Η συνεχής παρακολούθηση της υγείας και της φυσικής μας κατάστασης αποτελεί άμεσο παρελκόμενο των καιρών που ζούμε. Ανταποκρινόμενη στις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες των καταναλωτών, η Huawei ανεβάζει τον πήχη στην αγορά των έξυπνων ρολογιών.

Το Huawei Watch 3 Pro αποτελεί μια συσκευή ορόσημο στην πορεία του κινεζικού κολοσσού στην αγορά των wearables για πολλούς διαφορετικούς λόγους. Ο πρώτος εξ αυτών άλλωστε είναι ορατός… δια γυμνού οφθαλμού. Φυσικά αναφερόμαστε στην μοναδική αισθητική της συσκευής, καθώς μιλάμε για ένα smartwatch που άνετα θα μπορούσε να σταθεί με το στιλ και την κομψότητά του δίπλα σε οποιαδήποτε κλασική πρόταση αξιόλογων οίκων ωρολογοποιίας. Η χρήση τιτάνιου στο σασί, κεραμικού στην πλάτη και γυαλιού από ζαφείρι στην πρόσοψη, καθιστούν εντυπωσιακή την εμφάνιση του Huawei Watch 3 Pro και συνασπίζουν πολυτέλεια με υψηλότατες αντοχές. Γοητευτική στην όψη και σωτήρια στη χρήση είναι και η περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση, η οποία κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή της σε ρολόι της Huauwei, προκειμένου να μετατρέψει την πλοήγηση στα μενού της συσκευής σε πραγματική απόλαυση. Εκτός από τα απειράριθμα εναλλακτικά (και ενίοτε διαδραστικά!) watchfaces που είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στην εκάστοτε διάθεσή σας, αρκετά εύκολα αλλάζουν και τα λουράκια, επιτρέποντάς σας να επιστρατεύσετε μια μεγάλη ποικιλία σχεδίων και διαθέσιμων υλικών, από δερμάτινα ή ελαστικά straps μέχρι μπρασελέ από ατσάλι ή τιτάνιο. Η πίσω πλευρά του ρολογιού που έρχεται σε επαφή με την επιδερμίδα σας είναι κατασκευασμένη από κεραμικό υψηλών προδιαγραφών το οποίο έχει υποστεί μια απαιτητική διαδικασία επεξεργασίας προκειμένου να είναι ευχάριστο και απαλό στην αφή, ενώ ταυτόχρονα διασφαλίζεται και η ασύρματη φόρτιση.

Specs ισότιμα της αισθητικής

Χάρη στη συμβατότητα με eSIM και εφόσον την υποστηρίζει ο πάροχος κινητής τηλεφωνίας της προτίμησής σας, το νέο ρολόι της Huawei σας δίνει την ευκαιρία να «φοράτε» στον καρπό σας τον ίδιο αριθμό με αυτό του κινητού σας ακόμα και χωρίς το smartphone σας! Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πάτε για τρέξιμο, θα μπορείτε να αφήσετε σπίτι το κινητό και να απαντήσετε τις κλήσεις σας απευθείας από το ρολόι σας. To GPS διπλής συχνότητας, άλλωστε, φροντίζει να καταγράφει με ακρίβεια τις περιπλανήσεις σας, δίχως να εξαρτάστε από το smartphone. «Γενναιόδωρο» και στις υπόλοιπες λύσεις συνδεσιμότητας, το Huawei Watch 3 Pro έρχεται εξοπλισμένο με Bluetooth 5.2, WiFi 802.11 b/g/n 2.4GHz και NFC.

Εναρμονισμένο με την Harmony εποχή

Με Dual-Core αρχιτεκτονική και με εγκατεστημένο το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας, το HarmonyOS, το Huawei Watch 3 Pro μπορεί να υποστηρίξει μια πλειάδα χρήσιμων εφαρμογών, από ενημέρωση σε πραγματικό χρόνο για το σκορ ποδοσφαιρικών αγώνων ή το status της πτήσης σας μέχρι μια λίστα για ψώνια προσβάσιμη με μια ματιά στον καρπό σας! Απλά επιλέγετε τις εφαρμογές που θέλετε να εγκαταστήσετε από την ειδική έκδοση του AppGallery που σας περιμένει στο ρολόι και προσθέτετε νέες διαστάσεις στη λειτουργικότητα και τη διαδραστικότητα της συσκευής. Η απόκριση όλων των μενού είναι άμεση, ενώ το σύνολο του μελετημένου user interface είναι καλοσχεδιασμένο και ευανάγνωστο. Μπορείτε μάλιστα να βλέπετε τις εφαρμογές σας σε παράταξη λίστας ή πλέγματος.

