την παράδοση, τη λειτουργία και τις after-sales υπηρεσίες. Η εταιρεία εστιάζει στην παροχή μίας ψηφιακής, προσαρμοσμένης και ολοκληρωμένης εμπειρίας για τον πελάτη της.

Ως διεθνής θεσμός που πραγματοποιείται σε περίπου 90 χώρες παγκοσμίως, ο διαγωνισμός Superbrands, διενεργείται στην Ελλάδα από το 2005 και στόχος του είναι η επιβράβευση και προβολή των ποιοτικών, αξιόπιστων, συνεπών και ιστορικών brands, προϊόντων, υπηρεσιών και παραγωγών.