Την έκπληξη έκανε η realme, παρουσιάζοντας μια 5G ναυαρχίδα που παρά τη λογική τιμή της, έρχεται με το κορυφαίο chipset της Qualcomm, το Snapdragon 888.

Η ταχύτητα με την οποία η realme επεκτείνεται στην ελληνική και κατ’ επέκταση στην ευρωπαϊκή αγορά είναι ομολογουμένως πρωτόγνωρη. Έχοντας κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία της στη μεσαία κατηγορία των smartphones, έφτασε η στιγμή για ένα «αντάρτικο» χτύπημα και στο… κατεστημένο των premium συσκευών. Και ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος να ταράξει μια εταιρεία τα γαλήνια νερά του κόσμου των ναυαρχίδων; Η απάντηση της realme ήταν απλή: παίρνουμε την απόλυτη κορυφή σε επιδόσεις και δυνατότητες, το Snapdragon 888 chipset και χτίζουμε γύρω του ένα ικανότατο σύνολο, κυκλοφορώντας το κυριολεκτικά… μισοτιμής!

Ελευθερία επιλογής στο στιλ

Στα χέρια μας έφτασε η 8GB/128GB έκδοση (η εναλλακτική 12GB/256GB αναμένεται κάποια στιγμή να έρθει και στη χώρα μας), με την πλάτη να ξεχωρίζει, χάρη στο έντονο κίτρινο χρώμα και την πολυτελή μαύρη λωρίδα που ξεκινά από το camera bump την κάθετη διαδρομή της προς την κάτω πλευρά. Η υφή που προσδίδει το ιδιαίτερο ματ υλικό (μια νέα γενιά ανθεκτικού δέρματος φυτικής προέλευσης) είναι ευχάριστη και απαλλάσσει τον κάτοχο από το άγχος των γλιστρημάτων κ