Μετράει μέχρι και θερμοκρασία!

Είναι γνωστό πως τα ρολόγια της Huawei μπορούν να παρακολουθήσουν αναρίθμητες αθλητικές δραστηριότητες και ζωτικές λειτουργίες του ανθρώπινου οργανισμού. Στη μακροσκελή αυτή λίστα εκτός από τη μέτρηση SPO2, την καταγραφή καρδιακών παλμών και ύπνου και την παρακολούθηση στρες και εκγύμνασης (άνω των 100 δραστηριοτήτων), για πρώτη φορά ενσωματώνεται και η λειτουργία μέτρησης της θερμοκρασίας της επιδερμίδας. Έτσι η αυτόματη αναγνώριση 6 τρόπων προπόνησης, 15 επαγγελματικών τρόπων προπόνησης και 85 προσαρμοσμένων τρόπων προπόνησης μπορεί να συνοδεύεται από μια πλήρη εποπτεία των σημαντικότερων λειτουργιών του οργανισμού σας.

Κατασκευασμένο για τον καρπό σας, όχι για το κομοδίνο!

Ρολόι χωρίς ασυναγώνιστη αυτονομία, απλά δεν είναι Huawei! To Huawei Watch 3 Pro τιμά τη… βαριά κληρονομιά της εταιρείας σε αυτόν τον τομέα και στέκεται αντάξιο των περιστάσεων, χαρίζοντας αρκετές μέρες απαλλαγμένες από το άγχος της φόρτισης. Ενδεικτικά, σε Ultra-long Battery Life mode η μπαταρία του διαρκεί έως 21 ημέρες, ενώ σε λειτουργία Smart μπορεί να χρειαστεί έως και 5 ημέρες πριν αρχίσει να διαμαρτύρεται. Ακόμα κι αν ξυπνήσετε κάποιο πρωί και συνειδητοποιήσετε πως η μπαταρία οδεύει προς το 0%, δεν χρειάζεται να αφήσετε το ρολόι σας σπίτι. Μόλις 10 λεπτά στον φορτιστή του μπορούν να σας φτάσουν στο 20% της χωρητικότητας, τουτέστιν 15 ώρες αυτονομίας σε Smart mode. Αν το smartphone σας υποστηρίζει reverse wireless charging, το ρολόι σας μπορεί να φορτίσει ασύρματα ακόμα και στην πλάτη του, μεταφορικά και κυριολεκτικά!


Για πρώτη φορά ενσωματώνεται η λειτουργία μέτρησης θερμοκρασίας δέρματος, ενώ το HarmonyOS και το AppGallery επαναπροσδιορίζουν το συνθετικό «smart» στη λέξη «smartwatch»!


 


Xαρακτηριστικά Huawei Watch 3 Pro


Οθόνη: Έγχρωμη AMOLED display αφής 1,43 ιντσών, 466×466 pixels

Αποθηκευτικός χώρος: 16 GB

Μνήμη: 2GB RAM

Συνδεσιμότητα: Bluetooth 5.2, WiFi 802.11 b/g/n 2.4GHz, NFC

Μπαταρία: Li-Ion 790mAh, αυτονομία έως 21 ημέρες, ασύρματη φόρτιση 10W

Αδιαβροχοποίηση: 5ATM/50 μέτρα

Λειτουργίες: Αισθητήρας Καρδιακών Παλμών/Μέτρηση SPO2/Μνήμη δραστηριοτήτων/Accelerometer/Gyro Sensor/Θερμoμέτρηση σώματος/dual band GPS/eSIM

Διαστάσεις: 48×49,6×14 χιλ.

Βάρος: 64γρ. (χωρίς λουράκι)

Λειτουργικό: HarmonyOS 2.0 με AppGallery

Συμβατότητα: iOS &Android


Διαβάστε για τη μοναδική προσφορά που ισχύει μέχρι 3/7 εδώ.