Η Advocate/Burson-Marsteller προσθέτει ένα ακόμα κορυφαίο όνομα στους πελάτες της από τον κλάδο της τεχνολογίας, αποδεικνύοντας την τεχνογνωσία και τη μοναδική εξειδίκευση που διαθέτει.


ADVOCATEΗ Advocate/Burson-Marsteller ανακοινώνει τη συνεργασία της με την Kaspersky Lab, κορυφαία εταιρία ανάπτυξης λύσεων ασφαλούς διαχείρισης περιεχομένου. Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνει το σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων για την εταιρία και τα πολυβραβευμένα προϊόντα της.


Mε την ευκαιρία της έναρξης της συνεργασίας, η Μαρία Λαζαρίμου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Αdvocate/Burson-Marsteller, δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη νέα μας συνεργασία με την Kaspersky Lab, εταιρία που έχει καθιερωθεί ως αναμφισβήτητος ηγέτης στην ανάπτυξη λύσεων ασφαλείας δεδομένων, σε έναν κλάδο που αποκτά ολοένα και πιο σημαντικό ρόλο στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο. Στην Αdvocate/Burson-Marsteller διαθέτουμε τη γνώση και την εμπειρία ώστε να συμβάλλουμε στην περαιτέρω καθιέρωση της Kaspersky στην ελληνική αγορά».