Τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ένα smartwatch σε σχέση με τις ήδη εξαιρετικές προτάσεις που μας έχει καταθέσει ο κινεζικός κολοσσός μέχρι σήμερα; Η στιγμή της μεγάλης απάντησης πλησιάζει!

Με δυο ολοκαίνουρια ρολόγια υποδέχεται η Huawei το καλοκαίρι, τα Huawei Watch 3 και Huawei Watch 3 Pro. Προσπαθώντας να αποφύγουμε τα πολλά… spoilers εν όψει της επίσημης παρουσίασης, δεν μπορούμε παρά να σταθούμε σε μερικά από τα νέα χαρακτηριστικά που αναμένεται να ταράξουν για ακόμη μια φορά τα νερά στην αγορά των wearables. Με το νέο λειτουργικό σύστημα της εταιρείας στην «καρδιά» τους, το HarmonyOS, τα δύο ολοκαίνουρια μοντέλα της Huawei αναβαθμίζουν τις δυνατότητες συνεχούς παρακολούθησης υγείας, ενώ ενισχύουν τη διαδραστικότητα με τους… τυχερούς κατόχους τους. Εκτός λοιπόν από τη μέτρηση SPO2, την καταγραφή καρδιακών παλμών και ύπνου και την παρακολούθηση πολυάριθμων αθλητικών δραστηριοτήτων, αναμένεται για πρώτη φορά η ενσωμάτωση της λειτουργίας μέτρησης της θερμοκρασίας του σώματος στα premium ρολόγια της Huawei.

Από τα χαρακτηριστικά που φημολογείται πως θα πρωταγωνιστήσουν βέβαια, δεν θα μπορούσε να λείπει και το… «σήμα κατατεθέν» της Huawei, η εξαιρετικά ανθεκτική μπαταρία. Σε Ultra-long Battery Life mode η μπαταρία του Huawei Watch 3 διαρκεί έως 14 ημέρες και του Pro μοντέλου 21 ημέρες. Σε λειτουργία Smart, το το Huawei Watch 3 αντέχει χωρίς φόρτιση έως και 3 ημέρες, ενώ το Huawei Watch 3 Pro αντέχει έως και 5 ημέρες. Ντεμπούτο στα Huawei Watch 3 Series θα κάνει η περιστρεφόμενη 3D κορώνα με απτική ανάδραση αλλά και η λειτουργία eSIM προκειμένου να… κουβαλάτε στον καρπό σας τον ίδιο αριθμό με αυτό του κινητού σας ακόμα και χωρίς το smartphone σας! Εναλλάξιμα εκτός από τα ανεξάντλητα watchfaces θα είναι και τα λουράκια.

Εμείς ήδη έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα μέχρι την παρουσίαση και την έναρξη των προ-παραγγελιών, απλά δεν μπορούμε να σας αποκαλύψουμε ακόμα σε ποιο ρολόι…. 😉