Στο Ηλεκτρονικό Εμπόριο είναι αφιερωμένη η 2ο ενότητα της σειράς online σεμιναρίων του #GrowYourBusiness – The Digital Sessions, που είναι διαθέσιμη δωρεάν στο YouTube κανάλι της COSMOTE.

Σε συνέχεια της μεγάλης αποδοχής που έλαβε το online σεμινάριο για την Ψηφιακή Παρουσία των επιχειρήσεων, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, οι εργαζόμενοι τους, οι ελεύθεροι επαγγελματίες, καθώς και όλοι όσοι ενδιαφέρονται, μπορούν να μάθουν πως να δημιουργήσουν, να οργανώσουν και να λειτουργούν αποτελεσματικά το ηλεκτρονικό τους κατάστημα, με βάση τις ανάγκες της επιχείρησής τους. Όσοι παρακολουθήσουν τη νέα θεματική ενότητα για το Ηλεκτρονικό Εμπόριο θα ενημερωθούν για τις λειτουργικότητες που πρέπει να περιλαμβάνει ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, τον κύκλο αγοράς του καταναλωτή, τα κριτήρια επιλογής της ιδανικής πλατφόρμας, καθώς και για τη σημασία της εμπειρίας του χρήστη (User Experience – UX). Ακόμα, θα πάρουν χρήσιμες συμβουλές για την επένδυση που θα χρειαστεί να κάνουν, αλλά και πρακτικές που μπορούν να εφαρμόσουν για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας ενός e-shop ακόμη και μετά την παράδοση του προϊόντος στα χέρια του καταναλωτή.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ερωτήσεις, σχετικά με το περιεχόμενο της 2ης θεματικής ενότητας σε ειδικά διαμορφωμένη πλατφόρμα. Οι ερωτήσεις θα συγκεντρωθούν και θα απαντηθούν μέσα από το Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» από ειδικούς με επιτυχημένη δράση σε θέματα Ηλεκτρονικού Εμπορίου. 

Τα online σεμινάρια και τα Live «Ερωτήσεων & Απαντήσεων» παρουσιάζει και συντονίζει η δημοσιογράφος Πόπη Τσαπανίδου.

Εγγραφές για συμμετοχή στο Live session και υποβολή ερωτήσεων: εδώ.

Τι είναι το #GrowYourBusiness – The Digital Sessions

Ο τρίτος κύκλος #GrowYourBusiness – The Digital Sessions είναι μια online σειρά δωρεάν σεμιναρίων για μικρομεσαίες επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες, που φιλοξενείται στο YouTube κανάλι της COSMOTE, προσαρμοσμένος στις ιδιαίτερες απαιτήσεις της ε