Η TCL, μία από τις κορυφαίες μάρκες ηλεκτρονικών ειδών στον κόσμο και κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, παρουσίασε σήμερα τα τρία νέα smartphones της Σειράς 20 στο Global Press Event.

Οι τρείς νέες συσκευές — TCL 20 Pro 5G, TCL 20L+ και TCL 20L – προστίθενται στην γκάμα των TCL 20 5G και TCL 20 SE που ανακοινώθηκαν νωρίτερα φέτος στη CES 2021, ενισχύοντας τις προτάσεις της εταιρείας για συσκευές προσιτές με μεγάλη απόδοση και συνεχή καινοτομία. Αυτά τα βασικά οφέλη και οι νέες τεχνολογίες παρέχουν στους χρήστες μια εξελιγμένη, αλλά και προσιτή, εμπειρία κινητής τηλεφωνίας είτε βρίσκονται στο σπίτι είτε εν κινήσει.

«Τα νέα μας smartphones της Σειράς 20 συνιστούν ένα εξαιρετικό παράδειγμα για το πώς η TCL συνεχίζει να παρέχει καινοτόμες τεχνολογίες που δημιουργήθηκαν για να καλύψουν και να ξεπεράσουν τις ανάγκες των καταναλωτών», δήλωσε ο Stefan Streit, General Manager of Global Marketing της TCL Communication. «Αναπτύσσουμε συνεχώς νέες προσφορές για κινητά που έχουν σχεδιαστεί για να κάνουν πιο εύκολη την χρήση των smartphones, ειδικά αυτή την εποχή που οι χρήστες παραμένουν συνδεδεμένοι σε έναν εικονικό ή κοινωνικά απομακρυσμένο κόσμο.»

Η οπτική βελτίωση, η οποία εμφανίζεται σε όλη τη σειρά, παρέχεται από την προηγμένη τεχνολογία βελτιστοποίησης οθόνης της TCL, την τεχνολογία NXTVISION. Αυτή η ιδιόκτητη τεχνολογία οθόνης εμφανίζει ευκρινέστερες λεπτομέρειες και μεγαλύτερη αντίθεση για να βελτιώσει την πραγματική οπτική εμπειρία των χρηστών. Η τεχνολογία NXTVISION προσφέρει επίσης αυξημένα επίπεδα προστασίας για τη μείωση της καταπόνησης των ματιών και του blue light.

Όλα τα μοντέλα της Σειράς 20, έχουν πιστοποιηθεί από τη Google™ ως Android Enterprise Recommended συσκευές. Η TCL συμμετέχει σε μια επιλεγμένη ομάδα αξιοσημείωτων εταιρειών με συσκευές που προτείνει η Google για επαγγελματική χρήση. Το Android Enterprise Recommended καθιερώνει βέλτιστες πρακτικές και κοινές απαιτήσεις, υποστηριζόμενες από μια αυστηρή διαδικασία δοκιμών που διεξάγεται από την Google. Κάθε προτεινόμενη συσκευή Android Enterprise επαληθεύεται βάσει απαιτήσεων εταιρικού βαθμού για επιδόσεις, συνέπεια και ενημερώσεις ασφαλείας.