Η TCL, μια  από τις πιο εμπορικές μάρκες ηλεκτρονικών καταναλωτικών προϊόντων και μια από τις κορυφαίες εταιρείες τεχνολογίας, ανακοίνωσε σήμερα το νέο TCL LINKHUB 5G CPE εξωτερικού χώρου, σχεδιασμένο για να προσφέρει εξαιρετικά γρήγορη σύνδεση στους καταναλωτές σε περισσότερες αγροτικές και απομακρυσμένες περιοχές.

Η μονάδα αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της TCL πρωτοβουλίας «5G για όλους», που ξεκίνησε στο Mobile World Congress 2021, η οποία περιλαμβάνει μια σειρά συσκευών που θα βοηθήσουν στο να προσφέρουν 5G συνδέσεις σε κάθε τομέα της ζωής των καταναλωτών.

Νέο 5G CPE εξωτερικού χώρου

Το υπαίθριο TCL LINKHUB 5G CPE θα χρησιμοποιεί ενσωματωμένες κεραίες για να εξασφαλίσει το καλύτερο σήμα 5G σε όλες τις ζώνες. Αυτό το καθιστά ιδανικό για άτομα που ζουν σε περιοχές με λιγότερες κεραίες 5G, βοηθώντας έτσι τους παρόχους να αυξήσουν τις 5G συνδρομές τους. Με την απλή εισαγωγή κάρτας SIM 5G στη μονάδα τους, οι χρήστες θα έχουν πρόσβαση σε ταχύτητες λήψης έως και 4,67Gbps μέσω μετάδοσης sub-6GHz. Υποστηρίζει επίσης SA (standalone) και NSA (non-standalone) δίκτυά, καθιστώντας το ιδανικό για συστήματα 4G ή 5G.

Ως μια ευέλικτη, οικονομικά συμφέρουσα «last-mile» λύση, οι χρήστες θα δουν μια εντυπωσιακά γρήγορη απόδοση με το νέο CPE. Η μονάδα μπορεί να τοποθετηθεί σε στύλο ή στον τοίχο για μια σειρά επιλογών εγκατάστασης και έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε όλες τις καιρικές συνθήκες, με αδιάβροχο περίβλημα βαθμολογίας IP67, με αντοχή σε αστραπές και με εύρος θερμοκρασίας από -40°C έως +55°C.

«Το νέο μας 5G CPE εξωτερικού χώρου είναι μια τέλεια απόδειξη της δέσμευσης της TCL να ενισχύσει τη συνδεσιμότητα 5G και να την κάνει πραγματικότητα για όλους», δήλωσε ο Stefan Streit, Chief Marketing Officer της TCL Communication. «Εργαζόμαστε σε τεχνολογίες που αντιμετωπίζουν κάθε κρίκο της αλυσίδα 5G, ήδη από το 2015 όταν επιδείξαμε για πρώτη φορά μια λύση 5G από άκρη-σε-άκρη. Στόχος μας είναι να παρέχουμε 5G σε όλους, έτσι ώστε ο καθένας μας να μπορεί να απολαμβάνει ταχύτερη συνδεσιμότητα. “

Σύντομα διαθέσιμο: εξαιρετικά γρήγορο εσωτερικό CPE

Η TCL σύντομα θα παρουσιάσει ένα εσωτερικό router υψηλής ταχύτητας, σχεδιασμένο να παρέχει τεχνολογίες 5G και 4G σε πολλαπλές συσκευές για ένα έξυπνο σπίτι ή γραφείο.

Νέο 4G CPE

Ενώ συνεχίζει να προωθεί το πεδίο του 5G, η TCL παρουσίασε επίσης ένα νέο 4G CPE εξωτερικού χώρου. Το υπαίθριο CPE LINKHUB LTE Cat12 επιτρέπει ταχύτητες λήψης έως 600Mbps για καταναλωτές σε περιοχές με χαμηλότερη πυκνότητα σταθμών σήματος. Με βαθμολογία IP67 και ευελιξία στην εγκατάσταση, το 4G CPE θα δώσει τη δυνατότητα στους παρόχους να προσφέρουν ταχύτερη συνδεσιμότητα σε περιοχές όπου το 5G δεν αποτελεί ακόμα εφικτή λύση.

Η TCL έχει επενδύσει περισσότερα από 1 δισεκατομμύριο δολάρια στον τομέα της Έρευνας & Ανάπτυξης, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας ειδικών εργαστηρίων 5G. Μέσω συνεργασιών με περισσότερους από 80 παρόχους σε 160 χώρες, η TCL επιτυγχάνει τον στόχο της να παρέχει αστραπιαία γρήγορη, προσιτή και αξιόπιστη 5G σύνδεση σε όλους για να απολαύσουν ένα πιο έξυπνο σπίτι και μια πιο έξυπνη ζωή.