Η Microsoft Ελλάς, στο πλαίσιο των ενεργειών της για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, προχωράει σε σημαντική συνεργασία με την πρωτοβουλία Openfund http://theopenfund.com


openfund_logoΜέσω της συγκεκριμένης συνεργασίας, η Microsoft Ελλάς θα προσφέρει σε άτομα με πρωτοπόρες επιχειρηματικές προτάσεις, που αναδεικνύονται μέσα από τις διαδικασίες του Openfund, τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την τεχνογνωσία της, το δίκτυο επαφών της και τις συμβουλευτικές της υπηρεσίες, παρέχοντας ουσιαστική υποστήριξη στα πρώτα στάδια της επιχειρηματικής τους δράσης. Επιπλέον, καθώς η εν λόγω συνεργασία αποτελεί μέρος των δράσεων του Κέντρου Καινοτομίας στην Αθήνα, μέρος των δραστηριοτήτων του Openfund θα λάβουν χώρα εντός του χώρου αυτού.


MicrosoftΜε αφορμή τη συγκεκριμένη συνεργασία, ο κ. Patrick Malone, Διευθυντής Τεχνολογίας της Microsoft Ελλάς, σημείωσε: «Μια σειρά δράσεων της Microsoft και του Κέντρου Καινοτομίας στην Ελλάδα, μας έχει δώσει την ευκαιρία να διαπιστώσουμε την ύπαρξη αξιόλογων επιχειρηματικών ιδεών, από ανθρώπους με θέληση για εργασία και δημιουργία. Με βασικό μας στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της καινοτομίας, συνεργαζόμαστε με το Openfund, μια πρωτοβουλία από άτομα με ιδιαίτερη εμπειρία στον συγκεκριμένο τομέα, αξιοποιώντας την τεχνογνωσία μας για την υποστήριξη νέων επιχειρηματικών ιδεών».


O κ. Γεώργιος Τζιραλής, Executive Director του Openfund δήλωσε: «Το Openfund επιχειρεί την υπέρβαση, αλλάζοντας το τοπίο της τεχνολογικής επιχειρηματικότητας. Η καθοριστική συμβολή της Microsoft Ελλάς και του Κέντρου Καινοτομίας μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στην επίτευξη των φιλόδοξων στόχων μας.»