Η TCL, πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθόνης και τις οικονομικά προσιτές, premium smart εμπειρίες, ανακοινώνει νέα προϊόντα που καλύπτουν πολλές κατηγορίες προϊόντων κινητής τηλεφωνίας στο Mobile World Congress 2021. Στη σημερινή εκδήλωση, η TCL αποκάλυψε τη διαθεσιμότητα των NXTWEAR G Wearable Display Glasses και παρουσίασε τη νέα λειτουργία multi-screen συνεργασίας για επιλεγμένες συσκευές, καθώς και το εξαιρετικά γρήγορο LINKHUB 5G CPE, αλλά και το νέο MOVETIME Family Watch 2 της TCL.

«Μερικά από τα μεγαλύτερα δυνατά σημεία της TCL είναι το εύρος του οράματος και των δημιουργικών δυνατοτήτων της, τα οποία έγιναν εμφανή στο Mobile World Congress 2021, με την παρουσίαση προϊόντων που ενισχύουν την ανθρώπινη εμπειρία», δήλωσε ο Aaron Zhang, CEO της TCL Communication. “Προσθέτοντας αξία σε υπάρχοντα αλλά και σε μελλοντικά προϊόντα με τη Multi-Screen Συνεργασία, η TCL γεφυρώνει τις διαφορές μεταξύ software και hardware στα smartphones, τα tablets και τις τηλεοράσεις, δημιουργώντας μια αρμονία εμπειριών που βελτιώνουν την καθημερινή ζωή των πελατών της.”

TCL NXTWEAR G

Απολαύστε έξυπνες προβολές με τα TCL NXTWEAR G Wearable Display Glasses, που συνιστούν έναν φορητό κινηματογράφο για τους λάτρεις των ταινιών, έναν συναρπαστικό κόσμο για τους gamers, αλλά και έναν ιδιωτικό χώρο στο σπίτι, την εργασία ή τις μετακινήσεις σας. Συνδυάζοντας έναν εκλεπτυσμένο, αναδιπλούμενο σχεδιασμό χωρίς frame και με άνετη εφαρμογή, τα NXTWEAR G προσφέρουν ένα κομψό, αντανακλαστικό σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα και μια υψηλού επιπέδου εμφάνιση και αίσθηση.

Δεν απαιτείται φόρτιση, καθώς είναι plug-and-play γυαλιά, ώστε να μπορούν να τροφοδοτούνται από συμβατό laptop, tablet ή smartphone. Αυτό δημιουργεί ένα μοναδικό περιβάλλον προβολής χωρίς προβλήματα, ταιριάζοντας με την τεχνολογία που ήδη διαθέτετε.

Πρωτοπόρος στην τεχνολογία οθόνης, η TCL κατανοεί τί χρειάζεται για μια υπέροχη εμπειρία προβολής. Αυτή η τεχνογνωσία είναι ο λόγος για τον οποίο τα υψηλής ευκρίνειας 1080p διπλά Sony FHD Micro OLED πάνελ είναι άψογα τοποθετημένα, ώστε να προσφέρουν αναλογίες οικιακού κινηματογράφου. Τα NXTWEAR G προσομοιώνουν μια οθόνη 140 ιντσών με αναλογία διαστάσεων 16:9.

Τα NXTWEAR G είναι συμβατά με περισσότερα από 100 smartphones, υβριδικές συσκευές 2-σε-1 και laptops από όλους τους μεγάλους κατασκευαστές και θα είναι εμπορικά διαθέσιμα στην Αυστραλία από τον επόμενο μήνα, και στην συνέχεια η διαθεσιμότητα θα διευρυνθεί και σε άλλες επιλεγμένες περιοχές.

Multi-Screen Συνεργασία1

Το όραμα της TCL για Multi-Screen συνεργασία γίνεται πραγματικότητα με οποιαδήποτε συσκευή έχετε, δημιουργώντας απρόσκοπτη ροή καθώς μετακινείστε σε φυσικά και ψηφιακά περιβάλλοντα.

Με τη Multi-Screen Συνεργασία της TCL, οι χρήστες των Windows 10 μπορούν εύκολα να επεξεργαστούν, να μοιραστούν και να ελέγξουν περιεχόμενο στο smartphones τους από τον υπολογιστή τους. Συνδεδεμένο στο TCL 20 Pro 5G, το laptop σας έχει εύκολη πρόσβαση στα αρχεία και τις φωτογραφίες του τηλεφώνου σας, στις εφαρμογές Android και σε ένα κοινόχρηστο πρόχειρο.

Δουλεύοντας σε διαφορετικές συσκευές, καθώς αλλάξετε από το laptop σας στο TCL 10 TABMAX tablet, μπορείτε να συνεχίσετε την εμπειρία κοινόχρηστης οθόνης, με τις ειδοποιήσεις του smartphone σας να εμφανίζονται στο tablet σας, ακόμα και αν το τηλέφωνο είναι μέσα σε μια τσάντα ή την τσέπη σας. Έτσι μπορείτε απλά να εστιάσετε σε μία οθόνη κάθε φορά.

Η συνεργασία μεταξύ συσκευών λειτουργεί επίσης σε τηλεοράσεις. Παρακολουθήστε βίντεο υψηλής ανάλυσης που τραβήχτηκαν στο TCL 20 Pro 5G, απολαύστε τις αγαπημένες σας εκπομπές ή απλώς δημιουργήστε μια ωραία ατμόσφαιρα όσο ακούτε μουσική στα ηχεία υψηλής ποιότητας της TCL τηλεόρασής σας.

