Η NACON και studio της KT Racing με χαρά ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στο Steam Next Fest. Από τις 16 έως τις 22 Ιουνίου, μια δωρεάν δοκιμαστική έκδοση του WRC 10, το επίσημο παιχνίδι του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλι της FIA, θα παίζεται αποκλειστικά στο Steam.

Λόγω της κυκλοφορίας του στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 σε PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X | S και PC (Steam), η νέα έκδοση του κορυφαίου rally simulator παρουσίασε σήμερα ένα από τα πολλά ιστορικά γεγονότα που διαθέτει: το Ράλλυ Ακρόπολης της Ελλάδας.

Steam Next Fest – μια πρώτη ματιά στο WRC 10!

Κατά τη διάρκεια του Steam Next Fest, οι παίκτες PC θα μπορούν να παίξουν ένα αποκλειστικό demo του WRC 10. Το demo περιλαμβάνει τρία εντελώς νέα ειδικά στάδια που έχουν προστεθεί στο ημερολόγιο αυτής της σεζόν: Εσθονία (χαλίκι), Κροατία (άσφαλτος) και Ισπανία (άσφαλτος). Log in to Steam tomorrow για μια γεύση της ακόμα πιο ρεαλιστικής εμπειρίας οδήγησης η οποία ενθουσίασε το κοινό του WRC 9.

Η Ακρόπολη – Μια ιστορική πρόκληση στο WRC 10

Το all-new Anniversary mode στο WRC 10 προσφέρει στους οπαδούς του ράλι την ευκαιρία να ξαναζήσουν μερικές διάσημες στιγμές του WRC, από το 1973 έως σήμερα. Μπείτε πίσω από το τιμόνι των αυτοκινήτων από την κάθε εποχή, γίνετε οι καλύτεροι οδηγοί του σπορ και θρύλοι του ράλι ολοκληρώνοντας τις πολλές διαθέσιμες προκλήσεις.

Μέσα στο Renault Alpine A110, το Lancia Delta HF 4WD ή ίσως το Lancia 037, συμμετέχετε στο Ράλλυ Ακρόπολης, ένα από τα ιστορικά γεγονότα που περιλαμβάνονται στο WRC 10. Με άνεμους και σκονισμένους ορεινούς δρόμους, μερικές φορές στις άκρες των βράχων, το Ράλλυ Ακρόπολης της Ελλάδας είναι γνωστό ότι είναι ιδιαίτερα δύσκολο για τους οδηγούς. Το 2021 γιορτάζει τη μεγάλη επιστροφή του στο Πρωτάθλημα μετά από οκτώ χρόνια απουσίας.

Με το WRC 10, ο κορυφαίος προσομοιωτής αγώνων εκτός δρόμου επαναπροσδιορίζεται! Ολοκληρώστε τη σεζόν του 2021 και ξαναζήστε τις πιο έντονες στιγμές στο τιμόνι των εμβληματικών αυτοκινήτων γιορτάζοντας τα 50 χρόνια του διαγωνισμού.

  • 6 historic rallies, including Acropolis, San Remo, Germany, Argentina…
  • Over 20 legendary cars, including Alpine, Audi, Lancia, Subaru, Ford, Mitsubishi, Toyota…
  • All 4 new rallies added to the 2021 calendar: Estonia, Croatia, Belgium and Spain
  • 52 official teams of the 2021 season (WRC, WRC2, WRC3, Junior WRC)

Το WRC 10 θα είναι διαθέσιμο στις 2 Σεπτεμβρίου 2021 σε PlayStation®4, PlayStation®5, Xbox One, Xbox Series X | S, PC και στο Nintendo Switch ™ σε μετέπειτα ημερομηνία.

Επισκεφτείτε το WRC 10 Steam page από 16 – 22 June.