Ακόμα κι αν φύγετε έναν ολόκληρο μήνα για διακοπές, το πιθανότερο είναι να μην χρειαστεί να φορτίσετε πάνω από δυο φορές το νέο πανέμορφο band της Huawei!

Με μια μεγάλη, φωτεινή AMOLED FullView οθόνη αφής 1,47 ιντσών που καλύπτει σχεδόν όλη την πρόσοψη, το Huawei Band 6 είναι ιδανικό για όσους θέλουν κάτι κομψό και ελαφρύ στον καρπό τους χωρίς όμως αυτό να συνεπάγεται συμβιβασμούς στην ωφέλιμη επιφάνεια που φιλοξενεί τον τεράστιο πλούτο των πληροφοριών που μπορεί να καταγράψει η συσκευή.

Συγκεκριμένα, το νέο smart band της Huawei μπορεί να παρακολουθεί αδιάκοπα τον καρδιακό σας παλμό (TruSeen 4.0), να καταγράφει τα επίπεδα οξυγόνου στο αίμα (SpO2), να παρακολουθεί την ποιότητα του ύπνου (TruSleep 2.0), του στρες (TruRelax) και του γυναικείου κύκλου, ενώ φυσικά στέκεται και σαν… προπονητής στο πλευρό σας αποτυπώνοντας τις επιδόσεις σας κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε τύπου άθλησης, με 96 διαφορετικά Workout Modes και αυτόματη αναγνώριση της δραστηριότητάς σας!

Η μπαταρία εξασφαλίζει έως και 14 ημέρες λειτουργίας (τυπική χρήση) με μια μόνο «επίσκεψη» στην πρίζα, ενώ η εφαρμογή του καλωδίου γρήγορης φόρτισης γίνεται μαγνητικά. Η Bluetooth 5.0 συνδεσιμότητα εξασφαλίζει απρόσκοπτη σύνδεση με το smartphone σας, όποιο λειτουργικό κι αν διαθέτει.

Κι επειδή κανείς μας δεν θέλει ένα… βαρετό ρολόι που να μην συμβαδίζει με την εκάστοτε διάθεσή του, το Huawei Watch Face Store με πάνω από 100 επιλογές προσόψεων για προσωποποιημένη εμφάνιση σας επιτρέπει να χαρίζετε νέα εμφάνιση στην οθόνη σας όποτε βαρεθείτε την προηγούμενη.

Τέλος, ένα από τα χαρακτηριστικά που ανέβασε ακόμα περισσότερο το Huawei Band 6 στην εκτίμησή μας, είναι το φυσικό κουμπί στη δεξιά του πλευρά, το οποίο αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από πρακτικό! Όταν η 24ωρη παρακολούθηση των ζωτικών μας λειτουργιών παντρεύεται με ξεχωριστό στιλ και ευκολία χρήσης, ποιος μπορεί να αρνηθεί την καλοκαιρινή πρόταση της Huawei;

Παρατείνεται η μοναδική προσφορά!

Μέχρι 30/6/21 (ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων) το Huawei Band 6 έρχεται στα 59€ με δώρο μια πρακτική τσάντα παραλίας Terra Nation IKA KOPU, χωρητικότητας 29 λίτρων.