Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Migration to Next Generation Regulatory Environment» θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 16-18 Σεπτεμβρίου 2009, στις εγκαταστάσεις της OTEAcademy στο Μαρούσι.


OTEAcademyΗ εκδήλωση θα αποτελέσει σημείο διαλόγου και ανταλλαγής απόψεων εκπροσώπων Υπουργείων, Ρυθμιστικών Αρχών, τηλεπικοινωνιακών Οργανισμών και επιχειρήσεων από την Νοτιοανατολική Ευρώπη. Την εκδήλωση διοργανώνει η Ακαδημία ΙΝΑ, κόμβος του προγράμματος Centre of Excellence (CoE) της International Telecommunication Union (ΙΤU), με την υποστήριξη του ΟΤΕ και της OTEAcademy, θυγατρικής του Ομίλου και εταίρου της ITU στην ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού.


Στόχος της εκδήλωσης είναι η ενημέρωση αλλά και η ανταλλαγή απόψεων και πρακτικών μεταξύ των εκπροσώπων των αρχών και φορέων που χαράζουν πολιτική και εκπροσώπων επιχειρήσεων και οργανισμών, που ασχολούνται με επιχειρησιακά και ρυθμιστικά θέματα και αφορούν στα δίκτυα νέας γενιάς και στη δραστηριοποίηση σε ένα νέο ψηφιακό περιβάλλον.


Μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση θα τοποθετηθούν οι κ.κ.:
– Κώστας Πλούμπης, Γενικός Διευθυντής Ρυθμιστικών Θεμάτων ΟΤΕ,
– J Krancke, Vice President Regulatory Strategy and Economics Deutsche Telekom,
– Ειρήνη Νικολαΐδη, Νομική Σύμβουλος και Γενική Διευθύντρια Ανταγωνισμού, Νομικών Υπηρεσιών & Ρυθμιστικών Θεμάτων Ομίλου COSMOTE.


To αναλυτικό πρόγραμμα είναι διαθέσιμο στο site της Ακαδημίας INA http://www.inatelecom.org/


Με τη διοργάνωση αυτή, ο ΟΤΕ και η ΟΤΕAcademy συμμετέχουν για ακόμη μια φορά δυναμικά στο διάλογο για τις σύγχρονες εξελίξεις στον κόσμο των τηλεπικοινωνιών.