Καθώς ξεκινά η νέα σχολική χρονιά, η Wind δωρίζει στα παιδιά των εργαζομένων της που εισάγονται σε νέες εκπαιδευτικές βαθμίδες τσάντες, δωρεάν πρόσβαση στο Internet και φορητούς υπολογιστές.


wind_tellas_posΤα παιδιά των εργαζομένων της α’ δημοτικού θα παραλάβουν από τη Wind σχολικές τσάντες και όλο τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό, τα παιδιά της α’ γυμνασίου θα εφοδιαστούν με Wind Data Card για δωρεάν ασύρματη πρόσβαση στο Internet σε όλη τη διάρκεια της φετινής σχολικής χρονιάς, ενώ στα παιδιά της α’ λυκείου θα προσφερθούν φορητοί υπολογιστές.


Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο ιδιαίτερης μέριμνας της Wind προς τους γονείς εργαζόμενους, το οποίο προβλέπει την κάλυψη δαπάνης φύλαξης παιδιών μέχρι την ένταξή τους στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και την απόδοση επιδόματος τέκνου από το πρώτο κιόλας παιδί.


Η Wind Ελλάς μετά και την ολοκλήρωση της συγχώνευσης της Tellas, είναι ένας από τους μεγαλύτερους εργοδότες της χώρας μας στον ιδιωτικό τομέα, απασχολώντας περισσότερους από 1800 εργαζόμενους που χαρακτηρίζονται από υψηλό ακαδημαϊκό επίπεδο και εξειδίκευση.


Η φιλοσοφία διαχείρισης του ανθρώπινου δυναμικού θεμελιώνεται από πολιτική ίσων ευκαιριών προς τα δυο φύλα, καθώς και διαδικασίες συνεχούς κατάρτισης και υποστήριξης των πρωτοβουλιών σε ένα εργασιακό περιβάλλον που σέβεται, στηρίζει και εξελίσσει τον εργαζόμενο.