Η Samsung Electronics Co., Ltd. ανακοίνωσε πως όλα τα μοντέλα τηλεοράσεων The Terrace, της premium σειράς που έχει σχεδιαστεί για εξωτερικούς χώρους, είναι τα πρώτα στη βιομηχανία τηλεόρασης που έλαβαν πιστοποίηση για την απόδοση θέασης σε εξωτερικούς χώρους. 

Την πιστοποίηση απένειμε ο Underwriters Laboratories (UL), ένας παγκόσμιος ανεξάρτητος επιστημονικός οργανισμός με εμπειρία άνω των εκατό ετών στην ανάπτυξη καινοτομίας για λύσεις ασφαλείας. 

Υπό κανονικές συνθήκες εξωτερικού χώρου, οι καταναλωτές πρέπει να βρουν τρόπους να μπλοκάρουν το φως του ήλιου για να έχουν σωστή ορατότητα, γεγονός που έχει αποτελέσει μείζον ζήτημα για μια σειρά σχετικών προϊoντικών κατηγοριών. Για να λάβει τη συγκεκριμένη πιστοποίηση, ένα προϊόν θα πρέπει να υποβληθεί σε μια πληθώρα αυστηρών δοκιμών, κατά τις οποίες η μέγιστη φωτεινότητα πρέπει να ξεπερνά τα 3.000 ~ 4.000 nits, η υψηλότερη αναλογία αντίθεσης να είναι μεγαλύτερη του 1.000:1, και ο όγκος χρώματος θα πρέπει να είναι μεγαλύτερος από 80%- και όλα αυτά σε συνθήκη χαμηλότερη των 10.000 LUX. Η τηλεόραση The Terrace έχει εξαιρετική απόδοση σε αυτούς τους τρεις βασικούς τομείς, έτσι ώστε οι θεατές να απολαμβάνουν ευκρινείς εικόνες ακόμα και σε εξωτερικό χώρο με υψηλή φωτεινότητα. 

Ακόμη, η The Terrace διαθέτει την premium οθόνη QLED της Samsung, με τεχνολογία αντανάκλασης φωτός που μειώνει την αντανάκλαση του φωτός από την επιφάνειά της, καθώς και τεχνολογία βελτιστοποίησης ποι