Χρησιμοποιείστε ταυτόχρονα διαφορετικές οθόνες, ελαχιστοποιήστε τους περισπασμούς και μεγιστοποιήστε τις εμπειρίες σας με τη Multi-Screen Συνεργασία της TCL!

Νέο 5G CPE εξωτερικού χώρου

Το υπαίθριο TCL LINKHUB 5G CPE θα χρησιμοποιεί ενσωματωμένες κεραίες για να εξασφαλίσει το καλύτερο 5G σήμα σε όλες τις ζώνες. Αυτό το καθιστά ιδανικό για άτομα που ζουν σε περιοχές με λιγότερες κεραίες 5G, βοηθώντας έτσι τους παρόχους να αυξήσουν τις 5G συνδρομές τους. Με την απλή εισαγωγή κάρτας SIM 5G στη μονάδα τους, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε ταχύτητες λήψης έως και 4,67Gbps μέσω μετάδοσης sub-6GHz. 

Ως μια ευέλικτη, οικονομική λύση, οι πάροχοι θα δουν μια εντυπωσιακά γρήγορη απόδοση στην επένδυσή τους στο νέο CPE. Η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί σε στύλο ή στον τοίχο για μια σειρά επιλογών εγκατάστασης και έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με αδιάβροχο περίβλημα βαθμολογίας IP67, με προστασία από αστραπές και με εύρος θερμοκρασίας από -40°C έως + 55°C.

MOVETIME Family Watch 2

Συνεχίζοντας την επιτυχία του πρώτου MOVETIME Family Watch, το νέο έξυπνο ρολόι περιλαμβάνει λειτουργίες που βοηθούν τα παιδιά να εξερευνήσουν τον κόσμο, όσο οι γονείς έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Οι νέες λειτουργίες εξασφαλίζουν πιο ακριβή παρακολούθηση τοποθεσίας, βελτιωμένη κάμερα, μεγαλύτερη οθόνη και 40% μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας.

Δεδομένου ότι η ασφάλεια των παιδιών αποτελεί πάντα προτεραιότητα, το MOVETIME Family Watch 2 χρησιμοποιεί γεωγραφική τοποθεσία σε πραγματικό χρόνο για να δείχνει πού βρίσκεται ο χρήστης ανά πάσα στιγμή και καταγράφει ένα πλήρες ιστορικό τοποθεσίας. Επίσης, ο καθορισμός γεωγραφικής περιοχής ασφαλούς ζώνης σημαίνει πως αν τα παιδιά απομακρυνθούν από την καθορισμένη περιοχή που έχουν επιλέξει οι γονείς τους, αποστέλλεται ειδοποίηση στα τηλέφωνα των γονέων.

Βιντεοκλήσεις 4G και μηνύματα μπορούν να ενεργοποιηθούν με κάρτα Nano SIM, έτσι ώστε οι γονείς να μπορούν να επικοινωνούν άμεσα με τα παιδιά τους. Ένα πλήκτρο κλήσης SOS επιτρέπει στους νεαρούς χρήστες να επικοινωνήσουν με επαφές έκτακτης ανάγκης χωρίς καμία καθυστέρηση.

Για να βεβαιωθείτε ότι το MOVETIME Family Watch 2 είναι ιδανικό για τους νεαρούς χρήστες του, η TCL ανέπτυξε το Kids UI, ένα ειδικό περιβάλλον χρήστη πίσω από την οθόνη 1,54″. Ευφυές και εύκολο στη χρήση, το Kids UI επιτρέπει στα παιδιά να εξατομικεύουν την αρχική τους οθόνη με πολύχρωμες ταπετσαρίες.

Το MOVETIME Family Watch 2 θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στα μέσα Αυγούστου 2021, ξεκινώντας από €149.

5G Για Όλους 

Η καινοτομία σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων είναι κάτι που χαρακτηρίζει την TCL, η οποία προσφέρει προσιτές λύσεις 5G για όλους. Η TCL είναι πρωτοπόρος στον τομέα του 5G εδώ και χρόνια, έχοντας παρουσιάσει ένα από τα πρώτα 5G USB τερματικά, που δημιουργήθηκε ειδικά για χρήστες που βρίσκονται εν κινήσει. Στην συνέχεια, ανακοίνωσε με μια ολοκληρωμένη γκάμα 5G smartphones σε προσιτές τιμές, συμπεριλαμβανομένου του TCL 20 Pro 5G, που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος – ένας «πρωταθλητής» του 5G που προσφέρει κορυφαίες εμπειρίες, παρά την κατηγορία τιμής του.

Αυτή η αρχή του εκδημοκρατισμού της τεχνολογίας που αλλάζει τον κόσμο αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της αποστολής και της πρότασης της TCL. Είναι μια από τις καινοτόμους εταιρείες που έχει δεσμευτεί να προχωρήσει ανάλογα στο μέλλον, με την υπόσχεση να κυκλοφορήσει ένα συναρπαστικό και πιο προσιτό smartphone TCL 5G αργότερα φέτος.

 

Για να μάθετε περισσότερα για τις επερχόμενες ανακοινώσεις της TCL και για να διαβάσετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα προϊόντα που καλύπτονται σε αυτήν την έκδοση, επισκεφθείτε τη διεύθυνση: http://www.tcl.com/global/el.html