Το Viber, η πιο δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων στην Ελλάδα, παρουσιάζει νέες λειτουργίες που θα επιτρέψουν στις επιχειρήσεις να εξυπηρετούν με καλύτερο τρόπο τους πελάτες τους και θα δώσουν στους χρήστες τη δυνατότητα να συνομιλούν με εταιρείες, όπως μιλούν με τους φίλους τους.

Πλέον το Viber επιτρέπει την ανταλλαγή φωτογραφιών, βίντεο και GIFs μεταξύ πελατών και εταιρειών, με τη χρήση της κάμερας του κινητού τους. Πρόσφατα η εφαρμογή είχε δώσει τη δυνατότητα στους χρήστες να αποστέλλουν διάφορα είδη αρχείων σε επιχειρήσεις.

Με τις καινούργιες αυτές λειτουργίες, το Viber έχει μετατρέψει το σχεδιασμό των συζητήσεων σε περιβάλλον Business ώστε να μοιάζει με την τυπική συνομιλία που ο κάθε χρήστης του μπορεί να απολαύσει με την οικογένεια και τους φίλους του, προσθέτοντας κουμπιά κάμερας και γκαλερί πολυμέσων. 

Οι χρήστες έχουν πλέον δύο τρόπους για να στείλουν αρχεία, βίντεο και φωτογραφίες σε επιχειρήσεις:

  • Από το κινητό τους: Πατώντας στο κουμπί της Γκαλερί Πολυμέσων και στη συνέχεια επιλέγοντας τα αρχεία που θέλουν να στείλουν, ή τραβώντας απευθείας ένα νέο βίντεο ή φωτογραφία, πατώντας στο κουμπί της κάμερας.
  • Από το Viber for Desktop: Πατώντας στο κουμπί «+» και επιλέγοντας τις φωτογραφίες, τα βίντεο ή τα αρχεία που θέλουν να στείλουν. 

Η νέα λειτουργία υποστηρίζει την ανταλλ