Η Microsoft Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας ανακοινώνει ότι η κ. Χριστίνα Λεϊμονή αναλαμβάνει τη θέση της Διευθύντριας Marketing & Operations για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα.

Με την προσθήκη μια νέας αλλά και ταυτόχρονα έμπειρης στον τομέα της τεχνολογίας γυναίκας ενισχύεται η διοικητική ομάδα της εταιρίας για την Ελλάδα την Κύπρο και τη Μάλτα.

Από χθες, 15 Ιουνίου, η  κ. Χριστίνα Λεϊμονή ανέλαβε τo νευραλγικό ρόλο της Διευθύντριας Marketing & Operations για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα – μια θέση που μέχρι πριν από μερικούς μήνες κατείχε ο κ. Βαγγέλης Μόρφης, που μετακινήθηκε πρόσφατα σε περιφερειακό ρόλο στη Microsoft Κεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης. 

Η κα. Λεϊμονή θα συμβάλλει ενεργά στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών και τη στρατηγική για την αναπτυξη του Cloud για τη Microsoft στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Μάλτα. Στη διάρκεια του επαγγελματικού της βίου έχει ασχοληθεί ενεργά με την διαφορετικότητα και τη συμπερίληψη στον χώρο της εργασίας κάτι που θα συνεχίσει να κάνει και στην Microsoft, καλλιεργώντας και ενδυναμώνοντας ακόμα περισσότερο την εταιρική κουλτούρα σε αυτά τα πεδία.

Πριν από τη Microsoft, η κα. Λεϊμονή κατείχε ηγετικές θέσεις στις πωλήσεις και το μάρκετινγκ σε εταιρείες όπως η Google, η Canon και η Vodafone σε διάφορες χώρες της Ευρώπης. Στη διάρκεια αυτών των χρόνων έχει αποκτήσει βαθιά εμπειρία στη στρατηγική πωλήσεων, στο μάρκετινγκ και στο μάνατζμεντ. Η κα. Λεϊμο