Η Kingston Technology Europe Ltd., ανακοίνωσε πρόσφατα τη διάθεση στην αγορά της μνήμης υψηλών επιδόσεων HyperX, στα 1.65 Volts, συμβατή με τη νέα πλατφόρμα LGA1156 Core i5 και Core i7 της Intel.


kingston-hyperx-ddr3-2133Το νέο HyperX στα 4GB dual-channel 2133MHz CL8 kit με έτοιμο XMP προφίλ της Kingston, σχεδιάστηκε για τους λάτρεις των παιχνιδιών και τους φανατικούς της τεχνολογίας, οι οποίοι είναι έτοιμοι να αποκτήσουν τη νέα πλατφόρμα Core i5 της Intel και να περάσουν στο επόμενο επίπεδο επίδοσης της μνήμης του συστήματός τους.


«Η Intel έχει συνεργαστεί πολύ στενά με την Kingston με συνεχόμενα τεστ για τη λειτουργία της HyperX μνήμης σε πλατφόρμα Core i5 και P55 chipset», δήλωσε ο Geof Findley, Memory Ecosystem Manager, της Intel. «Όλες οι μνήμες Kingston έχουν πετύχει πολύ καλά αποτελέσματα στις μετρήσεις, κυρίως τα υψηλών επιδόσεων kits δύο καναλιών. O εξαιρετικός συνδυασμός της HyperX της Kingston και της πλατφόρμας Core i5 της Intel χρησιμοποιώντας την αρχιτεκτονική Nehalem, αποφέρει αξεπέραστες επιδόσεις για καθημερινούς χρήστες και φανατικούς του είδους!»


Η Kingston λανσάρει την πλήρη γκάμα HyperX προϊόντων με έτοιμο προφίλ XMP, σε πολλές συχνότητες, για κάθε επιπέδου χρήστες, με στόχο να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την πλατφόρμα Core i5. Τα HyperX memory kits της Kingston τρέχουν στα 1.65 volts και διατίθενται σε kits των 4GB στα 1333-, 1600-, 2000- και 2133MHz. Στα τέλη Σεπτέμβρη, η Kingston θα λανσάρει επίσης στην αγορά kits των 8GB στα 1333- και 1600MHz, για τους χρήστες που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το 64-bit σύστημα λειτουργίας.


«Με συνεργασίες όπως η Intel, η Asus, η Gigabyte και η MSI σε διεθνές επίπεδο, έχουμε πετύχει την ανάπτυξη μιας σειράς από memory kits που αποδίδουν τα μέγιστα ως προς την επίδοση σε κάποιες από τις καλύτερες μητρικές που λανσάρονται αυτή την εβδομάδα στην αγορά», δήλωσε ο Οδυσσέας Σκαρπίδης, Business Development Manager της Kingston Technology για την Ελλάδα.


«Ενώ τα modules στα 2133MHz έχουν κατασκευαστεί για τους φανατικούς της τεχνολογίας και τους overclockers, η νέα συχνότητα στα 1600MHz είναι η τέλεια επιλογή για καθημερινούς χρήστες οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν τα δικά τους «εφόδια» με P55 μητρικές και 1156-pin processors».


Για να δείτε Videos με τα κορυφαία HyperX 2133MHz CL8 kits να δουλεύουν σε P55-based μητρικές της Asus και της Gigabyte, κάντε κλικ στα παρακάτω Link:


http://www.youtube.com/watch?v=LFvVztQo79o
http://www.youtube.com/watch?v=EF0BDzZquSs


Η μνήμη HyperX της Kingston συνοδεύεται από εγγύηση εφόρου ζωής και δωρεάν τεχνική υποστήριξη 24/7.